Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Heros

Започната от retro, Юли 16, 2008, 10:49:42 AM

« назад - напред »

retro

Наскоро разбрах, че имат цифорва. Услугата е съвсем нова и се разработва. Не се доплаща нищо само 20 лв отначало и се сключва договор. Таксата е същата. За момента има около 50 канала италиански, немски и български, обещават, че ще има нови канали.При проблем идват на място хора.Качеството е разбира се над аналоговата.

ITVSAIDIOTI

Цитат на: TiestoТе тая цифрова от 6 месеца я обещават от Херос, дори се наложи да махна раздела за Херос в предния ми форум, който е вече история, точно заради това, че предлагат само аналогова телевизия !

Крайно време им е, MSAT обявиха, че щели да спират аналоговата :).
Бравос на МСат, в Бургас мисля че RN cable или както там се казват отдавна са свели аналоговите до минимума - а той мисля че е Първа, Втора, Нова и местните регионални ефирни талавизии ... ;;510

netman

Цитат на: ITVSAIDIOTI
Цитат на: TiestoТе тая цифрова от 6 месеца я обещават от Херос, дори се наложи да махна раздела за Херос в предния ми форум, който е вече история, точно заради това, че предлагат само аналогова телевизия !

Крайно време им е, MSAT обявиха, че щели да спират аналоговата :).
Бравос на МСат, в Бургас мисля че RN cable или както там се казват отдавна са свели аналоговите до минимума - а той мисля че е Първа, Втора, Нова и местните регионални ефирни талавизии ... ;;510

Грешиш,  40 аналогови излъчват RN Digital  8)  Колкото и да им се иска на всички кабеларки да се отърват от клиентите на налаогова, това няма да е толкова лесно, колкото са очаквали ...  :lol:
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

bigdjon

GIGA BLUE UHD UE 4K,HD,парабола - 1.40

Плам71ен

Б.М.-Барселона-по bTVActionHD/Херос ТВ. на мястото на Sky sports HD(Варна)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания