Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с форума

Започната от vasilstf, Юни 17, 2023, 11:08:35 AM

« назад - напред »

vasilstf

Форума се отваря само с Chrome. Другите браузъри не могат.
Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

Please contact the website owners to inform them of this problem.

Ванси

През мобилната мрежа на А1 не ми го отваря днес.

yavor1

Цитат на: vasilstf;588496Форума се отваря само с Chrome. Другите браузъри не могат.
Content Encoding Error

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

Please contact the website owners to inform them of this problem.

Глупусти на търкалета :e085:
Firefox да не е Chrome ;;basi

Veskop

Цитат на: vasilstf;588496Форума се отваря само с Chrome. Другите браузъри не могат.

Е, чак пък само хром! Аз го отварям със сафари примерно ...;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Човек

Цитат на: yavor1;588499Глупусти на търкалета :e085:
Firefox да не е Chrome ;;basi

Цитат на: Veskop;588502Е, чак пък само хром! Аз го отварям със сафари примерно ...;;573

Човека сигурно използва вградения в Десятката и Единайсетицита Microsoft Edge. Сега опитах през него ,но ме препраща към Bing-а и ми изписва "в момента тази страница не работи". Иначе аз използвам така или иначе Хром, ама става и с други браузъри;;513

Гадьо

Ми аз го отварям с Firefox и Edge от лаптопа, и с Opera и Vivaldi през телефона. По-добре да беше казал през кой браузър ме му се отваря!

vasilstf

Firefox точно ми върна грешката, която писах в първи пост. От телефона не се отваряше с нищо, включително сафари. Като пуснах темата се отваряше само с хром на компа, след няколко часа и той спря да го отваря.
Сега изглежда като да работи нормално.

slimi

<!--
Database error in vBulletin 3.8.5:

Invalid SQL:

INSERT IGNORE INTO session
(sessionhash, userid, host, idhash, lastac****ty, location, styleid, languageid, loggedin, inforum, inthread, incalendar, badlocation, useragent, bypass, profileupdate, invideocategory, invideo)
VALUES
('a45*********************', 0, '*.*.*.*', '2de***********************', 16870*****, '/', 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 'user-agent', 0, 0, 0, 0);

MySQL Error   : The table 'session' is full
Error Number  : 1114
Request Date  : Sunday, June 18th 2023 @ 04:**:** PM
Error Date    : Sunday, June 18th 2023 @ 04:**:** PM
Script        : http://dtv-bg.com/
Referrer      :
IP Address    :
Username      :
Classname     : vB_Database
MySQL Version :
-->

Като бонус - и content encoding-ът се чупи. Но така става - с античен рилийз и нулева поддръжка.
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

Гадьо

TRUNCATE TABLE session;
И всички да се логват наново :)

Мимозка

През А1 не ми отваря форума,с домашния нет няма проблем.

Велков

Цитат на: Мимозка;588528През А1 не ми отваря форума,с домашния нет няма проблем.

Същата ситуация, само че на Yettel. :s101
С Microsoft Edge пък дава грешка 503..

yavor1

Цитат на: Велков;588529Същата ситуация, само че на Yettel. :s101
 С Microsoft Edge пък дава грешка 503..
Бла,бла,бла:worry:
За Yettel не си прав!
Току що пробвах с Firefox и нямам проблем в мрежата на  Yettel!!!
Проблема е при теб!

hector21

На А1 на моменти отваря, на моменти не, в същото време на Виваком отваря, имат проблем с разчитането и инсталирането на сертификати, примерно като купувах нещо от алито страницата не зареждаше, трябваше през Виваком да мина и да инсталира сертификата и после А1 я отвори... Аматьори :)
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

vasilstf

С две думи - форума стана като китайска линия. Кога, как работи и какво отваря - не се знае. :lol15:

moreg

Форума не  се отваря. С google Chrome ми излиза грешка 503. С Мозила ми казва грешка в кодировката на съдържанието. Страницата не може да бъде показана, защото използва невалиден вид компресия.
DM 920 UHD, DM 500 HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания