Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Cristor Atlas HD200 SE ПРОТОКОЛИ!!!

Започната от КСГ, Януари 31, 2024, 07:45:33 AM

« назад - напред »

КСГ

Цитат на: dzumba;595161Чети тук,разлини бутлоадери,методи!
https://home.kyngdvb.com/main-downloads-page/atlas-hd-200-software/category/18-hd-200-k-y-n-g-boot-files-kbt

Следвам инструкцията, показва ми се "USB" след което "Err" и спира.
Бъркам някъде но незнам къде

КСГ

Ако някой има желание да помогне за префлашване до последна версия, ще си заплатя услугата.
Пишете на Л.С.
Благодаря на отзовалите се.

teolink

Може да пробваш с друга флашка, някоя по-малка като обем - примерно 1-2 GB. Моя не съм го префлашвал но като вкарвам cccam и newcamd конфизи с NetFile Editor през USB с някои флашки не се получаваше
Защо е наложително да се префлашва?
Не работят ли шер протоколите?
Аз съм с ботлоадер B 105 и версия на софта B128 и вече с години гледат на него безпроблемно Diema Family и BTV Lady

КСГ

Цитат на: teolink;595174Може да пробваш с друга флашка, някоя по-малка като обем - примерно 1-2 GB. Моя не съм го префлашвал но като вкарвам cccam и newcamd конфизи с NetFile Editor през USB с някои флашки не се получаваше
Защо е наложително да се префлашва?
Не работят ли шер протоколите?
Аз съм с ботлоадер B 105 и версия на софта B128 и вече с години гледат на него безпроблемно Diema Family и BTV Lady

И мой линии не потеглят, пробвах с малка флашка пак не става

dzumba

Що не питаш този,от който си го купил? И при него ли е било така?

БАМБУЧА

Цитат на: dzumba;595177Що не питаш този,от който си го купил? И при него ли е било така?
ПРОДАВАЧА му е над неговия пост ;);;650
Искам да се уча;)

teolink

Още преди звездата от раздел продажби да напише поста си ме беше осенила мисълта за странно съвпадение и в тази връзка дължа да доложа следното. Около 25 януари продадох през базар.бг за 20 лв един такъв приемник на човек от Пазарджик и има изгледи това да е колегата KCГ.
Приемника само го бях изпробвал на свободни канали без каквито и да е ключета и вероятно за това се е получил сакатлъка, за което безкрайно съжалявам. Никога не целя да прецакам някого, още повече потребители във форума. Такива стари пръчки ги давам на символични суми или ги подарявам вместо да им търкалям с месеци обявите.
Готов съм да възстановя сумата както и транспортната такса за връщането, ще ми е интересно да се пробвам да го подкарам пълноценно този приемник, както и да предложа варианта да му дам другия който имам и който работи на шер.
Нека колегата да ми пише на лично да се уточним

teolink

Оказа се че въпросния приемник е в пълна изправност, вече с качен последен софт F405 и коректна работа на шер. Просто е трябвало да се изпълнят няколко последователни действия, описани на сайта на K.Y.N.G  - като принципа е първо да се смени ботлоадера впоследствие и прилежащия софт

КСГ

Благодаря колега за помощта, всичко се оправи както ми писа на лично,
със сървъра който е автоматично вграден на K.Y.N.G и Фирмуеър "F405"  повечето испанците на 19.2е работят, включително DAZN

БАМБУЧА

Цитат на: КСГ;595345Благодаря колега за помощта, всичко се оправи както ми писа на лично,
със сървъра който е автоматично вграден на K.Y.N.G и Фирмуеър "F405"  повечето испанците на 19.2е работят, включително DAZN

За мен остава обидата.Все пак е малко сладка ;;513;;650
Искам да се уча;)

КСГ

По детски се радвам, за първи път ми се отварят.:)
Визирам врагедения сървър на "K.Y.N.G"

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания