Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Досев

Доста богата на футбол ще е тази вечер програмата на бтв екшън.

18:45 ч.  Студио Шамп.лига
19:00 ч.  ЦСКА Москва - Виктория Пилзен  - на живо
21:45 ч.  Ман Сити -  Байерн Мюнхен  - на живо
00:00 ч.  Записи групови мачове
01:00 ч.  Шахтьор -  Юнайтед на пълен запис
[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

Изключиха BBC HD и го заместиха с RING.BG HD :a0335:
[SIGPIC][/SIGPIC]

bahurman

имам следният въпрос :
В къщи имаме една карта на МСАТ за 1-ят LCD телевизор  и един цифров усилвател на МСАТ за другия ни CRT телевизор . Наскоро си взехме един LED и идеята ми сега е да върнем цифровия усилвател в замяна на още една карта . В такива случаи плаща ли се за картата ? Месечната такса трябва да си остане същата (17+3 лв. плащаме в момента за двата тв) , понеже пак ще си ползваме два тв.

пламен_мр

Цитат на: bahurman;281413имам следният въпрос :
В къщи имаме една карта на МСАТ за 1-ят LCD телевизор  и един цифров усилвател на МСАТ за другия ни CRT телевизор . Наскоро си взехме един LED и идеята ми сега е да върнем цифровия усилвател в замяна на още една карта . В такива случаи плаща ли се за картата ? Месечната такса трябва да си остане същата (17+3 лв. плащаме в момента за двата тв) , понеже пак ще си ползваме два тв.
Полага ти се само един безплатен SD приемник.Ако го върнеш ще трябва да заплатиш за CAM модул,а цената за абонамента ще ти остане същата.

Димитроф

Здравейте отново, от около седмица съм горд ползвател на МСАТ и съм безкрайно щастлив (отървах се от злата прокоба близу). Та ето и няколко въпроса на които понеже съм все още прохождащ се надявам да ме светнете :s101. Аз съм с телевизор LG 47LE8500 с модул BestCas и с основния план 17 лв. При пълно сканиране на държава Финландия намирам 207 канала и 15 радиа - това нормално ли е за плана ми? Второ МСАТ излъчва ли CI (Crime and Investigation), той е от семейството на History и предполагам, че може да го има. И трето на нито един канал нямам EPG, това оправя ли се по някакъв начин или просто с BestCas няма такива екстри. Благодаря предварително и се надявам да не съм прекалено нагъл с въпросите ако са били задавани преди. Поздрави на всички съфорумници и приятно гледане ;;650

civica

Колега , първо - честито ;;650 и второ - да нормално е за този абонамент .
За повече канали ти трябва и абонамент за HBO , но и ще се наложи да си купиш карта на оператора и да си смениш модула с такъв на Smit или нещо подобно , питай за подробности МСАТ .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Царски

Цитат на: Димитроф;281885Здравейте отново, от около седмица съм горд ползвател на МСАТ и съм безкрайно щастлив (отървах се от злата прокоба близу). Та ето и няколко въпроса на които понеже съм все още прохождащ се надявам да ме светнете :s101. Аз съм с телевизор LG 47LE8500 с модул BestCas и с основния план 17 лв. При пълно сканиране на държава Финландия намирам 207 канала и 15 радиа - това нормално ли е за плана ми? Второ МСАТ излъчва ли CI (Crime and Investigation), той е от семейството на History и предполагам, че може да го има. И трето на нито един канал нямам EPG, това оправя ли се по някакъв начин или просто с BestCas няма такива екстри. Благодаря предварително и се надявам да не съм прекалено нагъл с въпросите ако са били задавани преди. Поздрави на всички съфорумници и приятно гледане ;;650
Не е нормална ситуацията при теб. Аз съм с малко по стар модел на LG от 2011, избрал съм държава Германия и в момента имам 221 ТВ + 15 Радио канала. На официално разпространяваните канали си има EPG, но за съжаление на повечето HD няма... ясно защо :-) Канала CI  се излъчва и е някъде в групата на научно-популярните кнали (мисля м/у 50 и 60 в операторската подредба). Разцъкай малко повече настройките и пресканирай, ако ти е добър сигнала, няма причина (поради телевизора) да не излязат всички канали. Успех!

civica

А колко плащаш колега на месец ? Само питам , нищо лично ?

Димитроф

Благодаря за отговорите колеги. Ще пресканирам пак и ще проверя. Сигнала трябва да ми е добър .... Май :) имам и друг телевизор с декодер нета. Там епг- то си върви . А за плащането ако е към мен въпроса 17 лв основния пакет. Hbo не ми трябва филми по тв не гледам :) .  Можеби е нещо от модула bestcas но четох че други колеги имат епг с него. Ок ще си проверявам настроиките а някой ако се сети за нещо ще съм благодарен да сподели ;;650

civica

При абонамент за HBO ( +2лв/месец , абонамент MDigital Plus ) получаваш и още канали , но са XXX . И така броя на каналите става по-голям , около 222 .
Според мен този модул Bestcast не е много удачен , но такъв са ти дали .

Димитроф

Каналите ме устройват. Можеби само CI бих искал да намеря но не е голям проблем. По скоро ме интересува дали и как мога да си пусна епг, защото си е удобно. Но ако се окаже че не може ще се свиква и без него няма как :hammer:

Димитроф

Ок грешката се оказа в устройството пред телевизора ( мен ). Пуснах си ЕПГ-то оказа се, че просто трябва да си настроя часа. И засега май всичко си е както трябва. CI май не се излъчва или поне не в моя пакет. Както и да е ще се опитам да си намеря и останалите канали но засега съм доволен че си оправих настройките :) Благодаря още веднъж за отговорите ;;650

Vboxk

На мен днес ми пуснаха телевизия от Мсат но някои канали ми наси4ат на какво се дължи това.

civica

Причините може да са много . Нищо не казваш как е ползваш - с външен приемник , с модул , кабелни връзки и прочее ? Кои канали ?

Vboxk

Цитат на: civica;282099Причините може да са много . Нищо не казваш как е ползваш - с външен приемник , с модул , кабелни връзки и прочее ? Кои канали ?
Със кам модул съм не ми върви Синемакс Хд и други канали които наси4ат.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания