Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SkyShowtime и в България

Започната от ogibo, Септември 05, 2022, 09:03:18 PM

« назад - напред »

yavor1

Цитат на: bojko84;583995И все пак си е занимавка това за хора с повечко свободно време..и памет за запълване на компютъра. Отделно от това при торентите нямаш алгоритъма за top picks for you, който е съществен момент при стрийминга. Та в крайна сметка удобството наклонява везните в полза на стрийминга.
Защо пък е необходимо да ги сваляш на компютъра и после да ги прехвърляш за гледане, когато може директно линка да се пусне за гледане;;basi

директ

Цитат на: yavor1;584004Защо пък е необходимо да ги сваляш на компютъра и после да ги прехвърляш за гледане, когато може директно линка да се пусне за гледане;;basi

Аз правя нещо, което съм сигурен доста хора тук също използват. Торентите се свалят с един клик на 5ТБ драйв (и 500ГБ е предостатъчно, просто трябва да се чистят от време на време гледаните неща), където има инсталиран PLEX сървър. Съдържанието е достъпно навсякъде по света от всяко едно устройство и само се подрежда в библиотека, по-добра от която и да е библиотека на стрийминг услуга с многобройни екстри, които стриймингите не предлагат. Така че като разправия почти не съществува, просто си е дива пиратщина. :)

bojko84

Зависи какво гледаш, но и това е добра опция. Аз ползвам Plex сървъра в добавка към Нетфликс, защото от време на време се появява и нещо яко извън него, а няма как да се абонираш за всичкия стрийминг. PLEX върши добра работа за целта, но стига да си намериш това дето искаш да го гледаш в задоволително качество, а от Замунда или Арена този шанс е малък. Там 4К съдържание не знам колко има.

Jovanoty

Колеги, а има ли опция да се предплати за няколко месеца или за 1 години?
Между другото забелязах (гледах) един филм и част от действието се развиваше в Москва и руските реплики не бяха преведени само Eng.

Underworld

Цитат на: директ;584009Аз правя нещо, което съм сигурен доста хора тук също използват. Торентите се свалят с един клик на 5ТБ драйв (и 500ГБ е предостатъчно, просто трябва да се чистят от време на време гледаните неща), където има инсталиран PLEX сървър. Съдържанието е достъпно навсякъде по света от всяко едно устройство и само се подрежда в библиотека, по-добра от която и да е библиотека на стрийминг услуга с многобройни екстри, които стриймингите не предлагат. Така че като разправия почти не съществува, просто си е дива пиратщина. :)
Не съм сигурен, че много хора тук го правят това.  И това е вариант, но чрез Коди не ти се налага да сваляш 20 + гигабайта на твой диск.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Mediadigital

Цитат на: Jovanoty;584058Колеги, а има ли опция да се предплати за няколко месеца или за 1 години?
Между другото забелязах (гледах) един филм и част от действието се развиваше в Москва и руските реплики не бяха преведени само Eng.

то да е само това ... има цели филми които са без бг субтитри .. никаква логистика DD чат пат на някой филм се появява  ...иначе звука е ужасен по зле и от смачкана мп3ка  :s104

bojko84

Цитат на: Underworld;584060Не съм сигурен, че много хора тук го правят това.  И това е вариант, но чрез Коди не ти се налага да сваляш 20 + гигабайта на твой диск.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Говорехме за качество в 4К. Не да гледаш мацаница.

Малкия Мук

Цитат на: bojko84;584070Говорехме за качество в 4К. Не да гледаш мацаница.

Някога гледал ли си филми през Коди

ANONIMNIQ

Колеги, и аз да се включа по темата с качеството. Аз също ползвам Plex и имам доста голяма колекция от филми (сериали много рядко свалям). В момента имам около 570 филма от които 180 в 4K (повечето и в HDR). И да, по-добре е от най-добрата стрийминг платформа, защото имам само филми, които ми харесват и в отлично качество на картина и звук. И няма да спра до тук, ще продължа да увеличавам колекцията си, защото съм киноман. Гледам и на телевизора и на проектора филми. Но за такова нещо е нужно да имате много място за съхранение ако държите да не правите прекалено голям компромис с качеството. Също така за файлове с много висок битрейт си е нужна мощна машина и телевизор с мощен процесор ако ще гледате на него. И не на последно място - бърз интернет. Това не ми пречи да имам и HBO Max и Netflix - там гледам предимно сериали, но и някои нови филми, които ако ми харесат след това добавям и в колекцията си. Бях си пуснал и 3 месеца безплатно Apple TV+ - ако някой се интересува да ги тества се поразровете - на доста места предлагат безплатен тест. Каталога е доста по-беден разбира се, но качеството е супер, всичко с превод на бг и  интерфейса на приложението е най-добрия който съм ползвал. За SkyShowtime съм леко разочарован - не лош каталог, но от към качество са на последно място.

ники2

Регистрирах се снощи и гледах филм през хромкаст1. Субтитрите са бяли, но е хубаво, че са на черен фон и се виждат, но са малки. Има ли как да ги увелича, че не откривам как?:s101

CoozON

Става, през десктоп браузър.

ники2

Цитат на: CoozON;586011Става, през десктоп браузър.

Дали да не се подновя с това https://www.technopolis.bg/bg/Aksesoari-za-Tableti/MULTIMEDIEN-PLE%C3%A0R-GOOGLE-CHROMECAST-TV-4K,-HDMI,-Bluetooth,-Wi-Fi/p/534063?gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqAz_d6YJUz1J7vTErZGJGIoW4O_0qVbx0sQD-rpqrcAiTJ-53gp3W8xoCKOYQAvD_BwE. Отзивите са доста добри, че телевизора ми е самсунг 2016г.:s101

Jovanoty

Цитат на: ники2;586016Дали да не се подновя с това https://www.technopolis.bg/bg/Aksesoari-za-Tableti/MULTIMEDIEN-PLE%C3%A0R-GOOGLE-CHROMECAST-TV-4K,-HDMI,-Bluetooth,-Wi-Fi/p/534063?gclid=CjwKCAjwitShBhA6EiwAq3RqAz_d6YJUz1J7vTErZGJGIoW4O_0qVbx0sQD-rpqrcAiTJ-53gp3W8xoCKOYQAvD_BwE. Отзивите са доста добри, че телевизора ми е самсунг 2016г.:s101

Имам го същото Аз лично съм много доволен от него колега. Изобщо не съжалявам. За мен лично работи по добре и от стика 4К на шаоми и от нокиа 8000 бокса. Също така и ще си получаваш редовни ъпдейти. На него не ползвам обаче коди. Ползвам Plex, HBOmax, Skyshowtime youtube и т.н.
Ако си от София , че не погледнах може и от тук:   https://www.jmt.bg/google-google-chromecast-tv-wh-pid53920

в момента и в емаг е по ниска цената:  
https://www.emag.bg/google-chromecast-tv-4k-hdmi-bluetooth-wi-fi-bjal-chromecasttv/pd/DL1GN7MBM/?X-Search-Id=f06467adcd9a6b5e4a8c&X-Product-Id=98853920&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Jovanoty

Цитат на: ники2;586005Регистрирах се снощи и гледах филм през хромкаст1. Субтитрите са бяли, но е хубаво, че са на черен фон и се виждат, но са малки. Има ли как да ги увелича, че не откривам как?:s101
Ако не бъркам суб се настройват само ако се гледа през браузър съответно се настройват през бразузър, ако се гледа на телефон , таблет, андроид тв, гугъл тв, се настройват от:  система-достъпност-надписи.

ogibo

Я да раздвижа малко темата. Някой да е инсталирал приложението на огненият стик? Всичко което намирам или не било за стика, или не било за страната. Второто въобще не го вдявам след като шоутайма (стрийминг услугата) имат права за България. Не че ми е много зор, но си е удобство при пътуване да си вземеш стика в джоба.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания