Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

mitkoiphone

Не че съм длъжен да отговоря, но ако ще успокои някой да кажа че не гледам на аванта. Това че не съм им абонат аз, не значи че не си плащам.

Cavalry

На кого плащаш, на съседа на половин цена? Тези нелегални включвания могат да развалят качеството на картината на хора, които си плащат на кабелната за телевизия, както се прави. Изумява ме какъв е проблема да отделиш 20 лева на месец при положение, че подобни суми заминават всекидневно за глупави разходи.

Досев

Цитат на: burlbury;200229На кого плащаш, на съседа на половин цена? Тези нелегални включвания могат да развалят качеството на картината на хора, които си плащат на кабелната за телевизия, както се прави. Изумява ме какъв е проблема да отделиш 20 лева на месец при положение, че подобни суми заминават всекидневно за глупави разходи.

Ти да не би да гледаш на аналогова, че да ти се развали качеството?
От къде знаеш, кой, колко пари дава и дали въобще дава за глупави разходи?
Може да харчи по 10 лева за 10 дена.

Двама-трима клЯкьори сте превърнали този раздел в по подмазвачески от булшитската пародия на форум!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Царски

Цитат на: Досев;200631Ти да не би да гледаш на аналогова, че да ти се развали качеството?

Ако сигнала от кабела е разделен аматьорски и некачествено, някои по-слаби честоти може въобще да не излязат и при цифров прием. Такъв беше случая при един мой съсед. Друг е въпроса, че ако си делят сигнала от кабела, който е за конкретния официален абонат, това касае само тях двамата и не би трябвало да пречи на други.

d.ivanov

Цитат на: Досев;200631Ти да не би да гледаш на аналогова, че да ти се развали качеството?

Двама-трима клЯкьори сте превърнали този раздел в по подмазвачески от булшитската пародия на форум!

Ако съм на теб, изобщо няма да де обаждам, избра най голямото лай*о от всички - Виваком, пък сядаш да критикуваш МСАТ.

Само информативно, ако сигнала се разделя неправилно, дори при цифрова ТВ оказва влияние.

д.е.м.т

Досев,може ли толкова да си тъп.Хората каквото гледат на мсата ти никога няма да гледаш.
Beat me, hate me
You can never break me

Досев

Цитат на: didomh;200675Ако съм на теб, изобщо няма да де обаждам, избра най голямото лай*о от всички - Виваком, пък сядаш да критикуваш МСАТ.

Най-голямото лайно за теб!!!    
МСат ще ги критикувам докато не се събудят от наглоста си да искат по 100 лв. за хд приемник.  
300лв. за три дървета само пълен тъпир би им дал!

Тъпунгера дето се изръсил 700 лв. за оборудване и плаща по 45 долара на месец за крадени канали и не е припарвал до м сат -
не знам къде се намеси.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cavalry

Вместо да се джавкате по-добре разсъждавайте защо кабелните оператори все по-често имат проблеми със сигнала, и техниците изтърсват няма проблем. Аз имам такъв проблем с близу, виждам в един друг форум и абонат на мсат да се оплаква от същото. Всички знаем предимството на кабелната пред сателитната, но май това със сигнала се очертава като недостатък. Къде може да е проблема всъщност при лошо качество/сила на сигнала и развалящи се HD канали? Когато имахме кинескопи всичко изглеждаше перфектно...

НАА

Цитат на: burlbury;200737Когато имахме кинескопи всичко изглеждаше перфектно...
Ами гледай аналогавата;;650

Ламерът

Цитат на: Досев;200728Тъпунгера дето се изръсил 700 лв. за оборудване и плаща по 45 долара на месец за крадени канали и не е припарвал до м сат -
не знам къде се намеси.

Излиза че всички сме тъпунгери дето сме се изръсили една камара пари за оборудване а ти дето си абонат на виваком си най големия тарикат. Браво Досев Браво!
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

НАА

55-ият HD канал е RT News HD @ 682 MHz / 1080 i

Досев

Някой от Скай тв-тата. или Джазира излъчвани при М САТ предават ли Серия А на живо в ХД?
[SIGPIC][/SIGPIC]

d.ivanov

Цитат на: Досев;201526Някой от Скай тв-тата. или Джазира излъчвани при М САТ предават ли Серия А на живо в ХД?

Имаме 3-те немски SkySport 1, 2 ,3 и двете Джазири HD , цъкни в сайта на Скай Германия, мисля, че го има...

Иначе къде са ти Саджемите от подписа, да не се накани да биеш шута на Виваком?

CuMo

Цитат на: didomh;201528Имаме 3-те немски SkySport 1, 2 ,3 и двете Джазири HD , цъкни в сайта на Скай Германия, мисля, че го има...

Иначе къде са ти Саджемите от подписа, да не се накани да биеш шута на Виваком?
Дидо,как така имаме 3 немски skysport-a?Аз имам само 2-skysport HD EXTRA и skypsport HD2.Третият skysport,който имам е италиански.Провери моля те дали са 3 наистина немските,че моят телевизор от време на време не открива някой канал,а съм спортен фен! taz

Cavalry

Цитат на: НАА;20138355-ият HD канал е RT News HD @ 682 MHz / 1080 i
Доколко тази медия е обективна, по-запознатите могат ли да кажат? Защото когато гледах за първи път SD канала при стартирането му ми се сториха доста субективни по някои въпроси, а и Русия е известна с проблемите си, свързани със свободата на словото... Интересува ме този канал независим ли е или е Путин Нюз...

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания