Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрови програми на РН-ТВ Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:16:27 PM

« назад - напред »

дидко

Значи може да отида до офис на РН и да си взема един такъв приемник за IPTV- и да си го настроя и до колкото ми казаха всички платени канали са свободни за в момента за IPTV-абонатите.Друго какво предлага тази платформа на РН-а и с какви приемници ползват?

Дензел

Цитат на: дидко;458012Значи може да отида до офис на РН и да си взема един такъв приемник за IPTV- и да си го настроя и до колкото ми казаха всички платени канали са свободни за в момента за IPTV-абонатите.Друго какво предлага тази платформа на РН-а и с какви приемници ползват?
Ако ще вземеш бокс (MAG 254) от тях условията се променят. Тогава вече се сключва договор и се водиш абонат на мрежата им. В общите им условия има уловки които не ми харесаха.За това е по-добре да си имаш твой бокс и да си пускаш тв когато искаш ти. Плащаш-гледаш, а с договора нъцки, ама пак плащаш. Никой няма да ти ги разясни нещата ако не четеш договора! Отделно не знам техните боксове дали не са заключени към мрежата им, т.е друг портал не можеш да запишеш! Попадал съм и на такива.
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Ненен

Цитат на: дидко;458012Значи може да отида до офис на РН и да си взема един такъв приемник за IPTV- и да си го настроя и до колкото ми казаха всички платени канали са свободни за в момента за IPTV-абонатите.Друго какво предлага тази платформа на РН-а и с какви приемници ползват?

В момента се раздават само Android боксове. MAG-овете отдавна свършиха. Те са заключени към мрежата на оператора. Включването е елементарно - 3 различни кабела (LAN, HDMI и захранване). продават и WiFi антенки, но безжично не е сигурно/стабилно. Всички канали са отворени, без руския пакет. За абонати с други услуги от РН - 4,99 лв на месец с 2 години договор без да се заплаща бокс. За външни клиенти - 9,99 лв на месец и бокс или AndroidTV си осигуряваш сам (или купуваш от тях бокс за 106лв с ДДС и 2г гаранция).

Има активиран промо безплатен Trial период в момента - за нови у-ва само.

И скоро ще има приложение за Самсунг телевизори с Tizen - вероятно до края на септември.

Ненен

Цитат на: Ненен;458431И скоро ще има приложение за Самсунг телевизори с Tizen - вероятно до края на септември.

Вече има app за Самсунг 2017 телевизори в смартхъба.

mig31bg

Цитат на: Ненен;467732Вече има app за Самсунг 2017 телевизори в смартхъба.

В моя хъб го няма тоя арр . Някой теглил ли го е и правил ли е проба как работи ?

Дензел

Цитат на: mig31bg;477535В моя хъб го няма тоя арр . Някой теглил ли го е и правил ли е проба как работи ?
Нищо особено. Ще останеш разочарован
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

vassilp

Имате ли информация кои канали се влизат в пакет "Спорт" и дали същите имат 24 часов или повече архив.

skyboy

Спорт+,bein sports испанския,сръбските арени 1,2,3 и някакъв за бойни спортове

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Дани Хийтли

Цитат на: vassilp;489592Имате ли информация кои канали се влизат в пакет "Спорт" и дали същите имат 24 часов или повече архив.
беИН 1 HD, 2 HD и 3 HD в SD - резолюция, SK 1 (Serb.), SK 2  (Serb.), SK 3  (Serb.), беИН Ла Лига, Арена Спорт 2, Арена Спорт 1, Арена Спорт 4, BiB Action. Доскоро вървяха и Макс-овете, но в момента са спрени. Предполагам, че водят преговори да ги пуснат легално.

vassilp

Цитат на: Дани Хийтли;489609беИН 1 HD, 2 HD и 3 HD в SD - резолюция, SK 1 (Serb.), SK 2  (Serb.), SK 3  (Serb.), беИН Ла Лига, Арена Спорт 2, Арена Спорт 1, Арена Спорт 4, BiB Action. Доскоро вървяха и Макс-овете, но в момента са спрени. Предполагам, че водят преговори да ги пуснат легално.
Да допълня инфото с други спортни канали, тъй като снощи си пуснах тест на спортния им пакет - руските Мач-ове, двата немски спортни Sky и един италиански, а и Макс 2 вървеше.

Славето

Актуален списък на каналите и радиата (ако има такива)...

Ненен

Цитат на: Славето;490377Актуален списък на каналите и радиата (ако има такива)...

Един добър човек ми прати тези линкове:

Канали в Мобилна ТВ: https://pastebin.com/fHv4us8W

Канали в IPTV: https://pastebin.com/MYJs6xWg

В кабелната има малко повече радио програми, но иначе ТВ каналите са същите.

taewu

работи ли кабелната? казаха ,че са затворили офиса
азиатец и половина

greenhorn

0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

toninokia

Май няма да могат да възстановят всички програми:s101

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания