Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Параметри на цифрови канали M-SAT Cable

Започната от JovaniJo, Ноември 25, 2009, 07:26:27 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Викито

Къде ще гледаме мачовете от вторник от Шампионската лига, които ще излъчва A1???

ПоповП

Вторник мачове ще предават сърбите Арена спорт1-3 , Спорт Клубовете; Италия Скай Спорт...
Права имат: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UEFA_Champions_League_broadcasters

т.е. голям избор, включително и за мачовете в програмата на А1.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

Викито

Всички ли ви е напекло тук?

Скай спорт Италия не излъчва Шамп.лига втора година!  
В Италия от 2017 - 2020 г. Медиасет Берлускони излъчва Шамп.лига.

В Германия само Скай спорт 1 вече е за Шамп.лига и купата на Германия.

Дойче Скай спорт 2-ката е голф-хандбален канал!
От септември денонощно 2-ката ще излъчва хандбалната бундеслига и хандбалната шамп.лига.
 Хандбала им е топприоритет вече на скай спорт 2 германия.
Футбола на живо е само по 1-цата.

Арена спорт става само за телефон.

Мачовете от вторник не виждам нито един хд канал в мрежата на  М сат!

petio8888

Лудогорец-Видеотон-9.Е Frec-11958-V-27500-M4 Sport HD-Free.;;650

Викито

Цитат на: petio8888;487916Лудогорец-Видеотон-9.Е Frec-11958-V-27500-M4 Sport HD-Free.;;650

Виждаш ли че си в темата М САТ Кейбъл и къде се намира този канал в мрежата на М САТ Кейбъл?

CuMo

Цитат на: Викито;487660Къде ще гледаме мачовете от вторник от Шампионската лига, които ще излъчва A1???

Друже, няма нужда да обиждаш хората, които са си направили труда да ти оговорят.Тъй като също се вълнувам живо от темата, ще ти кажа, че beIN SPORTS 1 и 2 HD, както и ФУТБОЛ 1 HD(Русия) ще излъчват мачовете от вторник в HD качеството, което те вълнува.Arena SPORT 1,2 и 3 също ще дават по 3 мача в SD качество.Така че не се тревожи има къде да се гледа.Аз също съм мега голям футболен фен и ако не съм доволен от услугите лично ще се обадя в MSAT, за да ходатайствам да пуснат поне 1 футболен канал.

Vboxk

Цитат на: CuMo;489042Друже, няма нужда да обиждаш хората, които са си направили труда да ти оговорят.Тъй като също се вълнувам живо от темата, ще ти кажа, че beIN SPORTS 1 и 2 HD, както и ФУТБОЛ 1 HD(Русия) ще излъчват мачовете от вторник в HD качеството, което те вълнува.Arena SPORT 1,2 и 3 също ще дават по 3 мача в SD качество.Така че не се тревожи има къде да се гледа.Аз също съм мега голям футболен фен и ако не съм доволен от услугите лично ще се обадя в MSAT, за да ходатайствам да пуснат поне 1 футболен канал.
Само при мен ли каналите MTV live hd I bib action не работят или проблема е централен пише няма сигнал.

CuMo

Цитат на: Vboxk;489044Само при мен ли каналите MTV live hd I bib action не работят или проблема е централен пише няма сигнал.

Не е само при теб, не се тревожи.MTV Live HD си прекъсва периодично, а BIB action доколкото знам е спрян централно, като може би няма да се излъчва.Пуснали са подобен канал за бойни спортове, но в SD вариант,на мястото на канала, който излъчваше BIB action SD(бившия SPORT 1 DE).

НАА

Цитат на: Vboxk;489044Само при мен ли...

Не.

Викито

Цитат на: CuMo;489042Друже, няма нужда да обиждаш хората, които са си направили труда да ти оговорят.Тъй като също се вълнувам живо от темата, ще ти кажа, че beIN SPORTS 1 и 2 HD, както и ФУТБОЛ 1 HD(Русия) ще излъчват мачовете от вторник в HD качеството, което те вълнува.Arena SPORT 1,2 и 3 също ще дават по 3 мача в SD качество.Така че не се тревожи има къде да се гледа.Аз също съм мега голям футболен фен и ако не съм доволен от услугите лично ще се обадя в MSAT, за да ходатайствам да пуснат поне 1 футболен канал.

Като си по ходатайстваето - нека да разкарат скай хд2 голф/хандбал и пуснат 1-цата!  

Този скай спорт 2 германия го превърнаха немците от година насам  в по-тъп канал от нова спорт!

CuMo

Цитат на: Викито;489064Като си по ходатайстваето - нека да разкарат скай хд2 голф/хандбал и пуснат 1-цата!  

Този скай спорт 2 германия го превърнаха немците от година насам  в по-тъп канал от нова спорт!
Навремето имаше едно предаване-''Милион и едно желания''...Като имаш много претенции, обади се и им кажи, малък ли си?Ако искаш като акаш да идвам да ти бърша дупенцето?

Викито

Айде включиха - Moviestar Liga de Campeones на 183 позиця на ХД Нета следд Скай Спорт Уно Супер ХД.  :;803

CuMo

Цитат на: Викито;489163Айде включиха - Moviestar Liga de Campeones на 183 позиця на ХД Нета следд Скай Спорт Уно Супер ХД.  :;803

Това бил чисто-нов канал на Movistar за Шампионската лига, Лига Европа, Висша лига на Англия, Френската Лига 1 и Бундеслигата.Доста ценен канал.:g035(1):

Викито

рст

За сметка на това нямаме Sky Sport Uno. Страшна тъпотия.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания