Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся добър доставчик на IPTV

Започната от Hellioob, Май 05, 2023, 07:36:16 PM

« назад - напред »

Чък Норис

Големите стрийминг компании стриймват през CDN, затова нямат проблеми почти никъде по света. А какво е CDN, проверете в гугъл.

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

dolby

Само като идея, ама защо легалните иптв оператори не се извадят най отпред така че който го интересува да ги намери бързо а не да ползва Гугъл?

Veskop

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

sky2

Цитат на: sasho1bs;587362От скоро имам mag 524, и съм закъчан към някакъв сървър, май от Русе. Чуждите програми много често насичат, или тръгват след 20 секунди. При вас, със другите сървъри така ли е? Качеството на бг програмите добро ли е?
Със същият бокс съм, но различен доставчик, няма никакви проблеми. Всичко върви стабилно, без каквито е да е забележки. Така, че проблемът не е в бокса.

Чък Норис

Цитат на: dolby;587529Само като идея, ама защо легалните иптв оператори не  се извадят най отпред така че който го интересува да ги намери бързо а  не да ползва Гугъл?

Те са най-отпред. Има си теми за тях и се обсъждат съвсем спокойно.
А тези като този оператор от Русе и още 2-3-ма са на ръба закона, да не кажа, че са си баш пирати като останалите от алито. Това, че си платл права за 2 квартала в малък грат, не те прави законен, особено като боксовете ти са разхвърляни из цял свят.

ники2

martos1981

И аз търся :)
Моля за препоръки, като ме интересува стабилност, а не брой канали.

ivanski

Цитат на: martos1981;590204И аз търся :)
Моля за препоръки, като ме интересува стабилност, а не брой канали.

Явно никой не знае :(

мехмет

Цитат на: ivanski;591436Явно никой не знае :(
здр.вече 6 мес.гледам и нямам никакви проблеми...л.с.

lynx

Цитат на: ivanski;591436Явно никой не знае :(

Един съфорумец преди месец беше описал опита си с пробни листи от над двадесет доставчици, но му изтриха мнението вероятно заради това, че се е счело за реклама. Аз се възползувах от опита му и не съжалявам. Получих това, което на мен ми е необходимо, за което съм му благодарен.

marinrm

Цитат на: lynx;591479Един съфорумец преди месец беше описал опита си с пробни листи от над двадесет доставчици, но му изтриха мнението вероятно заради това, че се е счело за реклама. Аз се възползувах от опита му и не съжалявам. Получих това, което на мен ми е необходимо, за което съм му благодарен.
А аз в опит да помогна, получих бан за месец. Тъкмо изтече преди няколко дни.
91, 910, ME, SX6, 8000, 2.1m 19E-30W, 1.42m 75E-30W, 1.0m 23.5E, 0.6m 39E, 0.88m 23.5E 19E 16E 13E 4.8E, 0.8W, 0.78m 45E 42E 39E 28E, 46ST30

дрим

Помощ е да отидеш и да бъркаш бетон на ръка за 80кв м плоча и 30см дебела на някой колега примерно. Другото е реклама на сек'ви незаконни безлицензни тарикати. Най-вероятно затова някой колега те е окъпал!

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

marinrm

Цитат на: дрим;591489Помощ е да отидеш и да бъркаш бетон на ръка за 80кв м плоча и 30см дебела на някой колега примерно. Другото е реклама на сек'ви незаконни безлицензни тарикати. Най-вероятно затова някой колега те е окъпал!

То защото в тази тема на повече от 4 страници все за законни провайдъри се говори. И да, този за който получих БАН е напълно законен и му плащам солидни сметки вече почти 10 години, но явно някому е неприятен. А плочите дето ги бъркам напоследък са от по 200 кв.м
91, 910, ME, SX6, 8000, 2.1m 19E-30W, 1.42m 75E-30W, 1.0m 23.5E, 0.6m 39E, 0.88m 23.5E 19E 16E 13E 4.8E, 0.8W, 0.78m 45E 42E 39E 28E, 46ST30

дрим

Баси, как някой колега не се е похвалил досега, че си му помогнал с 200кв м плоча.
Другото по задължение, не се брои.
Да прекопирам поста на колегата, относно супер-дупер лицензираните доставчици:
Цитат на: Чък Норис;587574Те са най-отпред. Има си теми за тях и се обсъждат съвсем спокойно.
А тези като този оператор от Русе и още 2-3-ма са на ръба закона, да не кажа, че са си баш пирати като останалите от алито. Това, че си платл права за 2 квартала в малък грат, не те прави законен, особено като боксовете ти са разхвърляни из цял свят.

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

vasilstf

И накрая като теглим чертата тук всеки се хвали, какво гледа. Без значение дали на иптв, шеринг или пиратска кабеларка. Всеки се хвали, че гледа, но никой не споделя как.
Факт е, че ако напиша какво предлагат НЕВО и кабеларките предлагащи тяхната телевизия, в най-добрия случай някой ще ми изтрие мнението. А може и бан да получа.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания