Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, 25-11-2009, 21:26

« назад - напред »

0 Потребители и 9 гости преглеждат тази тема.

ПоповП

Цитат на: Nicky;141260Тръгна ли Btv Lady  вече в мрежата на Мсат ....
Не.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

НАА

Цитат на: мурчо;141246Принципно май се заплаща такса за включване и месечна такса. А дали ако пусна едно разклонение към неосновен телевизор ще се отрази на качеството на основният приемник? Принципно и 2-та телевизора са с вграден цифров тунер, но 2-рият (неосновен) ще върши работа ако хваща само аналоговите програми.
Все още не съм абонат на мсат, в момента съм на друга кабеларка която не са кодирани цифровите канали. Не ми е ясно дали са кодирани цифровите на мсат.. HD.. и т.н.

Очаквам вашите съвети
HD и някои от SD каналите не са кодирани все още. Принципно таксата за втория тв ще ти е 3 лв, и така ще плащаш общо 20 лв на месец;;650 Разбира се ще се наложи да инвестираш за Conax модули, ако все още нямаш такива.

НАА

Цитат на: didomh;141263Нови канали от преди час:

Fight Box HD: 698,000 MHz
Fashion HD: 690,000 MHz

И Още: Имаме и НТВ Спорт HD: 722.000 mHz ;;513

мурчо

Цитат на: НАА;141351HD и някои от SD каналите не са кодирани все още. Принципно таксата за втория тв ще ти е 3 лв, и така ще плащаш общо 20 лв на месец;;650 Разбира се ще се наложи да инвестираш за Conax модули, ако все още нямаш такива.

Нямам модули, мисля на първо време да пробвам с тунерът, който дават от оператора. В последствие може би ще пазаря модул. И за това мисля на 2-рият телевизор да не плащам.. (ако може). Иначе мисля да пускам пакет телевизия с интернет.  Като цяло ме интересуваше дали официално да заявя 2-ри приемник или да си трайкам и да си гледам след това и на 2-та тв. Принципно съм окабелил жилището ми (зад изолацията съм сложил кабели) и не зная дали ще даде смущение на основният приемник факта, че ще гледам и на другият. Поздрави

d.ivanov

Цитат на: мурчо;141368Нямам модули, мисля на първо време да пробвам с тунерът, който дават от оператора. В последствие може би ще пазаря модул. И за това мисля на 2-рият телевизор да не плащам.. (ако може). Иначе мисля да пускам пакет телевизия с интернет.  Като цяло ме интересуваше дали официално да заявя 2-ри приемник или да си трайкам и да си гледам след това и на 2-та тв. Принципно съм окабелил жилището ми (зад изолацията съм сложил кабели) и не зная дали ще даде смущение на основният приемник факта, че ще гледам и на другият. Поздрави

По-добре си пусни втори приемник, едва ли 3лв/ месец върху таксата от 17лв ще са проблем, по-скоро проблем ще ти е това, че втория приемник се купува, не се сешам колко беше точно цената, някъде към 70-80 лв май.

;;650

НАА

Цитат на: мурчо;141368Нямам модули, мисля на първо време да пробвам с тунерът, който дават от оператора.
Аха, ами и така може :) външен сеттопбокс + DVBC за некодираните HD канали.... От близо 50-те HD канали са кодирани спортните и NatGeo.

Цитат на: мурчо;141368Принципно съм окабелил жилището ми (зад изолацията съм сложил кабели) и не зная дали ще даде смущение на основният приемник факта, че ще гледам и на другият.
Не.

мурчо

Благодаря за съветите, след като се включа в система ще споделя впечатления и отново може да помогате :)  Поздрави

ИВКОТО7

Здравейте може ли някои да ми поясни как стоят нештата с ХД приемниците на МСАТ,за6тото ТВ-то ми е по старо ЛЦД и няма тунер,а сд приемника на МСАт е много зле май

Дани Хийтли

Цитат на: ИВКОТО7;141592Здравейте може ли някои да ми поясни как стоят нештата с ХД приемниците на МСАТ,за6тото ТВ-то ми е по старо ЛЦД и няма тунер,а сд приемника на МСАт е много зле май
Преди време се интересувах от ХД приемниците и ми обясниха, че става само с поръчка. В крайна сметка си смених телевизора и си купих модул. Ако не смяташ да правиш тази врътка, обади се на кол-центъра и ги попитай за офертата им!

surenz

Преди седмица им звънях на централния телефон и ми казаха, че имат във всеки офис HD приемници с HDMI на NETA за 100 лв. Не ми казаха модел, защото трябвало да питат техниците. Надявам се, че правилно са ме разбрали, че искам HD приемник.
Ако да то тогава приемникът трябва да е това :
http://www.neta.com.tr/consumerelectronics/default.asp?d=en&s=2&g=Kablo%20Al%FDc%FDlar%FD&u=17

Като минат студовете ще намина през близкия им офис да разуча по-подробно ситуацията.

ИВКОТО7

Да 100лв е ХД приемника вчера  ми пуснаха МНЕТ и ги питах,неразбирам почти ни6то от цифрова ТВ и незнам да го  взимам ли тоя ХД приемник,ще почакам някои да даде мнение как е  ;;650

мурчо

Я кажи как е нета МНЕТ, ти пакет с телевизия ли ползваш? Колко МБ е нета? Как е? :)

ИВКОТО7

Да пуснах се на DOUBLE PLAY EXTRA 12 Mbps,и да ти кажа сам доволен скоростта е стабилна и винаги е над теа 12 мб средно даржи 14-15 мбпс от ТВ съшто сам доволен

мурчо

Цитат на: ИВКОТО7;142428Да пуснах се на DOUBLE PLAY EXTRA 12 Mbps,и да ти кажа сам доволен скоростта е стабилна и винаги е над теа 12 мб средно даржи 14-15 мбпс от ТВ съшто сам доволен

И аз мисля да взема пакет, само че с 8 мегабита. Би трябвало също да е прилична скороста

Sisq0

При 8 мбит се тегли с 950кб/с до 1мб/с. Ъплоуд ~60кб/с.
А тея фантазии, че при 12мбит договор се стигат 14-15 са... ами фантазии. Тя дори 12мбит е негарантирана по договор.
От 2001-ва съм на МНЕТ и досега не съм видял да пуснат по-висока скорост от посочената по договор. Но пък поне е стабилен интернетът - не помня последно кога е падала връзката... :)

Обобщението за Мсат/Мнет за мен е: бавен (с оглед конкурентните оферти в града) но стабилен интернет с добра поддръжка и много добра кабелна телевизия.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания