Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Starlink намали месечната интернет такса наполовина.

Започната от дрим, Август 26, 2022, 12:48:34 PM

« назад - напред »

дрим

Ако си закупиш оборудването, то тогава може месец за месец или само определен период да плащаш и ползваш, но ако си с промоционалното оборудване за 0лв, тогава си вързан 12х95лв иначе веднага ще ти дръпнат 680лв за оборудване.

Погледнато реално, дали ще вземеш оборудване на промоция за 480лв и ще си пуснеш residential lite за 65лв 12месеца или безплатно оборудване но 95лв на месец, пак е едно и също ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Златанов

Да, това ясно. Въпросът е дали след тези 12х95 трябва да плащам всеки месец, трябва ли да им връщам оборудването или мога да си плащам, когато искам и да ползвам...
Това не разбрах от описанието им. Иначе, ако 12 месеца плащам по 95 ми е ок, в случай, че след това ще си плащам когато ползвам само...

111111

Нормално ли е тоз старлинк да дропва за 2-5мин в един и същи час на всеки 24ч

Някой сайтове през старлинк са потресаващо бавни
в сравнение на мобилен нет в роуминг с бг карта.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

angelvarna

Погледнете си през приложението кога и какво прекъсване е отчетено. Днес съм имал две прекъсвания - 1 секунда и 0.9 секунди в 8:32 и 12:00ч на обяд. Което е нормално защото се прехвърля на друг сателит или нещо подобно.
Преди две години имаше по-чести прекъсвания при прехвърлянията като бяха от порядъка на 1 до 3 секунди, но го оправиха това и вече почти нищо не се усеща. Все пак, има някои сайтове които на моменти се зареждат по-бавно, но ако говорим за Ютуб, там вече не се знае дали нарочно не се прави това ако ползвате като мен плъгини за блокиране на реклами и не гледате през Хром.

bartek

Колеги споделете какви скорости достигате и с какъв пинг..през speedtest.net със старлинк resential на 95 лв.такса
*Sat Integral S-1412 HD ROCKET*SAMSUNG QE50Q60B QLED*A1 80 см*80см.19,2E-13E-1,9E*

дрим

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

TUISTERa

Актуални впечатления за фирми? Предлагат ли неограничен план? Доколкото виждам са с лимит на трафика?

TUISTERa

Разгледах темата, но не видях инфо , в какъв диапазон мога да местя антената ? Понеже, ще я поръчам за отдалечен адрес, но ще я тествам първо на друго място. Residential план ме интересува. Роам-а е ясен.

кабел

Цитат на: TUISTERa;607411Разгледах темата, но не видях инфо , в какъв диапазон мога да местя антената ? Понеже, ще я поръчам за отдалечен адрес, но ще я тествам първо на друго място. Residential план ме интересува. Роам-а е ясен.

Вчера местих една и за 20 минути я актуализираха. Тарифния план обаче само на месец може да се сменя.

Кайен

Златанов

Не знам дали ще е безплатно или не, но отговарят на запитвания след поне 5-6 дни... При това след напомняне. Изключително несериозно. Да не говорим, че ги бях питал нещо конкретно, а получих готов отговор, който нямаше нищо общо с въпроса ми. След като потретих въпроса и ги питах дали изобщо четат какво ги питат потенциалните им клиенти, ми върнаха отговор, който беше по темата, но уклончив, след което реших да не се занимавам с тях и пуснах нет от друг доставчик, защото загубих над 10 дни в опит да получа един елементарен отговор. Силно се надявам да не са така и със съпорта.

кабел

Да знаете.СЪПОРТ НЯМА.Купихме една антена и не може да се влезе в профила и и не може да се премести от там за където е поръчана.Не може да се променя плана изобщо нищо не може.Писахме към 1000 пъти и през различни профили и нито един отговор а си вземат парите всеки месец.Добре че имам друга и ги размених за да намаля щетите.По интересното е че смених банковата карта и не знам как намериха и новата и продължават да вземат пари.

аспух

Kabel нещо се е объркал. Кой му е платил не знам, но за БГ Мама е топ ;;650

бендо

Цитат на: аспух;607671Kabel нещо се е объркал. Кой му е платил не знам, но за БГ Мама е топ ;;650

Е как кой,ако беше руско щеше да е топа на топа:);;516;;650

кабел

Цитат на: аспух;607671Kabel нещо се е объркал. Кой му е платил не знам, но за БГ Мама е топ ;;650

Ех момчета момчета ако познавахте кабела щяхте да знаете че той никога не се обърква.Когато той гледаше сателитна телевизия майка ви и баща ви не са се познавали.Утре ще ви направя клипче на неработещия акаунт.Плюс това е лошо да коментират хора от хора които дори не са виждали стар линк на живо

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания