Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Аудио касета за настройка.

Започната от ники2, Март 24, 2023, 01:23:33 PM

« назад - напред »

Veskop

Аз за Шушаната имам друга техника ,специална! :) Първата я чакам в понеделник!

Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

vasilstf

Ти си чакаш техниката, той си чака Шушаната... А аз чакам да се появи и да започне да реве, че се заяждам с него.
Предлагам да залагаме кой първи ще дочака чаканото ;;675

Veskop

Само първата чакам да пристигне, другите си ги имам! И си слушам Шушаната! ;) Друго си е Шушана на B&О ! Като онова татино синче на Куршевел, тая песен тряя да се слуша със стил!!! ;;573

https://youtu.be/-Mch61Q1STI

CITRON

Цитат на: ники2;585358Може би това.
https://ashop.bg/r-ch-sony/test-cassette/test-cassette-p-4-a100-ee1

Тази  става... триточковото регулиране  на главата  изисква опит. Имаш генератори , с него настройваш записа . Пънч ролката е важно да е нова иначе мърда лентата и глъхне и прави ръб на лентата.
C:> GOTO NEXT LEVEL

vasilstf

Цитат на: Veskop;585373Само първата чакам да пристигне, другите си ги имам! И си слушам Шушаната! ;) Друго си е Шушана на B&О ! Като онова татино синче на Куршевел, тая песен тряя да се слуша със стил!!! ;;573

https://youtu.be/-Mch61Q1STI

Не си чул авантикс, текотиен, satmania, kitomaza, стефчо от траката... (последния да затвори вратата) как я изпълнява със стил.

Хоризонт

Veskop Ходи в тоалетната и там слушай това B&О, недей да сереш в темата :lol15:
;;513

Veskop

Стига сме акали в темата на човека....

ПС. Кауня "отгоре" да пусне водата и да измие нужника!

ceco2000

ники2
 тонролката задължително трябва да се почисти с много търпение. Най-добре е да се огледа за напукване на гумата, ако е гладка но лъскава може да се свали магнитното наслояване по нея с водна шкурка но когато е демонтирана от механиката. Ако пък е напукана в което вярвам я купуваш нова,заменяш и тогава се прави настройка на азимута на комбинираната глава. За аудио касетки все още има от къде да си купиш нови в целуфан, Но да не те заболи кратуната, Ето един пример, още един.

Глаголица

Боже мили, какви са тия цени? Сега си погледнах историята: 2017-та купих три касетки MAXELL UR 90 Ferric Blank за 4,5 британски паунда от ибей, стоят ми още в целофана.

ceco2000

Цитат на: Глаголица;585380Боже мили, какви са тия цени? Сега си погледнах историята: 2017-та купих три касетки MAXELL UR 90 Ferric Blank за 4,5 британски паунда от ибей, стоят ми още в целофана.
А де, ден година храни брат.

Veskop

Има ли търсене, ще се появи и предлагане! Както стана с винила! Всичко "ретро" е момента е ХИТ! Скоро гледах Sharp GF-777 в ибей в магазинно състояние за 5500 евро!

Глаголица

Това съвсем наскоро ми попадна https://www.ebay.de/itm/Technics-Vor-Endstufe-SU-A900D-NEU-/404190618525

Чисто нови в кашоните Техникс SE-A900s и SU-C800U, честно казано учудих се, че само за 1400 евро ги продадоха.

manqka

Еххх, времена... TDK - касетките бяха едни от най качествените за записи и да си слушаш после със кеф.
Аз имах дек - финезия, черен на цвят. Със индикатори и стъпала за звука. Късаше респромови говорители, от плаващата мембрана в страни. :)

ceco2000

Цитат на: Veskop;585382Има ли търсене, ще се появи и предлагане! Както стана с винила! Всичко "ретро" е момента е ХИТ! Скоро гледах Sharp GF-777 в ибей в магазинно състояние за 5500 евро!
Винила си се развива доста добре че и нови издания, че и на тях цените нагоре. Предвид имам втората ръка винили. Относно бумбоксовете от доста време насам държат ненормална цена.

Глаголица

Относно винила: то в определени музикални среди никога не е излизал от мода и винаги е имало пазар за него. Това с касетките сега е малко странно, ама нищо де, те и кренвирши със вкуса на ,,едно време" ни рекламират, ама щото вече никой реално не го помни тоя вкус та минава :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания