Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Търся автоматичен позиционер

Започната от окроб, Април 29, 2023, 12:07:29 PM

« назад - напред »

окроб

Здравейте,
Имам една автоматична антена MEGASAT Caravanman kompakt WSTA AP240P , но нямам позиционер за нея.
Може ли да ми препоръчате подходящ позиционер за нея. Ще свържа приемник или на Виваком или Булсатком.

Калито

Не бях чувал за автоматична антена :s101
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

окроб

Цитат на: Калито;586576Не бях чувал за автоматична антена :s101

Може би не се изказах правилно, но това е сгъваема антена, монтирана на караваната, която при пускане на приемника , се изправя и сама си лови спътника. В къмпинг средите им викаме "Автоматична антена"

hector21

Към антената има мегасат приложение за андроид и с него избираш спътник през блутут.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

katopatisia

Цитат на: окроб;586578Може би не се изказах правилно, но това е сгъваема антена, монтирана на караваната, която при пускане на приемника , се изправя и сама си лови спътника. В къмпинг средите им викаме "Автоматична антена"

Т.е. имаш само външното тяло (антената) и нямаш другите компоненти?

https://www.manualslib.de/manual/106075/Megasat-Caravanman-Kompakt.html?page=26#manual

п.с. В това упътване за мегасат антена виж на стр.26, т.1. - трябва да имаш нещо подобно.

;;650

yavor1

Цитат на: окроб;586575Здравейте,
Имам една автоматична антена MEGASAT Caravanman kompakt WSTA AP240P , но нямам позиционер за нея.
Може ли да ми препоръчате подходящ позиционер за нея. Ще свържа приемник или на Виваком или Булсатком.
Само антената ли имаш, без приемник ли я придоби?

окроб

Цитат на: katopatisia;586592Т.е. имаш само външното тяло (антената) и нямаш другите компоненти?

https://www.manualslib.de/manual/106075/Megasat-Caravanman-Kompakt.html?page=26#manual

п.с. В това упътване за мегасат антена виж на стр.26, т.1. - трябва да имаш нещо подобно.

;;650
Да, това го видях вече. Реално имам само антената. Нямам позиционера.

окроб

Цитат на: yavor1;586595Само антената ли имаш, без приемник ли я придоби?

Да, имам само антената. Приемници (български) имам, но нямам устройството, което да я накара да се отвори и завърти. В момента е затворена и не мога да и сваля капака да огледам типа на свързване. Има единствено изведен коаксиален кабел Fконектор. Възможно ли е да се управлява през него?

yavor1

Цитат на: окроб;586621Да, имам само антената. Приемници (български) имам, но нямам устройството, което да я накара да се отвори и завърти. В момента е затворена и не мога да и сваля капака да огледам типа на свързване. Има единствено изведен коаксиален кабел Fконектор. Възможно ли е да се управлява през него?
Точно през него се управлява.

katopatisia

Цитат на: окроб;586620Да, това го видях вече. Реално имам само антената. Нямам позиционера.
Продавай външното тяло и си купи една "туристическа" сат. антена (има комплекти с разни стойки) и ще си я настройваш ти някъде където си стационарка за повече дни. ;;650

п.с.Само позиционер ще е трудно да намериш и няма да е евтин.

111111

"Позиционер DIY" ако искаш може да добавя някой и друг линк.

Да вметна че освен позиционер в оригиналния има и GPS.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

окроб

Цитат на: katopatisia;586629Продавай външното тяло и си купи една "туристическа" сат. антена (има комплекти с разни стойки) и ще си я настройваш ти някъде където си стационарка за повече дни. ;;650

п.с.Само позиционер ще е трудно да намериш и няма да е евтин.

Искам да я окомплектовам, за да я продам.

katopatisia

Цитат на: окроб;586632Искам да я окомплектовам, за да я продам.
Успех в търсенето, разгледай дали има и някакви къмпинг форум/и, може там да имаш по-голям успех. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания