Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кабелна ТВ Скат Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:23:55 PM

« назад - напред »

краси098

Споделете нещо за СКАТ, че ми предстои 1-2 месеца у Бургас :)

На DVB-C-то имат ли свободни програми (защото там съм на аналогова само)?

Да нося Екском-а, ако става картата или другия проемник през oscam?

netman

Всичко е конакс и може би артисал грифин ... фрее само аналога ;;650
7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Чък Норис

RN е правилната кабелна в Бургас.

Дедал

Цитат на: краси098;423341Споделете нещо за СКАТ, че ми предстои 1-2 месеца у Бургас :)

На DVB-C-то имат ли свободни програми (защото там съм на аналогова само)?

Да нося Екском-а, ако става картата или другия проемник през oscam?

Абе имат си доста свободни - повечето немски и италиански + още няколко ;)

Славейков

:s101  Да попитам. Имам някакъв интерес към Discovery Science. Тъй като не съм на "ти" с английския искам да изкарам някакви субтитри, обаче не ми излизат. Питах във фейсбук страницата на Discovery и ми казаха, че повечето програми са им със субтитри вече. Аз пробвах на десетина предавания и никъде не излизат. Питах и в офис на Скат - обясниха ми, че някои предавания имат субтитри, други нямат, зависи как им ги подавал сателитния оператор. И тъй като не ми се получават нещата не ми е ясно къде е проблема в СКАТ-а, в СА модула, който е безплатен от СКАТ или в телевизора ми да знам кое от трите да сменя, та да се сдобия със субтитри. Нямам и друг близък познат на СКАТ да сверя с него нещата как са. А телевизора ми е един Sharp, 2-3 годишен, мисля че е турско производство Sharp LC-32LE510E.

Дензел

Цитат на: Славейков;436243:s101  Да попитам. Имам някакъв интерес към Discovery Science. Тъй като не съм на "ти" с английския искам да изкарам някакви субтитри, обаче не ми излизат. Питах във фейсбук страницата на Discovery и ми казаха, че повечето програми са им със субтитри вече. Аз пробвах на десетина предавания и никъде не излизат. Питах и в офис на Скат - обясниха ми, че някои предавания имат субтитри, други нямат, зависи как им ги подавал сателитния оператор. И тъй като не ми се получават нещата не ми е ясно къде е проблема в СКАТ-а, в СА модула, който е безплатен от СКАТ или в телевизора ми да знам кое от трите да сменя, та да се сдобия със субтитри. Нямам и друг близък познат на СКАТ да сверя с него нещата как са. А телевизора ми е един Sharp, 2-3 годишен, мисля че е турско производство Sharp LC-32LE510E.
Ако не са написани за самото предаване каквото и да правиш няма как да ги изкараш.Остава ти да се надяваш това да се случи възможно по-скоро или залягаш над английския!
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Дедал

Днес докато плащах , касиерката каза, че "драмата" :) с Фокс групата е приключила и от февруари каналите пак ще са налични в мрежата на Скат ... обаче излиза друга "драма" - с Диемите и не ми взеха парите за пакета ... не било сигурно, че ще ги има  ;;573... то и ако мислят да ми искат пак 5-6лв ама да разделят мачовете с Мтел каналите и за тях още 5лв - да го ду.ат няма да ги плащам дори и да ги има .

За Eurosport HD нищо не каза - едва ли ще го бъде ;;basi

Дензел

Цитат на: Дедал;439938Днес докато плащах , касиерката каза, че "драмата" :) с Фокс групата е приключила и от февруари каналите пак ще са налични в мрежата на Скат ... обаче излиза друга "драма" - с Диемите и не ми взеха парите за пакета ... не било сигурно, че ще ги има  ;;573... то и ако мислят да ми искат пак 5-6лв ама да разделят мачовете с Мтел каналите и за тях още 5лв - да го ду.ат няма да ги плащам дори и да ги има .

За Eurosport HD нищо не каза - едва ли ще го бъде ;;basi
В новата им IPTV ще наредят всичко :) Интересно ми е там какви ще ги накъдрят. Техниците им изобщо не са въодушевени. Разсъждават си на глас , че ще намалеят като състав , а работата и проблемите ще нараснат. Валката отдавна е оставил нещата на самотек.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Дедал

То така е от няколко години :), преди 2 год. ги питах за свързване към техния нет , отговор - след няколко месеца ;;basi , а кабела им (и свързан абонат) е прекаран на 30 метра от мен ;;basi;;basi;;basi ... пълна незаинтересованост ... кабеларката е на самотек - ако не ми трябваха аналоговите им , да съм ги разкарал отдавна , ама и конкуренцията е същия х.й - близу ;;basi .
Основния ми е на Вивакомското IPTV, а Скат-аджийските по разни офиси и при "бабата" - пълнят само руски простотии , даже Eurosport HD спряха преди няколко месеца :lol15:

Дедал

п.п. Фокс-овете изгряха (само Сд версии естествено;;basi) и нови "тестове" ;;573 на мястото на Диемите ... бих казал по-добрите "тестове":) ;;573

янко музиканта

Чичо Боре

Цитат на: Дедал;440171п.п. Фокс-овете изгряха (само Сд версии естествено;;basi) и нови "тестове" ;;573 на мястото на Диемите ... бих казал по-добрите "тестове":) ;;573

И на моята кабелна има такива тестове и изобщо не ми трябват Диемите ;)

Дедал

Бре ,да не повярваш - най-накрая да пуснат ХД каналите от бтв пакета ;;basi
... и БНТ1 ХД също е добавен.;;650

nasko079

Здравейте! Имам един проблем и се надявам да ми помогнете. От няколко дена съм в Бургас, при един приятел на гости, той преди няколко дена си беше пуснал цифрова телевизия от Скат, но от това което видях ,бях неприятно изненадан. Става въпрос за следното: Имената на програмите не отговаряха на това което гледаш, доста често губеше сигнал, нямаше никакви телевизии и изпишваше на всички кодиран канал и само на тези телевизии, (Fight Box, Fast Fun Box, TLC, ID Xtra, Bloomberg TV Bulgaria, Shanson, Test 1, Test 2, Test 3, Test 4, Duck HD, PPV4, PPV5, PPV1-1, PPV2-1, PPV3-1, PPV4-1, PPV5-1) картината беше лоша и не можеше да се гледа, а и всичките PPV телевизии са заключени, трябва постоянно да въвеждаш паролата, за да се отключат, което е изключително дразнещо. Много странно, защо се получава така, къде е проблема на всички тези неща, при вас програмите така ли са, как може, винаги съм мислил, че скат телевизия са доста добри в това, като едни от първите тогава в телевизиите. Дори бях решил на 100% да се включа към скат в Несебър, но като видях какво е в Бургас, е как да се включа и в Несебър, кой ще ми гарантира, че няма да го имам и този проблем и там? Много моля за отговор.

Mediadigital

Сериозно , колко ти платиха за този безумен пост ? :lol15:;;573  кой канал с кое име не  отговаря ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания