Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

А1?

Започната от ВКВ, Юли 13, 2023, 06:36:15 AM

« назад - напред »

турбо

Такива са и аз това забелязвам. Използвам тяхната карта колкото да имам номер в България без нужда от интернет достъп. Те всяка нощ ме таксуват в полунощ с трафик при условие че мобилните ми данни към тях са изключени и това става и при изключен телефон. Писах си с тях в чата им и поисках да ми изключат мобилните данни от страна на оператора. Казаха добре направено е. Промяна в проблема с таксуването няма. Писах им официална молба през сайта да оправят проблема като обясних всичко. Отговор с някакви глупости и че нямат заявка от мен за изключване на мобилни данни. И като бонус неограничен трафик за 20 дни. Сериозно няма такива малоумници не стига че не ми оправиха проблема ами и бонус с услуга която не искам да използвам. За мен беше важното да имам комуникацията черно на бяло за да я препратя на КЗК Явно КЗК ще е поддръжката на А (лайно). Тъпото е че и конкуренцията им не е много по-различна. Каквото е това е важното някак да се намери решение.

авантикс

Цитат на: турбо;593025Такива са и аз това забелязвам. Използвам тяхната карта колкото да имам номер в България без нужда от интернет достъп. Те всяка нощ ме таксуват в полунощ с трафик при условие че мобилните ми данни към тях са изключени и това става и при изключен телефон. Писах си с тях в чата им и поисках да ми изключат мобилните данни от страна на оператора. Казаха добре направено е. Промяна в проблема с таксуването няма. Писах им официална молба през сайта да оправят проблема като обясних всичко. Отговор с някакви глупости и че нямат заявка от мен за изключване на мобилни данни. И като бонус неограничен трафик за 20 дни. Сериозно няма такива малоумници не стига че не ми оправиха проблема ами и бонус с услуга която не искам да използвам. За мен беше важното да имам комуникацията черно на бяло за да я препратя на КЗК Явно КЗК ще е поддръжката на А (лайно). Тъпото е че и конкуренцията им не е много по-различна. Каквото е това е важното някак да се намери решение.

Прати го и на комисията защита на потребителите, имах проблем преди с вивата помогнаха ми.

турбо

Благодаря така мислих да направя, но им отговорих на мейла като им дадох каквото искаха от усложнените им инструкции и получих смс с потвърждение че са спрели услугата. За мен не беше проблем да им генерирам временен код за оторизация от сайта. Направи ми впечатление че изискванията им за да ти свършат нещо могат да се изпълнят само от хора с познания да ги осъществят. Може би целта им е да откажат средностатистическия им абонат.

Много ми хареса отговора им става за секцията с вицове. Ще цитирам част от него за да се повеселите. Очевидно е че имат случаен или не случаен бъг с билинга но се правят на луди до край

Съгласно изявено Ваше желание, ограничихме възможността за ползване на интернет от номер ххххх.
Проверката ни се основава изцяло на технически параметри, като се сравняват повторно записите от мобилната централа с данните, отразени в издадената фактура. Така се изключва възможността да бъде дефинирана конкретната причина, както и начина на иницииране на повиквания, генериран интернет или SMS.  

n.botov

Аз имам 5 карти на А1 и нямам никакви проблеми с тях и скоро не смятам и да се махам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

макс+

Това е статия от миналата година.

Актуалните бонуси са тези: https://www.a1.bg/loyalty-bonuses

Черкеза

Sat сигналът прекъсна . От излъчването ли е ,или проблемът е при мен?

Черкеза

Цитат на: Черкеза;597456Sat сигналът прекъсна . От излъчването ли е ,или проблемът е при мен?

Възстанови се. Първо верикалната ,а след нея и по хоризонталната поляризация.

аспух

Нищо не е спирало. Настрой си антената като се оправи времето.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания