Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

HBO Max

Започната от Енигмус, Март 08, 2022, 08:55:46 AM

« назад - напред »

bojko84

Всяко отделно заглавие е с различно качество на звука и картината. При всички стрийминг оператори е така. Като се избере заглавие към него е посочено в какво качество се предлага.

Jovanoty

Цитат на: дрим;572949Хубава работа ама...

п.п. Позволи ми сваляне като ръчно го потърсих от маркета, явно линка за пренасочване от hbo go не работи коректно.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Колега, ако си дал на устройството различен регион от България за това ти дава , че за страната не е налично HBO MAX.

Малкия Мук

Цитат на: spaice;572955Още се "циклят" нещата.
При мен на телевизора беше вече инсталиран Мак-са, стария апп пренасочваше към него. Регистрацията ми мина чак при втория опит. После няколко пъти се питах да пусна филм, но освен черен екран не тръгваше нищо.
След спиране на тв-то и отново старт на мак-са филма тръгна.
За пръв път видях HDR (в стария hbogo не бях го  виждал).
Филма първо тръгна без субтитри, после в менюто за избор езика на субтитри даваше грешка, независимо дали избирам български, английски или без субтитри.
Оставих го на български и въпреки грешката субтитрите си тръгнаха.
Имат още доста за дялане.
При мен и на телевизорите и на андроид бокса всичко се получи и тръгна безгрижно

trifka1

Здравейте,

Имам проблем с подкарването на HBO Max. Мъча се да го пусна на android tv box mecool m8s, но не става. До сега гледах без проблем hbo go. Вчера инсталирах HBO Max и не тръгват филмите. Мога да влезна в приложението и да пусна филм. Чува се звук от филма, но няма картина и след 15 сек. дава грешка. Дайте съвет как може да се реши проблема?

Пъстрина

Аналогичен случай  :)
На всички устройства тръгна, дори на PS4, само на TX9S се запъна със същите симптоми - вървят само субтитри. От поддръжката отговориха, че при мен всичко е наред, просто "миграцията" от GO към MAX ще е завършена чак утре (10.03) за всички устройства, като са започнали с най-разпространените. Ако пак имам проблеми на следващия ден да им звънна.
Засега резултата все още е нулев.

yavor1

Цитат на: Пъстрина;572992Аналогичен случай  :)
На всички устройства тръгна, дори на PS4, само на TX9S се запъна със същите симптоми - вървят само субтитри.
Зависи от имиджа, особено ако си на фирмения ;;573

Пъстрина

Аха, с оригиналния съм за съжаление. Имам свалено всичко, дето го беше писал, но не посмях да рискувам. Все пак и тук ти благодаря за съветите на времето - TX9S се оказа железен за парите си, никакви проблеми две години вече.

yavor1

Цитат на: Пъстрина;573001Аха, с оригиналния съм за съжаление. Имам свалено всичко, дето го беше писал, но не посмях да рискувам. Все пак и тук ти благодаря за съветите на времето - TX9S се оказа железен за парите си, никакви проблеми две години вече.
Железен е като изпълнение,но е скопен от към софтуер;;573
Особено с това фирмено недоносче, което е като костенурка бързо.
Нямаш си на идея как работи, като му се отключи GPU-то, изтребител с перфектна картина.
 Грехота е да се мъчи с китайската 9-ка, но е въпрос на вкус.

sasho1bs

Интересно ми е с колко битрейт е HBO MAX. Дори HD-то изглежда много добре.

bu12tras

Матрицата 4 снощи бях пуснал в пика при екшън сцени засякох 70Мбита към устройството

Веско

Инстслирах го на bbox,стана от раз.Пуснах Дюн да видя как е, много добре и със звук 5.1
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

ogibo

Вчера и аз инсталирах за проба приложението на андроид телевизор, направих си регистрация, платих и си върви без забележки освен една. На всеки филм трябва ръчно да активирам субтитрите. Ровя в настройките но аз ли не виждам, скрито е в някое под меню или ще си е така. Има "Скрити надписи" на които съм задал винаги включени.

fox

Цитат на: ogibo;573016Вчера и аз инсталирах за проба приложението на андроид телевизор, направих си регистрация, платих и си върви без забележки освен една. На всеки филм трябва ръчно да активирам субтитрите. Ровя в настройките но аз ли не виждам, скрито е в някое под меню или ще си е така. Има "Скрити надписи" на които съм задал винаги включени.
Вероятно проблема е в софтуера за телевизора защото на chromecast google tv го няма този проблем.И качеството е доста добре в сравнение с HBO GO.

ogibo

Трябва да е било някакъв бъг. Вече работи нормално без да съм променял нищо.

sasho1bs

При мен на Samsung tv от време на време ми се случва докато гледам филм да замръзне или да спре звука. Ако спре звука връщам  назад и всичко е ок. С HBO GO никога съм нямал проблеми и това е по бъгаво но качеството сега кърти;;675Имам чувството че сериали 1080p  се гледат по яко от колкото 4к които свалям.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания