Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

TCL 65c845

Започната от gogo102, Август 11, 2024, 09:17:34 AM

« назад - напред »

Joro711

Цитат на: Underworld;600665Спрямо модела може да намериш нов фърмуер. TCL не обичат да ги пускат OTA, а в телеграм канала, а в темите  в XDA можеш да намериш връзка до тях.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
За намиране, знам къде да намеря. Обаче аз разбирам от тези неща. Как ще намери някой, който не разбира? И трябва ли всеки потребител на продуктите на TCL да се рови в сайтове и форуми, за да му работи устройството? Например едни съседи имаха проблем с препоръчан от мен телевизор, който поради стар фърмуер спря да сверява автоматично времето, от което възникна проблем с връщането на телевизионни предавания. Също така спря и YouTube. Добре, че намерих нова версия и го обнових, но срещу поемане на излишен риск.

Veskop

в БГ е над 1600лв за 55 инча!

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Дедал

Т8В про би трябвало да отговаря на С745/755... ако изобщо някой може да им хване дирята вече на тия.:) Имам чувството, че и те вече не знаят кой модел кой е ;;basi

Глаголица

Цитат на: Joro711;600632Попадам на модели, които след покупката в продължение на 3 години не са получили нито едно обновление.
Имам един JVC от средата на 90-те, работи си идеално и с повече от перфектна картина без нито едно обновление ;;650

Joro711

Цитат на: Глаголица;601023Имам един JVC от средата на 90-те, работи си идеално и с повече от перфектна картина без нито едно обновление ;;650
Сега сме 30 години по-късно и липсата на обновления може да доведе до проблеми.
Чак ми стана интересно колко идеално може да работи телевизор на 30 години и колко перфектна може да му бъде картината?

ogibo

Бе то и моят Електрон още работи без обновяване, ма нещо картината взе да бледнее. Инак TCL-ла и след обновяване.... Общо взето, не препоръчвам марката на никой.

Underworld

Когато вземах моя C835 в немския медиямаркт пишеше подръжка на андроид 8 години.
Дал съм по-горе връзка от къде се обновява и все още 2 или 3 години станаха по-късно си има подръжка. Същото важи и за C735...
Но зависи какво очакваш от тези обновления...

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания