Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: CuMo;201603Дидо,как така имаме 3 немски skysport-a?Аз имам само 2-skysport HD EXTRA и skypsport HD2.Третият skysport,който имам е италиански.Провери моля те дали са 3 наистина немските,че моят телевизор от време на време не открива някой канал,а съм спортен фен! taz

Като при теб е, аз не съм гледал спортните от няколко месеца (по принцип не гледам спорт) , по едно време наистина бяха 1,2,3, явно са ги сменили с екстра и още някой, както и да е...

Цитат на: burlbury;201619Доколко тази медия е обективна, по-запознатите могат ли да кажат? Защото когато гледах за първи път SD канала при стартирането му ми се сториха доста субективни по някои въпроси, а и Русия е известна с проблемите си, свързани със свободата на словото... Интересува ме този канал независим ли е или е Путин Нюз...

До колкото знам е независим, аз лично гледам Al Jazeera english , за мен той е най-обективния новинарски канал, макари собственост на катарския шейх... ;)

ПоповП

Цитат на: Досев;201526Някой от Скай тв-тата. или Джазира излъчвани при М САТ предават ли Серия А на живо в ХД?

AJSport HD1
25.11 Милан - Ювентус
26.11 Торино - Фиорентина, Парма - Интер, Каляри - Наполи...
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

CuMo

Цитат на: ПоповП;201642AJSport HD1
25.11 Милан - Ювентус
26.11 Торино - Фиорентина, Парма - Интер, Каляри - Наполи...
А   До колкото знам,много скоро,може би още тази седмица Серия А тръгва по ТВ7 и ББТ(за съжаление я нямаме),по 2 мача по всеки канал на седмица.

gogo81

Алоуууу абе еййй я вижте в кой раздел на форума сте

БЪЛГАРСКИЯТ ФОРУМ ЗА ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ > ДИСКУСИИ - Всичко за сателитната и наземната телевизия > Кабелни [DVB-C] оператори в България > Оператори в гр. ВАРНА > Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Не го превръщайте и тоя форум като форума БГ мама
Кво ме интересува Милан - Ювентус, кой какви канали имал в Долно нанагорнища и кой какъв приемник си е купил за 700лв.
Последните 3 страници почти нищо свтрзано с параметрите на кабелната телевизия не са споменати (освен новия новинарски канал)
и айде хора които нямат нищо общо с М-Сат да не пишат.

направете си нова тема и си лайте там......

d.ivanov

Испанската Canal+ Accion вече е ОК, поне при мен не насича, остава да върнат двата аудио потока, при вас как е?

Cavalry

Аз никога нямах неозвучен аудио поток, беше или дублиран на испански или заглушен. Наистина ще е страхотно ако направят така че да има оригинален аудио поток, без дублаж.

НАА

Цитат на: burlbury;201957Аз никога нямах неозвучен аудио поток, беше или дублиран на испански или заглушен. Наистина ще е страхотно ако направят така че да има оригинален аудио поток, без дублаж.
За няколко месеца бяха пуснали оригиналния Dolby Digital аудио поток, а като втори вървеше испанския. От 10-на дни са сменили приемника с по-евтин, че на всичкото отгоре, този който е оклепал нещата е бил и глух... другия вариант е да е с испанска филология, но едва ли. И Disney Channel имаше няколко аудиопотока, но ги поорязаха, там поне са улучили аудиото да е българско.

Дани Хийтли

Някой може ли да ми каже телефона на поддръжката в МСАТ, че имам едно специално желание за довечера. Или ако някой знае в колко часа пускат АренаСпорт 1, също ми върши работа.

d.ivanov

Цитат на: Дани Хийтли;202239Някой може ли да ми каже телефона на поддръжката в МСАТ, че имам едно специално желание за довечера. Или ако някой знае в колко часа пускат АренаСпорт 1, също ми върши работа.

За Варна е : 052/301-301 или 0700/42-142  Иначе ако има изобщо някой налиния сами ще се сетят да пуснат ако има интересен мач, но все пак днес е неделя, така, че ме съмнява да свариш някой на линия.. ;;650

Дани Хийтли

Цитат на: didomh;202242За Варна е : 052/301-301 или 0700/42-142  Иначе ако има изобщо някой налиния сами ще се сетят да пуснат ако има интересен мач, но все пак днес е неделя, така, че ме съмнява да свариш някой на линия.. ;;650
Има американски футбол от 03:30 Джайънтс - Пакърс. Съмнявам се да има запалени фенове сред тях и да го пуснат. Пък нямам наблюдение по кое време правят врътката с Филм+.

НАА

Цитат на: Дани Хийтли;202246Пък нямам наблюдение по кое време правят врътката с Филм+.
А друг е въпроса какъв "капацитет" е решил точно на това място да се прави врътката.;;601

ПоповП

Цитат на: Дани Хийтли;202246Има американски футбол от 03:30 Джайънтс - Пакърс. Съмнявам се да има запалени фенове сред тях и да го пуснат. Пък нямам наблюдение по кое време правят врътката с Филм+.

По ESPN America на 19Е дали ще го дават. В момента на живо там върви Минесота - Чикаго. В ЕПГ-то показват NFL до 04:30.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;

Дани Хийтли

Цитат на: ПоповП;202295По ESPN America на 19Е дали ще го дават. В момента на живо там върви Минесота - Чикаго.
Предпалагам, че да. Пък и той е единствен по това време.

Sisq0

Пак ли са пуснали ESPN America или?

ПоповП

Цитат на: Sisq0;202590Пак ли са пуснали ESPN America или?

Отдавна се гледа с много добро качество на 19Е, 12662Н/22000 в ORF пакета/Cryptoworks

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания