Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

IPTV BG

Започната от sky2, Август 09, 2022, 02:17:47 PM

« назад - напред »

oldgraf

Едното е с ИД другото с имейл:)

ники2

Цитат на: oldgraf;603834Едното е с ИД другото с имейл:)

Така е, но в това с ид си бачка целия пакет, който си плащам. Когато вляза в другото с имейл не тръгват програмите.

Калито

Някой знае ли приложение с което да се гледа иптв листа на андроид 7 :s101
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

бачора

Цитат на: ники2;603835Така е, но в това с ид си бачка целия пакет, който си плащам. Когато вляза в другото с имейл не тръгват програмите.

С едно плащане не работят и двете приложения. Това което избереш при регистрация и платиш, то си остава. С другото няма да ти тръгнат каналите ако не си платиш и там. В случая имаш регистрация (най вероятно една и съща) и на двете и това те бърка.

yavor1

Цитат на: Калито;603838Някой знае ли приложение с което да се гледа иптв листа на андроид 7 :s101
https://iptv.apk.gold/android-7.1.2

AGT

Цитат на: бачора;603844С едно плащане не работят и двете приложения. Това което избереш при регистрация и платиш, то си остава. С другото няма да ти тръгнат каналите ако не си платиш и там. В случая имаш регистрация (най вероятно една и съща) и на двете и това те бърка.

При мен защо РАБОТЯТ и двете (бяло и черно ) ? Нямам спомен да съм платил 2 пъти .  :):):)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

zlosten

Браво на печелившите. А някаква насока, защо го има този проблем?

AGT

Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

oldgraf

А какъв е проблемът, че работи само едното приложение?

uhb57

Имам странен проблем с насичане на картината при IPTV при бързи движения (да речем футболен мач).

Тествал съм с повечето от известните IPTV плеъри (iptv, iptv stream, ott iptv, ott navigator и др) и с всички досега виждам проблема.
Единствения случай, в който всичко върви гладко е когато пусна стрийма през vlc на телефон и го споделя към телевизора (различно е от screen mirroring, мисля че ползва някакъв вграден плеър на ТВ).
Също така пробвах през iptvonline плеър-а с други кодеци av1/vlc codec/mx player codec, променях честотите на auto/50/60 Hz и няма резултат.
Телевизора е Sony kd-55x75wl, но същото се получава и с tv box Vontar HK1 X4 на по-стар Samsung LCD.
Motion flow функцията също не помага.

П.С забелязал съм, че и с Fusion приложението има същото поведение.

Някой има ли идея кое може да е проблема?

Pirat

Със ,Сталкер няма никакви проблеми IPTV работи перфектно включително SKY IT и SKY UK,само че ще трябва да инвестирате малко пари в качествен приемник вместо да се занимавате с някакви боксове който не стават за нищо!
dbox2 master

Чък Норис

На Сонито му със StbEmu Pro не би трябвало да има проблем с ljk или mpv плеър.

Pirat

Цитат на: Чък Норис;604028На Сонито му със StbEmu Pro не би трябвало да има проблем с ljk или mpv плеър.

Със Сталкер моднато е най добре!
dbox2 master

jack82

Цитат на: uhb57;604023Имам странен проблем с насичане на картината при IPTV при бързи движения (да речем футболен мач).

Тествал съм с повечето от известните IPTV плеъри (iptv, iptv stream, ott iptv, ott navigator и др) и с всички досега виждам проблема.
Единствения случай, в който всичко върви гладко е когато пусна стрийма през vlc на телефон и го споделя към телевизора (различно е от screen mirroring, мисля че ползва някакъв вграден плеър на ТВ).
Също така пробвах през iptvonline плеър-а с други кодеци av1/vlc codec/mx player codec, променях честотите на auto/50/60 Hz и няма резултат.
Телевизора е Sony kd-55x75wl, но същото се получава и с tv box Vontar HK1 X4 на по-стар Samsung LCD.

Направи резолюцията на бокса 1080p или 1080i  след това започвай да си играеш със херците 25 30 50 60 до като не оцелиш.Най вероятно ако е на бокс той е със android 7.1. Включително и след android 9 този проблем го няма.
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

aandreevbg

Цитат на: uhb57;604023Имам странен проблем с насичане на картината при IPTV при бързи движения (да речем футболен мач).

Телевизора е изтрочника , но същото се получава и с tv box Vontar HK1 X4 на по-стар Samsung LCD.

Тези, които не могат да четат - човека казва, че има Андроид ТВ Сони, а го съветвате да смени бокса. Ми що не смениш първо колата, после жената и т.н. Проблема ти е в доставчика - смени източника.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания