Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

DigiCom Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:52:42 PM

« назад - напред »

toninokia

одар

Много са каналите и с добро качество.
Лошото е че няма спортни канали по които да излъчват английските мачове от 17.00ч в събота.
Няма да е лошо да пуснат нещо от сорта на BTsport, BEIN sport,Sky sport или някой от руските спортни канали по които дават футбол от Англия и Испания.

darkstar

Направо му се е разказала играта на mitkobs да ровичка за канали :)
 Много благодарности за което.
 А относно Amiko T2/C HD има доста интересни неща който тепърва ще
 откриете :)
 За занимавка има разни пропуски оставени нарочно, някъде си....да има за хората които се занимават, просто е по интересно.
 Митко ти да си траеш :n110:

Стивт

Хах хората имат над 200 канала и пак има недоволни :):):)
САТ-ТВ Гоце Делчев
0899 77 88 68
http://xcomputersbg.com

desinger

На мен ми се струва че SD каналите са много зле ,замазани на квадрати.При булсат нова беше с много по-добро качество.Или може би проблема е при мен :s101

fox

Пакета ви е супер , други градове и други кабелни мрежи положението е плачевно.:lol15:

mitkobs

Цитат на: desinger;347044На мен ми се струва че SD каналите са много зле ,замазани на квадрати.При булсат нова беше с много по-добро качество.Или може би проблема е при мен :s101

Булсат и добро качество, това са взаимно изключващите се неща. Проблема явно е при теб при мен не се наблюдава.

desinger

сила на сигнала е 100% невярвам да е от това ....

ирро

Цитат на: desinger;347329сила на сигнала е 100% невярвам да е от това ....

Извикай ги да погледнат,до колкото зная не е хубаво силата на сигнала да 100% защото наистина скапва картината.При мен  сигнала е на 70%,а качеството на 100% /това директно в ТВ,при устройството показва друго :) /.А картината при НоваТВ наистина е много добре,както отбеляза и колегата по-горе.

mitkobs

Добавени са следните турски канала:
Kanal D
Show tv
tv8

одар

World Fashion Channel вече е HD
Добавен е F+ (SD)

desinger

Вместо тоя пълнеж в HD да сложат още някой филмов канал :;810

desinger

на честота 578  Mhz има HDtest но е кодиран дали скоро ще слагат кодировка или само си тестват нещо ?

ирро

добавено Diema Sport HD

greenhorn

Цитат на: ирро;391448добавено Diema Sport HD
На каква честота?
0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания