Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ЕВРО 2024- Коментари и дебати

Започната от БАМБУЧА, Юни 13, 2024, 07:51:46 PM

« назад - напред »

Стоян

Отварят ли ви се швейцарците на 13 изток? Про мен не се появява картина.

oldgraf

Стоян

Този отговор търсех! ;;650

Тръгнаха!

oldgraf

Шампионат на автоголове и хубави голове ;;650

teolink

Сърбите им стана навик да се спасяват в последните секунди. Също като мача им с нас в Разград.

ПоповП

Цитат на: Стоян;599240Отварят ли ви се швейцарците на 13 изток? Про мен не се появява картина.

Persiana Sport @52E 10762H3000 , 1080i предават - сега Нидерландия - Франция...
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

ПоповП

Цитат на: Стоян;599240Отварят ли ви се швейцарците на 13 изток? Про мен не се появява картина.

Persiana Sport @52E 10762H30000 , 1080i предават - сега Нидерландия - Франция...
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

БАМБУЧА

Каските и тънките сметки ..... :s101:);;650
[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
Искам да се уча;)

Стоян

Големи лигавщини бяха снощи по германската тв Das Erste преди мача, Швайнщайгер и водещата Естер Седълчек нищо чудно и да бяха пийнали преди студиото... Не знам Ана Иванович какво го е направила Басти после... Германците тоя мач го бяха писали за равен, но за малко да загубят... :lol15:

дрим

Швейцарците играят доста грубо и ако им се падне съдия, който не позволява твърда игра, няма да завършат в пълен състав ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

дрим

Баси, жабарите ако има шанс да срещнат банкерите, съдията ще даде поне 20 нарушения, 3 дузпи и 2 червени картона. Ще е егати мача, симуланти срещу блъскачи...

П.П. Ивайло Ангелов продъни говорителите след пропуска на Киеза. Егати тъпия коментатор, просто неговото е диагноза...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

dzumba

Най вероятно се е насрал след гола! Такова явно духане за някой отбор,никога не е било!И тоя тъп чорбар е шеф на отдел!;;basi

teolink

Италианците играха мъжки и се бориха докрай, изравниха с напълно редовен и красив гол. Не оставиха нещата на случайността, макар че почти сигурно и с 3 точки и минус 1 гол щяха да продължат. Пък кои журналисти как ги коментирали и подкрепяли не е техен проблем. По-съществено е е съдиите кой отбор ще подпрат, а очакванията и индикациите са за един друг отбор, но нека изчакаме за да се убедим.

dzumba

Нищо против италианците,заслужиха си,но тоя олигофрен викаше и на гола на хърватите,ама с нежелание!И много му личи!

teolink

Знам че е дразнещо, от любопитство ще изгледам към обяд края на мача на повторение, директно го гледах по RAI HD и там нямаше чак такава бясна еуфория. Дори коментаторите бяха доста обективни - при ситуацията с дузпата още на първото повторение признаха че ръката на защитника е широко поставена и познаха че ще се отсъди дузпа.
...
Има един друг коментатор освен мексикото и той е много изнервящ, в един мач на Унгария се скъса от хвалби, четки и словесни свирки на Слобослай,(който никакъв го няма на това първенство)обаче все едно е Марадона.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания