Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SAT TV vs Stream IPTV

Започната от Pirat, Декември 23, 2025, 09:31:21 PM

« назад - напред »

Pirat

Цитат на: Калито;609181От китаци не гледам от години освен форевара
Туй че измислени търговци продават скъпо на желаещи балъци е друга бира :) всички гледаме едно и също горе долу от едни и същи на различни цени по веригата :)

Това не беше за тебе а към компира!
Ако имаш още forever кажи работи ли там Canal+Fr и Total TV?
dbox2 master

Pirat

Цитат на: компира;609183Толкова - масовият потребител вече отделя около 2-3 часа на ден за телевизия и гледа нещо конкретно (сериал, спортно събитие,...). За чий му е да плаща $50 на месец за неща, които няма да пусне никога? То и операторите официално вече започнаха да предлагат телевизията си почти за без пари, прикрепена като екстра към друга услуга... Пък за GenZ младежите да не говорим - по цял ден се дзверят в смартфоните като някои от тях нямат и телевизор в домовете си. Баш телевизионните ентусиаисти, които разцъкват 20 часа в денонощието станаха рядкост.
И не, не само Egygold e с такива цени, има и други, които даже се намират през Google ;).

За да гледаш един наш Full пакет требе да плащаш над 50 кинта на месец!
Тези където са без пари може да ги сканираш с T2 приемник!
dbox2 master

proharde

Цитат на: Калито;609178Я кажи нещо което аз не гледам,което ти гледаш :)
Само лала,за 5лв се гледа всичко което върви на шер,без испанци и французи
За ингилизи и жабари няма да коментирам,щото в този форум едва ли ги гледат и 2 человека :D
Колега, ако за 5 лв наистина имаш качествена линия сподели къде, какво. Ако ще сече през 5 минути и гледаш от кеша на някаква таранбука или друга китайска маймуна не е за мен, да.  Ако си намерил по - добро сподели за това е форума, нали ? Не съм тръгнал да си ги мерим, поздрави. :)
Multi: 80E, 42E, 39E, 36E, 28Е, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 1.9E, 0.8W, CableTv Net1, Blizoo.
Edision Mio 4k+/Vu+ Duo4K /6 x VU+ Zero/3 x VU+ Solo SE V1 and V2, VU+ Uno4k SE, VU+ Zero 4k, VU+ ultimo HD

компира

Цитат на: Pirat;609188За да гледаш един наш Full пакет требе да плащаш над 50 кинта на месец!
 Тези където са без пари може да ги сканираш с T2 приемник!
Ами например А1 имат оферта за половината на тези 50 лева с достатъчен брой канали за мнозина. Пък ако комбинираш телевизията с домашен интернет от тях, ще излезе още по-евтино. Пък ако още малко се напънеш и се поинтересуваш за така наречените "скрити оферти", нещата придобиват друг характер - давам един жокер: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица където виждаме хората да споделят цени от сорта на домашен интернет за 10-12 лева 300 Mbps и към нея телевизия за 13 лева със 170 канала - колко е "Full" тоя пакет нямам представа, но за масовият потребител вероятно ще върши работа.

Всеки от трите мобилни оператора има скрити оферти "под масата", с цени доста по-ниски от официално обявените в сайтовете, за които трябва да се пазариш малко в офисите им. Пък за офертите при пренос на номер/услуга към друг оператор да не говорим - още по-ниски цени.

dzumba

Цитат на: компира;609192с достатъчен брой канали за мнозина.

Ние тук, сега ще се сравняваме с мнозината ли?Останалите канали са поне още 50лв!

Pirat

Цитат на: компира;609192Ами например А1 имат оферта за половината на тези 50 лева с достатъчен брой канали за мнозина. Пък ако комбинираш телевизията с домашен интернет от тях, ще излезе още по-евтино. Пък ако още малко се напънеш и се поинтересуваш за така наречените "скрити оферти", нещата придобиват друг характер - давам един жокер: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица където виждаме хората да споделят цени от сорта на домашен интернет за 10-12 лева 300 Mbps и към нея телевизия за 13 лева със 170 канала - колко е "Full" тоя пакет нямам представа, но за масовият потребител вероятно ще върши работа.

Всеки от трите мобилни оператора има скрити оферти "под масата", с цени доста по-ниски от официално обявените в сайтовете, за които трябва да се пазариш малко в офисите им. Пък за офертите при пренос на номер/услуга към друг оператор да не говорим - още по-ниски цени.

Незнам какво правиш в този форум...това че А1 зарибяват само за да подпишеш договор и да ти пуснат да гледаш бТВ и Нова е най лошото нещо което може да направиш.
Никога не се комбинират услуги,всичко което е 3 в 1 не е добре!
А1 пускат на пенсионерите по селата за 6-7лв да гледат няколко канала и да дремят пред ТВ-то:D
Тук в този форум тези оферти не са интересни,тук обикновенно повечето САТ ТВ им е хоби а както знаеш това обикновенно е скъпо!
dbox2 master

компира

Цитат на: Pirat;609196Незнам какво правиш в този форум...
Бъдни вечер е, нека да запазим добрият тон и да не се гоним...
Знам кое, как и какво е в материята, не съм вчерашен и както казах по-нагоре - който иска да може да гледа всичко с топ качество си плаща за скъпите линии и те така, свободен пазар. Нормално е в този форум да са концентрирани повече ентусиасти, с доста свободно време. Само, че те са малък % от всички потребители, нали се сещаш...
Само да питам, за протокола, всичките 160 канала от пакета, намиращ се на 13Е, името на който не бива да се споменава, "Full пакет" ли се води според форумните критерии? Ако да - аз го отварям целият с линия за $10 на година (не е Egygold), която се намира през Google със задоволително стабилно качество (на 2-3 дни да сецне веднъж по 2-3 секунди) и вече година и половина така. Писал съм в последната година из темите и няколко човека ме питаха през лично, и съм им отговорил. Публично не назовавам имена на нищо. Докога ще е така не знам - всичко тече, всичко се променя. Това, че не отваря някакви пакети, които ти отваряш със скъпите линии, ми е през дедовия, защото аз така или иначе няма да ги гледам и нямам толкова свободно време. Но някак си да се генерализират нещата (с цел финансова изгода понякога) като последна инстанция... не върви. Този форум не е само за батките, които плащат много пари заради хобито да се бият в гърдите колко и какви пакети отварят... Или има някакъв минимален праг като входен билет? :D Всеки според нуждите си и интересите.

Pirat

Цитат на: компира;609201Бъдни вечер е, нека да запазим добрият тон и да не се гоним...
Знам кое, как и какво е в материята, не съм вчерашен и както казах по-нагоре - който иска да може да гледа всичко с топ качество си плаща за скъпите линии и те така, свободен пазар. Нормално е в този форум да са концентрирани повече ентусиасти, с доста свободно време. Само, че те са малък % от всички потребители, нали се сещаш...
Само да питам, за протокола, всичките 160 канала от пакета, намиращ се на 13Е, името на който не бива да се споменава, "Full пакет" ли се води според форумните критерии? Ако да - аз го отварям целият с линия за $10 на година (не е Egygold), която се намира през Google със задоволително стабилно качество (на 2-3 дни да сецне веднъж по 2-3 секунди) и вече година и половина така. Писал съм в последната година из темите и няколко човека ме питаха през лично, и съм им отговорил. Публично не назовавам имена на нищо. Докога ще е така не знам - всичко тече, всичко се променя. Това, че не отваря някакви пакети, които ти отваряш със скъпите линии, ми е през дедовия, защото аз така или иначе няма да ги гледам и нямам толкова свободно време. Но някак си да се генерализират нещата (с цел финансова изгода понякога) като последна инстанция... не върви. Този форум не е само за батките, които плащат много пари заради хобито да се бият в гърдите колко и какви пакети отварят... Или има някакъв минимален праг като входен билет? :D Всеки според нуждите си и интересите.

Не се засягай но ти си от тези който искат нещо да им говори на БГ и нищо да не плащат...разбира се това е нормално и много са като тебе:D
Както виждаш това не е интересно за феновете,тук се коментират най различни пакети,слаби транспондери,кой конвертор е най добър и други:D
Знам за TV4all но не ми е интересен!
dbox2 master

компира

Няма лоши чувства, разбира се :D. Абе и аз понякога ръчкам по сателитната инсталация това-онова, с ентусиастки подбуди, но като цяло вече си ме мързи да се занимавам... То хоби, хоби, но понякога е и до време.
Не е ТВ4алл - с него приключих отдавна. Като напишеш в Google "cccam no freeze", без кавичките, излизат 10-тина страници материал - между плявата тук-таме се появяват що-годе качествени зрънца ;).

Калито

Пак казвам за 3-4$ на месец линията е бетон!
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Pirat

Цитат на: Калито;609207Пак казвам за 3-4$ на месец линията е бетон!

Нещо от Movistar работи ли?
dbox2 master

Калито

Цитат на: Pirat;609210Нещо от Movistar работи ли?
Не,който иска испанци форевар на кутийките!
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Pirat

Цитат на: Калито;609214Не,който иска испанци форевар на кутийките!

CSAT Fr работи на forever?
dbox2 master

компира

Цитат на: Калито;609207Пак казвам за 3-4$ на месец линията е бетон!
Знам, нея съм я дал на пауза и служи като резервана когато още по-евтината спече, но това не се е случвало през последните месеци. Тази възможност за паузиране е сгодна екстра тук.

Vel4o

Цитат на: Калито;609214Не,който иска испанци форевар на кутийките!

Movistar plus работи целия на Енигма 2.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания