Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

OSCam r11711-798 with icam patch for Sky DE

Започната от Veskop, Август 25, 2022, 03:57:00 PM

« назад - напред »

dzumba

Pirat

Цитат на: dzumba;609261От миналата седмица!

Става въпрос за 9.1 и 9.2 при който stream relay е вкаран в софта!
С 8.3 където е с userbouqet този проблем го няма!
Може ли шот от Stream relay в оскама от Webif?
dbox2 master

dzumba

Май не говориме български,за трети път казвам,последния пли 9.2 от миналата седмица!Специално заредих един приемник,заради теб!
Покажи твоя шот ,за да знам какво да ти шотна!

Pirat

Цитат на: dzumba;609264Май не говориме български,за трети път казвам,последния пли 9.2 от миналата седмица!Специално заредих един приемник,заради теб!
Покажи твоя шот ,за да знам какво да ти шотна!
Ето това
dbox2 master

dzumba

marto

@Pirat
При мен е така и няма прескачане през канал. Направих списък точно както си описал и каналите се превключват един след друг без проблеми. Това с Ultimo 4K и OpenPLi Scarthgap, но и с 9.2 няма проблем.
VU+Ultimo 4K; ET9000; IPbox9000HD ; dm500s; Triax TD110; Invacom SNH-0.3dB; Samsung Q950TS 8K

ДимитърЦЦ

Цитат на: Pirat;609255Каналите във фаворити ли са?
При мен има
ECM fix delay (emu):който е на 5ms пробвах и други стойности но нищо за сега
Май не се разбираме... Аз казвах да пробваш с Stream relay delay сетинга който се намира в конфига на имиджа. Въобще не е свързан с оскам и неговия конфиг.

П. С. И да каналите са ми във фаворити а не са специален букет.
След като аз съм писал кода за този вграден стрийм релей в имиджа ми е ясно как да тествам ;)

Pirat

Цитат на: ДимитърЦЦ;609269Май не се разбираме... Аз казвах да пробваш с Stream relay delay сетинга който се намира в конфига на имиджа. Въобще не е свързан с оскам и неговия конфиг.

П. С. И да каналите са ми във фаворити а не са специален букет.
След като аз съм писал кода за този вграден стрийм релей в имиджа ми е ясно как да тествам ;)

Разбрах те там е 0
dbox2 master

ДимитърЦЦ

Цитат на: Pirat;609273Разбрах те там е 0

Ееее с 0 така ще да е. Сложи го на 100,200,1000 и тогава пробвай.

Pirat

Цитат на: ДимитърЦЦ;609275Ееее с 0 така ще да е. Сложи го на 100,200,1000 и тогава пробвай.

Абе не става...в 8.3 го няма този проблем...не е фатално дори трудно ще го забележиш но когато нещо не работи както трябва ме дразни:D
dbox2 master

ДимитърЦЦ

Цитат на: Pirat;609276Абе не става...в 8.3 го няма този проблем...не е фатално дори трудно ще го забележиш но когато нещо не работи както трябва ме дразни:D

В 8.3 няма вграден код за стрийм релея.
Но трябва да стане. Вдигай стойността на Stream relay delay докато ти работи добре.
Щом при мен го няма проблема и при теб би трябвало да се получи.

Pirat

Цитат на: ДимитърЦЦ;609278В 8.3 няма вграден код за стрийм релея.
Но трябва да стане. Вдигай стойността на Stream relay delay докато ти работи добре.
Щом при мен го няма проблема и при теб би трябвало да се получи.
С 2000 пак е същото
dbox2 master

ДимитърЦЦ

Цитат на: Pirat;609279С 2000 пак е същото

Странна работа....
Пробва ли на опен викс или само на пли?

Pirat

Цитат на: ДимитърЦЦ;609280Странна работа....
Пробва ли на опен викс или само на пли?
Не става и с openVIX незнам как при dzumbata работи
Утре ще тествам backup-a на ahmed gazye от lynuxsat-a да видим какво ще стане...има интересни плъгини с нея:D
openpli-GCC-15.2-sf8008-20250925_mmc.zip (176M)
dbox2 master

moreg

При мен също работи с Open vix и версията на дзумбата. Тя е обаче за Arm процесор,пирате ти на какъв приемник опитваш?
DM 920 UHD, DM 500 HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания