Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблем с Ministra

Започната от Alexius, Юли 19, 2022, 01:45:16 PM

« назад - напред »

Alexius

Здравейте,
Имам устройство TH100, което ми е дадено от доставчика на IPTV и работи идеално. Сега си закупих смарт телевизор (Sony 55X82J с Android TV) и реших да видя как ще работи IPTV през приложението Ministra (доставчикът ми каза да инсталирам него). Доставчикът ми даде user и pass и ми каза какъв сървър да въведа - телевизията тръгна но доста насича (опитах и с лан кабел и през wifi), докато с box-а работи без проблем (с лан кабел), което ме кара да мисля, че проблемът не е в скоростта на интернета.
Първият ми въпрос е - има ли някакви тънкости при настройка на самата Ministra, които биха повлияли на накъсването?
И второ, мога ли с тези юзър, пас и сървър, дадени ми от оператора, да пробвам с друго приложение и ако да, препоръчайте ми някое?

taewu

Цитат на: Alexius;576585Здравейте,
Имам устройство TH100, което ми е дадено от доставчика на IPTV и работи идеално. Сега си закупих смарт телевизор (Sony 55X82J с Android TV) и реших да видя как ще работи IPTV през приложението Ministra (доставчикът ми каза да инсталирам него). Доставчикът ми даде user и pass и ми каза какъв сървър да въведа - телевизията тръгна но доста насича (опитах и с лан кабел и през wifi), докато с box-а работи без проблем (с лан кабел), което ме кара да мисля, че проблемът не е в скоростта на интернета.
Първият ми въпрос е - има ли някакви тънкости при настройка на самата Ministra, които биха повлияли на накъсването?
И второ, мога ли с тези юзър, пас и сървър, дадени ми от оператора, да пробвам с друго приложение и ако да, препоръчайте ми някое?

оператора да Ви отговори на тези въпроси
азиатец и половина

Alexius

Мислех, че ще мога да открия отговорите тук.

111111

Макар и гаражно копие на MAG250 със съдържание на TVIP624,
TH100 e доста по добре хардуерно от таблетите с орязан андроид,
които продават като телевизори.

Доставчика ти да ти пусне HLS стриимове и няма да имаш проблеми.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

yavor1

Цитат на: Alexius;576585Здравейте,
Този ли инсталира
https://apkpure.com/ministra-player-for-android-tv/com.infomir.ministraplayer
Пробва ли https://modsofapk.com/stbemu-pro-mod-apk/

Alexius

Инсталирах този, който е в Google play.

Alexius

Цитат на: 111111;576597Макар и гаражно копие на MAG250 със съдържание на TVIP624,

TH100 e доста по добре хардуерно от таблетите с орязан андроид,

които продават като телевизори.

Доставчика ти да ти пусне HLS стриимове и няма да имаш проблеми.
Едва ли ще направи каквото и да е. Честно казано, изобщо не му се занимаваше да ми създава юзър и пас, че да пробвам с Министрата, каза, че няма да върви добре и да си използвам устройството...което всъщност се оказа точно така.

yavor1

Цитат на: Alexius;576617Едва ли ще направи каквото и да е. Честно казано, изобщо не му се занимаваше да ми създава юзър и пас, че да пробвам с Министрата, каза, че няма да върви добре и да си използвам устройството...което всъщност се оказа точно така.
Пробвай и Stbemu Pro, щом имаш юзър и пас!

111111

Цитат на: yavor1;576618Пробвай и Stbemu Pro, щом имаш юзър и пас!

На орязаните таблети TS стрийм върви страшно тегаво.
трудно тръгва хардуерно ускорение.

Доставчика му явно е решил че му е по евтино да инвестира в сапунерки,
вместо в приложение за смарт телевизор.
То в това няма практична логика да му е по евтино,
но щом е тръгнал да открива топлата вода тепърва  да се мъчи.

SS-IPTV работи чудесно с още 2 софтуера безплатни отзад.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания