Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

CuMo

Цитат на: Досев;275916Къде изчезна bein sport 1HD?
След пълно пресканиране днес ми излезе бг.радио на същата честота :hammer:
:c040:
Канала си е на мястото след известно отсъствие,даже е по-добре от преди,поне според мен.Снощи гледах там Парма-Рома и ми се сто      ри,че смущенията ги няма.  :k035:

Досев

Да - върнаха го снощи точно за парма-рома с прекрасно хд качество ама аман е тези пресканирания!  
При всяко пресканиране се преебават бълг.субт. на Хистори ХД.
На всяко превключване на друг канал и връщане на Хистори ХД излизат гръцки суб. :hammer:  
Айде пак наново бутон суб. и български - вместо закованото "предпочитани" суб. -  което не ще упорито да се смени!    И този тъп суб.проблем само на Хистори ХД.  
Голям мерак на този канал да излизат гръцки суб. ;;573
[SIGPIC][/SIGPIC]

SERHI1970

Цитат на: Досев;276624Да - върнаха го снощи точно за парма-рома с прекрасно хд качество ама аман е тези пресканирания!  
На всяко превключване на друг канал и връщане на Хистори ХД излизат гръцки суб. :hammer:  
Айде пак наново бутон суб. и български - вместо закованото "предпочитани" суб. -  което не ще упорито да се смени!    И този тъп суб.проблем само на Хистори ХД.  

Досев,Досев и твоята не е лесна.:)
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

CuMo

Цитат на: Досев;276624Да - върнаха го снощи точно за парма-рома с прекрасно хд качество ама аман е тези пресканирания!  
Не знам защо ти прави такива проблеми със субтитрите при HISTORY HD.При мен всичко е ОК.Пробвай някакви настройки на субтитрите,няма логика да ти ги сменя постоянно. :s101

Веро

Здравейте,

от няколко дена се опитавам да открия News7  сред програмите на MSAT без никакъв резултат (а ме уверяват, че каналът го има в програмната им схема ), направих  няколко пресканирания , превъртях  по няколко пъти всички канали  и нищо. Телевизорът ми е Sony с CAM модул, който намира около 220 канала + около 20 радиа. Ще съм много благодарен ако някой може да ми каже точно на кой канал се намира или вместо кой канал е пуснат, ще има ли ефект ако сменя страната при пресканирането и ако да коя страна трябва да е избрана ?

Благодаря предварително.

Царски

News7 е под номер 29 на мястото на BGTV, както е и заглавието в списъка с канали. Точната честота не мога ти кажа сега, но щом имаш 220 канала, смятам че канала го имаш и нямя нужда от промяна на настройки. При мен са 221 канала, ама не вярвам точно този да е разликата при теб.

ПоповП

1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Досев

На коя държава давате на Samsung LED при режим на пълно търсене кабелна DTV  канали, когато няма в менюто България?
На Източна Европа не излизат близо 15 канала - a на Германия HBO HD и Dorsel HD :s101
[SIGPIC][/SIGPIC]

civica

Финландия ?
HBO HD не е ли платен ? А сигурен ли си , че не ръчкат нещо , отново ?
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

Досев

Цитат на: civica;278462Финландия ?
HBO HD не е ли платен ? А сигурен ли си , че не ръчкат нещо , отново ?

Да платен е и питам за търсене с Бест кас от М сат с платен пълен ХБО пакет.
На Германия излиза само НВО Комеди ХД и Синемакс ХД.

217 цифрови канала открива и 44 аналогови.    Губят се някъде 5.   Допреди месец излизаха 222 цифрови на пълно сканиране.
[SIGPIC][/SIGPIC]

НАА

Цитат на: Досев;278463питам за търсене с Бест кас от М сат с платен пълен ХБО пакет.
Модулът няма никакво значение в случая, той служи само за декодиране. И без него би трябвало да откриваш HBO HD (546 MHz)

Цитат на: Досев;278463излиза само НВО Комеди ХД и Синемакс ХД.
Те са на друг транспондер (642 MHz)

Провери си връзките. Явно имаш проблем със силата на сигнала.;;650

CuMo

Цитат на: Досев;278461На коя държава давате на Samsung LED при режим на пълно търсене кабелна DTV  канали, когато няма в менюто България?
На Източна Европа не излизат близо 15 канала - a на Германия HBO HD и Dorsel HD :s101
Аз съм със SAMSUNG,но не LED,а LCD,не мисля,че има разлика в това отношение и при мен няма нито България,нито Финландия.Аз съм го дал на "Други" и ми излизат всички канали.Пробвай така.

Досев

Вече всичките без Dorsel HD ми излизат.
И на 201-ва позиция след рекламния фешън канал излиза радио.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Досев

[SIGPIC][/SIGPIC]

пенсия

Не ми харесва идеята, там да се тества, но ..........

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания