Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SkyShowtime и в България

Започната от ogibo, Септември 05, 2022, 09:03:18 PM

« назад - напред »

аас

Влизаш в сайта и в настройки. Отдолу е изглед на субтитри.

Vboxk

Здравейте колеги искам акаунт за Skyshowtime а за него давам HBO max или Voyo.bg ако някой има желание на лични .

Пецо

Цитат на: милен1948;581484някой с fire tv stick пробвал ли е дали има апликацията в сторето

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

За Fire -

https://www.youtube.com/watch?v=Gj-3j-nF3bU

изпробвано, работи...
Проблема е как да го подкараме на несертифициран бокс...

oldgraf

Цитат на: аас;581500Влизаш в сайта и в настройки. Отдолу е изглед на субтитри.
Правя го, но андродското приложение си ги показва пак обикновенни

аас

Цитат на: TUISTERa;581469Няма смисъл, офертата е лайфтайм за 2 евра, нормалната цена е 4 евра, за година ще е 40 евро примерно...

Питам заради друго. Картата ми изтича 12/22 и няма да мога да плащам. Новата е готова обаче не съм в България. Paypal нямам. Та затова питам може ли да се предплати докато не са я спрели.

директ

Цитат на: Пецо;581506За Fire -

https://www.youtube.com/watch?v=Gj-3j-nF3bU

изпробвано, работи...
Проблема е как да го подкараме на несертифициран бокс...

На старите Файъри ми работи, но нещо се чупи на MAX-а (зумва в едната част на екрана).

Иначе за тия пари, субтитри и аудио на БГ, щедрост на едновременни профили и устройства май нямат конкуренция...

Едит: Може би освен HBO Max...

n.botov

Вчера се абонирах и съм доволен засега. Инсталирано на Fire Max 4K,без проблеми. Абонамента не е 2 евра вовеки, промоцията е -50% от стандартната цена. Тоест ако стане 10 в бъдеще тези които са абонирани про промото ще заплащат 5.

Sent from my iPhone using Tapatalk

милен1948

Цитат на: n.botov;581617Вчера се абонирах и съм доволен засега. Инсталирано на Fire Max 4K,без проблеми. Абонамента не е 2 евра вовеки, промоцията е -50% от стандартната цена. Тоест ако стане 10 в бъдеще тези които са абонирани про промото ще заплащат 5.

от къде изтегли аппа

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

bojko84

Цитат на: аас;581561Питам заради друго. Картата ми изтича 12/22 и няма да мога да плащам. Новата е готова обаче не съм в България. Paypal нямам. Та затова питам може ли да се предплати докато не са я спрели.

Винаги можеш да смениш платежното си средство в акаунта ти без да ти отпада настоящия план. Това за всяка стрийминг услуга е валидно.

Цец0

И написаното с какво точно решава проблема на човека? Старата му изтича, не е в България да си вземе новата. А очевидно няма желание или възможност да въвежда друга. И затова се интересува от предплата... Преди да пишем май не е лошо и да четем ;;basi

аас

Цитат на: Цец0;581626И написаното с какво точно решава проблема на човека? Старата му изтича, не е в България да си вземе новата. А очевидно няма желание или възможност да въвежда друга. И затова се интересува от предплата... Преди да пишем май не е лошо и да четем ;;basi

Точно така! Не мога да си взема новата карта. Ще се прибирам в БГ май-юни. Имам карта на Sparkasse немска, но не е дебитна с 16 цифри, а се води giropay. С нея съм плащал 1 път в нета с giropay. Но има ли плащане, което изисква 16 цифри + 3те секретни и т.н не мога да плащам, защото тази карта няма същите номера като дебитните и кредитните.

ogibo

А с тази немска карта можеш ли да зареждаш Revolut? Разбирам че въпросът ти е съвсем друг, но просто подхвърлям идеи. ;;650

Lafcheto

Цитат на: аас;581628Точно така! Не мога да си взема новата карта. Ще се прибирам в БГ май-юни. Имам карта на Sparkasse немска, но не е дебитна с 16 цифри, а се води giropay. С нея съм плащал 1 път в нета с giropay. Но има ли плащане, което изисква 16 цифри + 3те секретни и т.н не мога да плащам, защото тази карта няма същите номера като дебитните и кредитните.
В един сръбски форум видях, че си поръчват някакви карти от компания, подобна на Revolut, която се води обаче българска, за да ползват нашата цена на SkyShowtime...какви ли сложни схеми не прилагат, за да спестят две евро месечно мисля....ще се разровя къде го четох и ще пиша :)

Изпратено от моят SM-S908B с помощта на Tapatalk

бобсн

Цитат на: n.botov;581617Вчера се абонирах и съм доволен засега. Инсталирано на Fire Max 4K,без проблеми. Абонамента не е 2 евра вовеки, промоцията е -50% от стандартната цена. Тоест ако стане 10 в бъдеще тези които са абонирани про промото ще заплащат 5.

А дали си поглеждал случайно детските филмчета имат ли БГ аудио?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания