Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

рст

Матч ТВ им е основният спортен канал на руснаците и е много хубав канал, дано е за постоянно. Дават Шампионска Лига, Лига Европа, мачове от първенставата на Англия, Испания, Италия, Германия, Франция, Русия, Формула 1, бокс, ММА(UFC и Bellator) и други спортове. Утре рано сутринта ще излъчват пряко битката между Конър Макрегър и Хабиб Нурмагомедов.

НАА

Цитат на: Викито;492980Забелязох че на единия КА модул не се е появил матч 2.....
как да го ъпдейтна или какво мога да сторя на ЛЕД Тошиба тв. с Ка модул от м сат купен да се появи Матч 2?
Подредбата на каналите или добавянето на нови не е свързано с КА модул-а, а с възможностите на ТВ.
 За Mатч2 можеш да пресканираш ръчно на честота 665.998 MHz ;;650

Матч! има втори аудиопоток без коментар на руски.

ПоповП

При мен и на двата аудиопотока еднакъв руски коментар в момента.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Викито

02.00 Започва церемонията от Буенос Айрес на живо по червеният Матч!  за определяне домокина на Олимпийските игри 2028 година.

Викито

Григор Димитров  - Миша Кукушкин  
VIENNA ATP 500

На живо 17:48 часа по

BEIN SPORT HD2  FRANCE
Sport Club  HD 1 - 2 SERBIA

Викито

Пf Футбол 1 ХД
  Неделя на живо  от 14 часа Хетафе - Бетис

По червения Матч  на живо  Ел Класико от 17.15 часа!

d.ivanov

Забелязвам, че на мястото на BBC HD е пуснат BBC one HD,  и също така отскоро няма VTV , телевизията приключи.

Интересно ми е само кога ще оправят имената на БНТ пакета. Още са със старите си имена.

Викито

Каналът при М САТ Кейбъл е -

BBC FIRST HD   Middle EAST OAE!!!

AUDIO - British UK English  
VIDEO - FULL HD

Разпространение  ОАЕ - Дубай и.....Варна :)

НАА

Цитат на: Викито;494463Каналът при М САТ Кейбъл е -
BBC FIRST HD Middle EAST OAE!!!
Разпространение ОАЕ - Дубай и.....Варна :)
BBC HD и BBC FIRST са полски канали, повече инфо тук :clickme
Мислете малко преди да пишете, или поне гледайте заставките между филмите.

дмитев

Руснаците (МАТЧ СПОРТ) поради някаква причина спряха калчото и сега втори пореден уикенд няма да излъчват мачове от Италия :s101

CuMo

На мястото на VTV (SD) е пуснат GINX-канал за електронни спортове, какъвто лично аз чакам от доста време. :)

хари кейн

Бил съм абонат на 4 или 5 доставчика и с чиста съвест мога да кажа че М Сат са най-големите головодници.  Една силно развита спортна тематика с крадени канали и нищо друго. Тимаджиите са си яхнали варненци и ги доят както си искат.

Vboxk

Цитат на: хари кейн;495451Бил съм абонат на 4 или 5 доставчика и с чиста съвест мога да кажа че М Сат са най-големите головодници.  Една силно развита спортна тематика с крадени канали и нищо друго. Тимаджиите са си яхнали варненци и ги доят както си искат.
Така е мсат не стават нямат канали като moviestar tv 1000 и много много други които няма да имат ,имат само някакав хд пакет които не става затова минах на виваком там има вси4ко.

Веселин Цонев

Някой има ли наблюдение какво е качеството на Vivacom IPTV сравнение с МСАТ?

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

d.ivanov

Цитат на: Веселин Цонев;496009Някой има ли наблюдение какво е качеството на Vivacom IPTV сравнение с МСАТ?

Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk

На светлини години по добро ако ги сравняваш.мсат  много мачкат каналите.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания