Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

d.ivanov

Цитат на: НАА;143376E много ясно:). Не се съмнявам че ще го пуснат отново. Не че е кой знае какво, но все пак е още един HD канал... Иначе за "проблемни канали" сме чакали с месеци да ги договорят, като TV1000 преди няколко години и наскоро MTV.

Хм, като казваш за ТВ1000, сега разбирам защо махнаха Viasat Nature HD, те са в една медийна група.  А колкото до същата те ако не се лъжа са MTG които държат и Нова, а за Нова не ми се говори, такива акули като тях няма... :lol15:

d.ivanov

В момента FilmBox HD и FightBox HD си работят стабилно, съответно на : 554.000 и 698.000 MHz.   ;;650

Да са ми живи и здрави съгражданите Мустангаджий... ;;513

dirman

Цитат на: didomh;143535В момента FilmBox HD и FightBox HD си работят стабилно, съответно на : 554.000 и 698.000 MHz.   ;;650

Тези канали не са ли с Ексклузивитет,тоест само Саталайт БГ, да имат право да ги разпространяват ?????
Ако е така, то Сат БГ са се превърнали в рай за кабеларките, и Булсат могат да си отпочинат малко. ;););;602

sven4o

Цитат на: didomh;143535В момента FilmBox HD и FightBox HD си работят стабилно, съответно на : 554.000 и 698.000 MHz.   ;;650

Да са живи и здрави, но се излагат - няма  FilmBox Action HD  
;;650

НАА

Цитат на: dirman;143536Тези канали не са ли с Ексклузивитет,тоест само Саталайт БГ, да имат право да ги разпространяват ?????
А някой знае ли кой е собственика на Satellite BG

dirman

Цитат на: НАА;143543А някой знае ли кой е собственика на Satellite BG

Мисля че беше някаква банка, която възложила на Любо пъпката да развие бившето ИТВ. Защо питаш ????  Доколкото знам нямат нищо общо с тимаджийте.

П.С. Ти да не се обиди че попитах, за ексклузивитете на тези канали ???? Спокойно приятел, няма да се обаждам в НСБОП,ако от мсат крадат тези канали, просто ми стана интересно и затова попитах. ;;650

НАА

Цитат на: dirman;143544Мисля че беше някаква банка, която възложила на Любо пъпката да развие бившето ИТВ. Защо питаш ???? Доколкото знам нямат нищо общо с тимаджийте.
Чудех се просто :) Все пак и Холдинга има банка...

НАА

Цитат на: dirman;143544Спокойно приятел, няма да се обаждам в НСБОП,ако от мсат крадат тези канали, просто ми стана интересно и затова попитах. ;;650
А много се разтревожих... направо няма да спя тази нощ. Чудя се само що не са ми "откраднали" HBO HD например... по-съм склонен да вярвам че каналите са договорени.

dirman

Цитат на: НАА;143547А много се разтревожих... направо няма да спя тази нощ. Чудя се само що не са ми "откраднали" HBO HD например... по-съм склонен да вярвам че каналите са договорени.

Изопачаваш думите ми, което не е хубаво. Казах АКО ги крадат, не че ги крадат. Просто ми стана интересно приятелю, защото наистина от Сат БГ, казаха че те единствено ще излъчват тези канали. Както и да е ;;650
няма смисъл да спорим за глупости. ;)

d.ivanov

Цитат на: sven4o;143539Да са живи и здрави, но се излагат - няма  FilmBox Action HD  
;;650

Е , нека го забележат, да мине седмица-две поне :)

edit : разровете се в Гугъл, пише всичко за Сателайта, и те нямат нищо общо с МSAT (ТИМ) поне във статиите така пише.

Пачо_20

И при мен излезе новия филмов канал, но никъде не намирам програмата му. Някой случайно да го е направил/

Nicky

;;601  'Грами'' къде ще може да се гледат наградите в мрежата на Мсат ?
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

Nicky

Цитат на: Nicky;143597;;601  'Грами'' къде ще може да се гледат наградите в мрежата на Мсат ?
Про 7 в 3.00 часа започва церемонията до 6.25 ....;;650
1.Варна - Сат:140 см.                          
2.Ferguson Ariva 152Combo      HD сателитен  DVB-S2 + ефирен DVB-T2 приемник                                  

d.ivanov

В момента на мястото на FilmBOX Hd е пуснат einsfestival HD

edit: FilmBOX HD с нови параметри на: 530.00 MHz

също така е добавен Filmbox Action HD също на честота: 530.00MHz

;;650

sven4o

Цитат на: didomh;143722В момента на мястото на FilmBOX Hd е пуснат einsfestival HD

edit: FilmBOX HD с нови параметри на: 530.00 MHz

също така е добавен Filmbox Action HD също на честота: 530.00MHz

;;650

;;650
Това вече е най-добрият HD пакет в България.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания