Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ефирна телевизия в района на София

Започната от imported_admin, Юни 08, 2007, 06:23:45 PM

« назад - напред »

Вас

Цитат на: Глаголица;593529Защото преди десет години един мустакат господин  с чудодейно оказалата се четвърта по големина банка  ................................ а лоеното човече без къща в слънчев  испански град, отговорно за раздаването на лицензите, днес е сутрин,  обед и вечер по всички телевизии.
..........................................................................................................
 За да сме бедни и прости, за да може те да са богати и прости.
 Иначе въпросът ти е най-вероятно реторичен, ама аз да си кажа :hammer:

Много хубаво си го казал, само че двете "лоени топки", които обраха банката пак са си там,  мустакатият е в изгнание, а съответно "Цифровизацията" умре!
......но пък виж как бързо се "развиха" сателитните оператори!:)

"За да сме бедни и прости, за да може те да са богати и прости" сме си виновни единствено ние.

"Народ", който протестира за "Футбола", а не за стандарта си на живот, какъв е?
  Пак реторичен въпрос!;)

П.С. Повече от седмица вече има хора, които стоят без ток, съответно и без вода, но за "водещите медии" по-важно беше да ни кажат, че Боби Михайлов май си е подал оставката!
Ама май, че е само "май"!;;basi
triax 110 + h-h motor/ inverto black ultra twin/ edision primo ip S2 265/hevc

бендо

авантикс

Това евронюз, е нещо като България он еър ,ту ги пускат ту ги спират ,докато когато си платят !

Работилница

Цитат на: бендо;594795Отново пуснаха Евронюз

Що ти е този керпич, като во тубата върви с добро качество

Глаголица

Аз се кефя, че има ентусиасти, които чат-пат пресканират ефира в Сф.

vasilstf

Цитат на: Глаголица;594889Аз се кефя, че има ентусиасти, които чат-пат пресканират ефира в Сф.

А аз се кефя, че има какво да сканират. ;)

авантикс

У град Варна,България он еър на цифровата ефирна тв, пак е цветна таблица,тия мсат фалираха ли кво ли , до кога така ?!

hector21

Мустанг тв, мсат тв, еър... ми бТВ добре ли са, само повтарят стани богат отпреди година и им бягат водещи. Ами другите  с тези 50-60 годишни репортерки, не че имам нещо против, обаче те ли са добре.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

авантикс

Цитат на: hector21;595126Мустанг тв, мсат тв, еър... ми бТВ добре ли са, само повтарят стани богат отпреди година и им бягат водещи. Ами другите  с тези 50-60 годишни репортерки, не че имам нещо против, обаче те ли са добре.

На скоро гледахме ,турската сапунка бараж,по бтв лейди а сега я повтарят по БТВ ,Босфористан тв анадък му.имам байълдъ ефенди.

У нас в 2 стаи имаме ефирната цифрова,бащата гледа най вече нея България он еър гледа,ама ся гледа таблици на квадрат ако и другите канали,минат така на таблици ще се наложи да му пусна иптв ,ама той е на доста години и инвалид трудно ще се оправя с многото канали.

на 2 стаи имам и сателитната ми ,а в едната имаме иптв платена .

Така закърпваме някак си...

Мартинския

Щом на нуртс мукса на 33Е е цветна таблица, значи навсякъде по ефира е така.
Няма ли кой да осъди държавата за това че не спазва директивата за (до колкото ми е известно) минималната бройка от 6 ефирни канала.... или и тук ги лъжем че всичко е наред :lol15:
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

кулио

Тази година се подновяват лицензите за още 15 г.
БТВ и НОВА вече го направиха, да видим дали и Бг он ер ще го сторят.

авантикс

Дали някой ден,държавата няма да си върне БТК ,да си я вземе от вивакома,и да предложи по-добри условия за двб-т ....и да има повече канали които ,няма да стават на таблици.

Дето се вика само 6 канала да са фта,а останалите да се гледат с заплащане .няма да е зле .

111111

Цитат на: авантикс;595163Дали някой ден,държавата няма да си върне БТК ,да си я вземе от вивакома,и да предложи по-добри условия за двб-т ....и да има повече канали които ,няма да стават на таблици.

Дето се вика само 6 канала да са фта, а останалите да се гледат с заплащане .няма да е зле .

Обричаш монопола и неговите комисионни на фалит "не те е срам"
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

авантикс

Цитат на: 111111;595166Обричаш монопола и неговите комисионни на фалит "не те е срам"
Ами и аз да се индексирам :)

ПоповП

Цитат на: авантикс;595123У град Варна,България он еър на цифровата ефирна тв, пак е цветна таблица,тия мсат фалираха ли кво ли , до кога така ?!

България он еър си работи кабелно МСАТ.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания