Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ефирна телевизия в района на София

Започната от imported_admin, 08-06-2007, 21:23

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

антена

то като си вземеш модул ти идва с усб донгала  софтуера
:itv:

Zzipper

БНТ 1 HD, върви ли в София, защото гледам го ретранслират от 45Е?
EDISIОN 100 см aluminium offset,
Powersat DG380S H-H Motor,
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

Ивайло Цанков

Върви си :)

Zzipper

А тоя канал от 45Е със сателитна антена може ли да се гледа, защото гледам, че е отключен?
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

elektrik

Има 1000 писани мнения по този въпрос. Отговора за пореден път е НЕ, освен ако нямаш подходящ сателитен приемник. С обикновен не става.
[SIGPIC][/SIGPIC]Антени Offset: 110 х 120см (Tecatel), 72 х 82см (ITV Partner), приемници: 2x DreamBox 800 HD PVR, Мултифийд: 16E, 19.2E, 39E 45E, 46E.

Zzipper

А какъв е подходящия приемник, аз примерно съм с платка на компютра TBS 6921 и DVBviewer има ли как да го хвана?
EDISIОN SL-1 0.1dB
TBS 6921 PCI-E

megara

Цитат на: Zzipper;236989А какъв е подходящия приемник, аз примерно съм с платка на компютра TBS 6921 и DVBviewer има ли как да го хвана?

Няма как да пробвам лично, но може да се използва и VLC с такива платки. http://www.tbsdtv.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=89

теле визионер

Цитат на: Zzipper;236989А какъв е подходящия приемник, аз примерно съм с платка на компютра TBS 6921 и DVBviewer има ли как да го хвана?

http://dtv-bg.com/showthread.php?t=26343

moreg

Колеги я кажете имате ли съвсем кратки пикселизирания отвреме навреме вечер? при мене снощи на 40 ти канал където са босфора, нова, тв 7 и news 7  и чат пат на бнт 1 също през първото полувреме на мача имаше леко пикселизиране;;601  питам за да знам дали проблема е само при мене? през деня е бетон иначе сигнала!
DM 920 UHD, DM 500 HD

мето

Цитат на: moreg;238706Колеги я кажете имате ли съвсем кратки пикселизирания отвреме навреме вечер? при мене снощи на 40 ти канал където са босфора, нова, тв 7 и news 7  и чат пат на бнт 1 също през първото полувреме на мача имаше леко пикселизиране;;601  питам за да знам дали проблема е само при мене? през деня е бетон иначе сигнала!
Да при мен има пикселизиране веечер,както на 40 канал така и на 52-ри.Ползвам вътрешна антена-сигнал 100% качество на  сигннала 100%.Интересното е ,че като бяха тестовете всичко беше ОК.
ЕXTREND ET 5000  TRIAX TD 88 Moteck SG2500  Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable External HDD 500GB USB 3.0 Black 2.5" ICY BOX HDD Docking Station

moreg

Цитат на: мето;238710Да при мен има пикселизиране веечер,както на 40 канал така и на 52-ри.Ползвам вътрешна антена-сигнал 100% качество на сигннала 100%.Интересното е ,че като бяха тестовете всичко беше ОК.
;;601 Странно аз съм с външна антена, пикселизира за кратко без да мърда сигнала защото го наблюдавам, че сигнала си седи на 100% пък пикселизира за кратко и се оправя, и снощи примерно в един момент се оправи и няма вече пикселизации...... явно все още тестват.
DM 920 UHD, DM 500 HD

Виктор

До 01.09.2013г. ще бъде така - поне така казаха!;)

Верту

Нещо пак ръчкат, положението е същото когато ги направиха hidden. Всичко е с краката на горе. Но не смея да сканирам,че телевизора не записва скрити програми. При вас как е?

pe6o1975

Цитат на: Верту;241791Нещо пак ръчкат, положението е същото когато ги направиха hidden. Всичко е с краката на горе. Но не смея да сканирам,че телевизора не записва скрити програми. При вас как е?
Всичко си баца на 6 !
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

теле визионер

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания