Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрова ефирна телевизия в района на София

Започната от imported_admin, Юни 08, 2007, 06:23:45 PM

« назад - напред »

Миро.Добрев

Държавата през отделни подкупни чиновници и бизнеса генерално са против гражданите, не само против пенсионерите, и не само по тази тема. Никой няма да се самосезира за нищо, България е станала нарицателно в цяла Европа за корупция и безнаказаност. Куче влачи - диря няма. Нещо повече: забелязва се как прокуратурата и съда се използват като инструмент и маша срещу бизнеси, от друга страна институциите са един вид "пералня" и "гладачница", и минали през тях разни престъпни босове стават невинни и са целите в бяло.

JAV0

Нямахме късмет с цифровизацията. Да пробваме в "националната лотария", а?

JAV0

lynx

От 2 седмици не бях пускал ТВ-то в колата.
Днес го пускам да видя дали не са спряли и останалите ефирни програми и.....О! Чудо! ;;602:;810
Он-еър, Европа ТВ, Войс, Канал-3 и Фолк канала ще се счупят от сила на сигнала.
Преди по време на движение можеха да се гледат само БТВ, Нова и каналите на БНТ.
Сега всичко е трепач, дори и в тесни улички с високи сгради сигнала е като закован, в подземен гараж също лепи сигнала без прекъсвания.
Дано не са някакви временни проби и пак да прецакат половината канали.
Като са малко ефирните канали, поне сигнала да е на макс!
Моля се да го оставят така! Аферим на мултиплекса! ;;516

Joe

Е ти като шофираш пътя ли гледаш или телевизора. Ако зяпаш в телевизора, а не в пътя, по-добре въобще не го казвай. Защо ли не се учудвам, че има толкова катастрофи по пътищата. Големи шофьори сте, няма що.

Via Tapatalk

lynx

Аз съм със златен талон, имам книжка от 25 години и все още нямам актове за ПТП по моя вина. Дано и ти можеш да се похвалиш със същото.
Колата ми е с 3 екрана, телевизия се гледа предимно от седящите на задните седалки, но в задръстванията и аз поглеждам в екрана да проследя новините.
В тая тема обсъждаме ефирното излъчване на тв програмите, а не кой и как шофирал, къде зяпал и какви са му шофьорските умения.

Joe

Супер. Моята книжка е от 30 г., имам навъртени 1 млн. км. В момента съм в Щатите. За месец навъртях 12000 км. и ще навъртя още 4000. Тук има поне по 50 ефирни цифрови телевизии в големите градове и ей Богу не видях някой да има телевизор в колата си. Още повече, че тук СЕ ШОФИРА, а не се лигави както в България. Ама някой да кара с под пграничениео няма. Тук се кара с 8-10 мили над ограничението и никой не си позволява да хвърля по едно око на новините. Но ние разбира се, сме великата работа. Най-добри сме и най-велики сме. Всичко знаем и всичко можем. А сме се осрали до ушите, но това не виждаме. Важното е кусурите на другият да видим, собствените не виждаме. Хайде със здраве си ползвай платинения талон и гледай да не размажеш някой, или да не заспиш на някой светофар, хвърляйки по едно око на новините.

Баси майката, аз си мислех, че човек в колата шофира следейки пътя, а то какво било - кино гледали.

Via Tapatalk

Виктор

Темата е за ефирна TV в България! :s101 Видяхме колко си велик! ;;573

6ойчо

Освен това, е за РАЙОНА на София. Може някой да сподели по района на София-област как е с автомобила, или просто с никаква антена какво е налично.

lynx

@Joe, кой го интересува дали си слугинаж в Америка или си тираджия в Буркина Фасо и колко ефирни канала има там?
Темата в която пишем е за Цифрова Ефирна ТВ за района на София.
Ако няма какво да напишеш/добавиш по темата, не го прави.
Толкова е просто...

Светия Дух

Цитат на: Joe;460794Баси майката, аз си мислех, че човек в колата шофира следейки пътя, а то какво било - кино гледали.
Ти па много си изостанал... Някои се ибът докато шофират, а на други поне свирчица им правят.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

gentu

Нещо ми зачезна ЕПГ на Нова ТВ , е и на бТВ нещо играе , ту го има ту го няма!На другите програми си е добре.Нещо да знаете по въпроса?
Само на ефирната е това , другаде си е добре.:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

111111

Има го дефекта.
Някой може ли да погледне на мултистриима дали има?
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

gentu

При мен има и друг бъг , 15-20 минути преди края на предаването в полето започва да се изписва "Няма информация" но това е при всички програми и може би си е от софта на телевизора , знам ли?:s101

gentu

А бре да не би тези да четат тук , ЕПГ-то се появи вече.Сега остана това второто "бъгче"
Цитат на: gentu;46328615-20 минути преди края на предаването в полето започва да се изписва "Няма информация"
при мене.Да не би да е нещо свързано с часовника , но той си е верен та не знам?:s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания