Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

ЕВРО 2024- Коментари и дебати

Започната от БАМБУЧА, Юни 13, 2024, 07:51:46 PM

« назад - напред »

Дедал

Тотал щета са пак тия ;;basi

dzumba

Какви назъбвания гледате? По точно на кой доставчик? Я един шот пуснете и посочете къде,щото качеството на БНТ1 и 3 си е много прилично!

ТКЗС

източник : dvb-t ефирен сигнал , Русенска тв. кула

Маверик_79

Цитат на: dzumba;599132Какви назъбвания гледате? По точно на кой доставчик? Я един шот пуснете и посочете къде,щото качеството на БНТ1 и 3 си е много прилично!

IPTV на Булсатком Канал 1 уж HD  Много зле дори от SD Качество  дали не лъчат и 360 май то е верния сигнал.
Xtrend ЕТ6000,Triax TD 110 - 75E/30W, LNB -Inverto Red Extend Single Long- Neck, Circular Black Pro, H-H MOTOR Powersat DG380 S , 80 см DIGI Satellite,

teolink

Авторът на гола за Дания срещу Словения - Ериксен - този същия ли е дето го съживяваха преди време?

бендо

ТКЗС

dzumba

Цитат на: wassl;599122За тези , които не разбраха какъв точно беше проблема снощи по БНТ

Гледам ,че благодариш на ефирния пост по горе,ти на ефир ли го приемаш?
Аз го гледам и е перфектно,значи проблема е в твоя телевизор,затова попитах,кой ти е сорса!Ама бързаш да благодариш на Русенския ефир,а след плюването тук ,не отговаряш!

Стоян

БНТ са полудели... Да върнат това пиянде в ефир... :lol15::lol15::lol15:

wassl

Цитат на: dzumba;599143Гледам ,че благодариш на ефирния пост по горе,ти на ефир ли го приемаш?
Аз го гледам и е перфектно,значи проблема е в твоя телевизор,затова попитах,кой ти е сорса!Ама бързаш да благодариш на Русенския ефир,а след плюването тук ,не отговаряш!

Ти въобще гледаш ли мачовете, или само търсиш да се заяждаш, вместо да си полезен в случая.Благодарих му защото човека си е направил труда да покаже снимки с назъбванията.Ето в момента на Сърбия- Англия , всичко е перфектно по Бнт1 както беше на откриването и на Леката Атлетика преди седмица, на същия тв ,същия доставчик А1 кабел.Аз поне си направих труда да им пиша на Спортната редакция на БНТ и сега е наред картината, не само аз се оплаквах.Да ти поясня, става дума за фийда, т.е. директната картина от стадиона не за останалата редовна програма.Наистина беше зле ,публика, линии много назъбени, днес от 16.00, по ДС 3 ХД на втория не е така, за какво говорим.Пробвано на 39е, 13е, 1.9е и А1.Важното е че го оправиха.
Geant2500Pro4k/DreamOne4k:Twin/HomaticsRplus4k:SSD1Tb/GI:LX3/Ant:220cm>28,2E;Tecatel120pro>23,5E+19,2E+16E+13Е&InvBUtwin;Tecatel110pro>30W&BestHG;TelesistemTM100AL>46E+42E+39E+36E&BESTcircular;80cm>9E+4,8E+1,9E+0,8W=EMP:16/1;SONY 65XE9300&CI+A1; LG OLED 65G42LW&CI+A1(cable).

dzumba

Едва ли си по претенциозен от мен!А мачовете дето съм гледал,едва ли ще ти стигнат няколко живота да изгледаш! Та по проблема,Излъчването на БНТ е перфектно и няма нищо подобно от твойте констатации!Предимно там гледам мачовете,Диемите определено са по зле,но на кабеларките на А1 и Нет 1 нещата са ок!Сателитните не ги коментирам,защото всеки ползва различна техника! Назъбвания никога не е имало и е неприлично да плюваш по някой,който няма вина,за качеството ,което получаваш! А назъбвания може сам да си докараш,от некомпетентни настройки на голям екран! И изобщо не се заяждам,просто се ядосах,че осмърдя ефира с неверни твърдения!

mistor

Малко са кабелните оператори които ползват различен от стандартния източник . При източника проблем не е имало . Някой , ако след това се заиграва със сигнала , нормално е да има проблем . За ефира не ми се говори . Дзумбата обясни и за сателитите , но същото важи и за кабелни боксове с безброй настройки и чипсети , там всеки може да си го развали както си иска .

dzumba

По принцип, на самият телевизор,когато го ползваш като монитор е редно всички настройки по картината,където има шалтер on/off,трябва да се изключат,шумове черни плътности,бързи движения,изостряне на картината,опресняване на резолюции също,в никакъв случай не се избира динамична картина,има поне 20тина опции в марковите телевизори!Под дифолт почти всички са включени и когато закачиш един омазан приемник,ти иде да сцепиш телевизора ,особено ако е повече от 50инча!

Дедал

Проблем с ранните мачове по БНТ-то си имаше и това е на няколко различни доставчика проверено. Същите мачове на същите тв , със същите настройки на сигнал от немците и турците са без подобни проблеми.

Ще видим днес как ще е на мача в 16ч. - май само тогава има (по-сериозни) проблеми, но и по принцип излъчването от БНТ/Диема е далеч по-некачествено от при немци/турци дори и за мен с вече не толкова добро зрение ;);;573

п.п. за изцепки на коментаторите като оня с отменената дузпа ;;basi изобщо няма да говорим :):):)

gogo102

Днес като е добра картината,как да кажа,че е мазало.Става въпрос за БНТ 1 и БНТ3 на Неосат.Но ако не се лъжа,мисля,че беше на мача Унгария -Швейцария,на близки,бързи кадри,беше сериозно мазало,независимо,че битрейта беше над 7000.
Receiver-(VU+Uno4K-VTI Image-15.0.2);(VU+Duo4KSE-VTI Image-15.0.2)(Octagon SF8008(Single)-OpenPli 8.3); Антени-(Параклипс 1.80-Invacom(Single);Пасат 2.20-(Black Twin Inverto)(90E-34.5W);Пасат 2.20-(Invavom Single);TV-LG Oled77G51LW & Philips 50PUS6809/12

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания