Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Цифрови програми на РН-ТВ Бургас

Започната от netman, Юни 10, 2008, 03:16:27 PM

« назад - напред »

NoFeaR

Цитат на: дотгх;381419От известно време при мен спряха VH1 и VH1 classic - някой знае ли нещо?
Скоро ще ги пуснат.

daywalker

някой може ли да ми каже паролата за Глобалтек-а.

daywalker

Намерих я паролата (7855), но флашването не ми помогна да си реша проблема. Каналите на честота 362 000 са на квадрати и изобщо не могат да се гледат. Всичко друго е ОК. Закачих друг цифров приемник там и проблеми няма, пробвах и с едно ТВ с цифров тунер и то работи.

дидко

Здравейте колеги!Взех си приемник  Humax irhd 5100c обаче не мога да го пусна и да сканирам защото ми иска network id на мрежата на канал 0.Някой от вас знае ли го и ако може да ми го каже.

NoFeaR

дидко

greenhorn

Те ID Xtra и Crime&Investigation да пуснат... веднага им ставам абонат ;)
0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

toninokia

Ако ги пуснат ID Xtra и Crime&Investigation става СУПЕР ;;675

бачо киро

Здравейте!
 Някой ползва ли интернета на РН? Абонат съм на телевизията от години и съм много доволен а сега гледам имат много примамливи оферти за пакети с интернет но съм малко резервиран към малките доставчици (може би от опита ми със СКАТ преди години) та ме интересува има ли чести прекъсвания, компетентен съпорт 24/7, скоростите реални ли са и какво оборудване предоставят - има ли wi-fi рутер или само модем?

NoFeaR

Можеш да добавиш интернет към телевизията си
24 мегабита - 2лв
50 мегабита- 4лв.
Или Телевизия и Интернет с договор за 2 години цена на месец 15.80 за една година 16.80 на месец - 24 мегабита.
Офертите в сайта //www.rn-tv.com
Но най-добре е да се попита по телефона 056/91-91-91

desinger

Здравейте искам да попитам има ли още от тези карти по 30 лв или вече всичко е в пакетите им ?
Скоро ще съм им абонат отново и се чудех дали пак ще има заключени канали макар да съм платил.

greenhorn

Всичко HD, Спорт, Еротика и HBO е платено. Имат 3 пакета - HD+HBO+Sport+ Erotic за 50 лева за 1 година, Diema каналите за още 4 лева на месец и пакет MovieStar за още 50 лева за 1 година. В основния пакет са само SD каналите.
0007SE, 0007F, 0176C GNUSMAS

desinger

Вече съм им абонат, всичко е супер , но макар че съм платил за всички канали освен диемите ми остават заключени още канали.Има ли решение на това .. да звъня в офис ?

NoFeaR

Цитат на: desinger;425887Вече съм им абонат, всичко е супер , но макар че съм платил за всички канали освен диемите ми остават заключени още канали.Има ли решение на това .. да звъня в офис ?
Каналите MovieStar,EnglishTvClub,Fight World Chanel,Fishing and Hunting, Diema Extra, се заплащат допълнително не влизат в промоцията за платени кианали.

Дензел

Колеги някои ползва ли я платформата им вече? Може ли да се ползва извън тяхната мрежа? Как е като качество и програми?
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания