Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Ще правим ли сБирка?

Започната от Ooo_Pepi, Април 22, 2025, 03:19:44 PM

« назад - напред »

dzumba

Хайде сериозно,за 10.05, 12.30ч,засега сме 4-ма,който ще дойде, да  се инициализира до четвъртък,тогава ще направя резервация! Може и във Витоха,може и в Котилото!

dodo_pv

Аз ще съм пети, надявам се. Освен ако тестдрайвът ми се провали на средата на пътя. Пишете ме.

dodo_pv

Последно, във Витоха или в Котилото?

Veskop

Как па баш утре го измислихте? Когато съм на концерт ...
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

dzumba

Veskop

Аз от обяд до към 18:00 мога! Да пием по някоя бира в "Царство на бирите" - бирария Стамболов, срещу Хемус, после отивам в НДК на концерта на Ал Бано!

dodo_pv

Имам платена стая във "Витошко Лале" за утревечер, ако някой иска да я ползва, да пише, да му пратя номера от букинга.

Veskop

Цитат на: dodo_pv;606042Имам платена стая във "Витошко Лале" за утревечер, ако някой иска да я ползва, да пише, да му пратя номера от букинга.

Ела поне Шоферхофер да пием от обяд до привечер? :hammer: И други ще дойдат?

dodo_pv

Синът има рожден ден днес, реших да празнуваме с дъртите  :)

торррррр

Цитат на: Veskop;606040Аз от обяд до към 18:00 мога! Да пием по някоя бира в "Царство на бирите" - бирария Стамболов, срещу Хемус, после отивам в НДК на концерта на Ал Бано!
Веси приятно прекарване на концерта на Ал Бано,искрено ти завиждам.Един голям глас на нашето съвремие

Ooo_Pepi

Какво става маниаци?
Ще правим ли сбирка?
Правихте ли предния път?
Много сте несериозни.
Аз имам това, аз имам онова... Казва се една дата и който може идва.
Вие докато се наканите одъртехме да го еб@.
Сряда вечер съм свободен.
Четвъртък вечер съм свободен.
Петък вечер съм свободен.
Неделя вечер съм свободен.
Двама човека ми знаят телефона, може да ми звъннат. Веднага правя резервация. На това студено време е перфектно да пийнеш една греяна ракия или греяно вино.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

dzumba

Цитат на: Ooo_Pepi;609863Сряда вечер
Четвъртък вечер
Петък вечер  
Неделя вечер

Ние,не почнем ли от сутринта......!;;602
А резервация се прави,от този,който ще остане до края!

Ooo_Pepi

Каква сутрин какви 5 лева.
Вие не може да се съберете 5 човека на кръст, ти ги изкара всички ебаси пияниците... Чак от сутринта 😂😂😂
Давайте да правим сбирка тоя месец и да се виждаме.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Чък Норис

Не е важна бройката, а качеството!
А ти питай жената дали ще те пусне в събота от 12 до 18, тогава напирай за сбирка. ;;573

dzumba

Цитат на: Ooo_Pepi;609867Вие не може да се съберете 5 човека на кръст
E затова не можем да реализираме сбирката!Помниш на една от последните,бяхме двама и половина,половината е щото ти дойде ,пи една бира и бега!Като влизаш във форума два пъти в годината,даже и не знаеш ,къде ходим напоследък,та да направиш резервацията!;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания