Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся хора за тест на IPTV софтуер който разработвам

Започната от просеико, Юни 27, 2026, 12:24:10 AM

« назад - напред »

Мартинския

Ето и моите впечатления:
  Някои канали не работят, натам предполагам ще има организация по групи.
  На два от детските има избор на аудио, но бг не работи.
  Не енигма2 с xstreamity филмите тръгват, но пикселизират, няма епг, лайв тв е ок и не сече.
На иптвсмартерс има епг, обложките са много разпънати вертикално, лайв тв обаче провлачва – пробвах нейтив и хард/софт декодер плейър, пробвах и хардуер/софтуер декодинг. С други листи няма проблем. Филмите са ок, не пикселизират както при енигмата.
  Като цяло каналите зареждат доста бавно при избор.
На самсунга пробвах да активирам девелоп моде, но аз съм с онова скопеното дистанционно и въвеждам от 1 до 5 през менюто и не се случва нищо.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

ogibo

TCL 55С815 с Android TV 11. В гугал магазина въобще липсва приложението. От телефона го намирам, но нямам устройство на което да инсталирам. Та, изтеглих от линка който си дал по-горе, и инсталирах ръчно. От четирите края на екрана остава по 5 см. които не се запълват.Всъщност, това се вижда много добре от снимката на Veskop. Филмите вървят гладко, но телевизията трудно зацепва и доста накъсва. Не мисля че е от нета понеже имам други приложения за гледане на телевизия и ср. платформи които работят без проблем. За HD е много зорна работата. Разходката по менюто не става само с дистанционното, трябва си мишка.

просеико

Благодаря на всички за обратната връзка, много е ценна!

@Veskop — Underscan-а и черните ръбове са оправени в последната версия (1.0.2160). За ,,само звук без картина" — опитай да смениш декодера от Настройки → Поток на ,,HLS". За Google Play — виждам проблема, работя по него. Засега ползвай директния линк.

@ogibo — Сивият екран на Fire TV Stick 4K Plus е оправен в новата версия, сподели дали работи след ъпдейт. Черните ръбове на TCL-а също са оправени. Навигацията с дистанционно е преработена изцяло — D-pad вече работи без мишка. За HD каналите — скоростта на зареждане е оптимизирана значително в последния билд.

@sasho1bs — Абсолютно, MAG524 е добре дошъл за тест! Пиши ми на лично или в Telegram и ще те свържа с достъп.

@Мартинския — Каналите без група — нормално е при първоначална настройка, ще бъдат организирани. Навигацията с дистанционно е оправена. За Samsung developer mode — нужен е пълен пулт или USB клавиатура (стандартно ограничение на Samsung, не от мен). За IPTVSmarters лаг — явно е специфично за нашия поток, разглеждам го.

За тези, които се присъединявате в Telegram групата — при влизане ботът ще ви поиска да потвърдите, че не сте робот. Ако не кликнете на бутона в #general, ще бъдете изгонени автоматично. Така че не го пропускайте! :)

ogibo

Мартинския

Понеже явно се работи, ето последното:
Снощи и на xstreamity се появи епг на едната група.
VOD вече не пикселизира. Live Streаms тръгват веднага без забавяне.

На Смартерс Про вече не сече, като 1080р дърпа 2.4-3.4 MB/s
Продължава обаче при избор да върти колелото 6-7 сек преди да зацепи.

И при двата апа формата е ts.
София: emme esse 100 cm, SkySat H-H на OCTAGON SF8008, Blizoo, A1 Xplore TV Smart, EDISION OS MiniPlus, XMART-6K-T95Z
Северозападa: emme esse 80 см, SkySat H-H на Vu+ Solo SE V2, A1 80 cm + SRT ANT 45 на EDISION Piccollino S2, А1 Net Box

tok82

аз пък на мага нямам ни тв нито филми сериали само едно меню
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

просеико

Промени по приложението и по STB портала:

━━━━━━━━━━━━━━
📱 BGPVR Player: от 1.0.2160 до 1.1.1
━━━━━━━━━━━━━━

🔴 Телевизия на живо
• Преработих я изцяло — режим на цял екран с моментален преглед при превключване на канали
• Отделих ,,Публични потоци" от Телевизия на живо за по-лесно разглеждане
• Обнових инфо панела, списъка с канали и горната навигация

📺 Android TV / Fire TV
• Направих навигацията с дистанционно значително по-плавна (UX подобрения)
• Добавих поддръжка за несертифицирани кутии (X88, SlimBOX и др.) — надежден OK/избор
• Стабилизирах звука на живо (без внезапни прекъсвания)
• Официален Android TV banner + поправих изчезващата икона на Fire TV

🔔 Съобщения и известия
• Известията вече работят надеждно
• Добавих брояч на нови съобщения в менюто + директен достъп до тях

🛠️ Стабилност
• Поправих срив при вход на кутии без камера (GTMEDIA GTX-Combo и др.) — сега преминава към ръчен вход / вход с код
• Премахнах ,,зацикляне" при зареждане на някои таблети
• Приложението вече е официално в Google Play — затова и новата номерация 1.1.x!

━━━━━━━━━━━━━━
🖥️ BGPVR Портал (MAG/STB): от v1.45 до v1.55
━━━━━━━━━━━━━━

Изцяло по ваши предложения — благодаря на тестерите! Затворих всичките 7 точки от обратната връзка:

🎨 Конфигурируеми цветни бутони — ЧЕРВЕН/ЗЕЛЕН/ЖЪЛТ/СИН вече се преназначават от Настройки (по подразбиране: ЗЕЛЕН = аудио, ЧЕРВЕН = субтитри, ЖЪЛТ = канали, СИН = EPG)
🔙 BACK = предишен канал — докато гледате на цял екран, BACK връща към последно гледания канал
🏆 ,,Предпочитай HD" — нова опция, която скрива SD дубликатите, когато има HD версия (и в списъка, и в търсенето)
🎧 Избор на аудио пътечка — реших проблема с Discovery на английски: ЗЕЛЕН бутон превключва аудиото
💬 Субтитри — външните субтитри (Viasat Nature, Docu Box) вече работят; ЧЕРВЕН бутон ги избира
⭐ Поправих CH+/CH− в Любими — превключването следва отворения списък, а не общия
ℹ️ Инфо банер при всяко превключване — вече винаги виждате кой канал пуснахте (скрива се автоматично)

━━━━━━━━━━━━━━
⬇️ Обновете от Google Play

Продължаваме натам...

Veskop

Аз лично нямам достъп до хххххх.ххх/app , за да сваля нова версия. Иска user/pass, вкарвам ги и ми дава грешка за неверни креденшъли.

Приложението все още не е съвместимо с нито едно мое устройство.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

просеико

Цитат на: Veskop;611155Аз лично нямам достъп до хххххх.ххх/app , за да сваля нова версия. Иска user/pass, вкарвам ги и ми дава грешка за неверни креденшъли.

Приложението все още не е съвместимо с нито едно мое устройство.

Линкът за сваляне водеше към страница за вход по погрешка — вече е оправено. Отвори отново xxx/app (или директно xxx.com/app.apk) — сваля се веднага, без потребител/парола.

Google Play съвместимостта — приложението е одобрено, но прегледът специално за Android TV/Google TV устройства още тече при Google. Докато мине, Play показва ,,несъвместимо" за всички TV устройства (дори SHIELD). Междувременно инсталирай директния APK

Ъпдейт: Google одобри приложението и за Android TV / Google TV 🎉 Вече може да се инсталира директно от Google Play на SHIELD, Homatics, BOXY и др. Ако все още показва ,,несъвместимо", изчакай няколко часа — Google обновява каталога на устройствата постепенно. Междувременно директният APK работи винаги: pvr.bgpvr.com/app

Veskop

Свалих последната версия от pvr.bgpvr.com/app . Телевизиите отново не тръгват на Шилда, има само звук! Все още в магазина не са ми съвместими устройствата.

ogibo

При мен картината на телевизията продължава да накъсва на TCL-ла и на огненият стик. На стикът е една идея по-добре. При радиата е същото. Филмите са без проблем.

Veskop

Цитат на: Veskop;611160Все още в магазина не са ми съвместими устройствата.

Вече са съвместими ... ;;650

Вито

На DefineOS работи ли приложението!?При мен на андройда на телефона работи и след минута започва да мига цялото и блокира.Като рестартирам е ок но пак започва и пак и пак.
Uclan 4K pro

gentu

Цитат на: Veskop;611166Вече са съвместими ... ;;650
-и при мен на Филипс ТВ се качи версия 1.1.3 но не мога да влезна!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

gentu

Цитат на: gentu;611170-и при мен на Филипс ТВ се качи версия 1.1.3 но не мога да влезна!
-вече всичко работи!
-картинката е добре на нивото на А1 горе-долу
-субтитрите тръгват но на някои места са кофти като позиция размер и шрифт
-нужна е инструкция за работа с дистанционното
-зареждането на канал или филм е леко бавно 3-5 сек.
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания