Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Стрийминг услугата Disney+ тръгва в България през лятото

Започната от БАМБУЧА, Януари 27, 2022, 06:48:26 PM

« назад - напред »

timothy

Цитат на: sasho1bs;572061Аз съм за замунда, и най вече за това че имах нетфликс и хбо го, и филмите и сериалите в замунда бяха с по добро качество.Да не говорим че хбо е стерео.Еми няма смисъл да плащам след ,като получавам по добро качество от замунда, и на всичко отгоре получавам всички филми и сериали :)

Е, има смисъл да плащаш, за да не нарушаваш закона и да уважаваш труда на продуценти, актьори и т.н. Но в крайна сметка всеки сам си "преценя" :)
Иначе Нетфликс е с перфектно качество, ХБО е зле, но като им тръгне новата услуга, може и да се подобри. Ще видим Дисни какво ще пусне тук, малко ме съмнява да има субтитри/дублаж на български..

bojko84

Да твърдиш, че Замунда ти дава същото преживяване като Нетфликс, че и да се хвалиш че теглиш е смешно. Самото презентиране на заглавията; персонални предложения към теб на база досегашните ти гледания; винаги гледаш в най-доброто качество без да губиш време да сравняваш отделни торенти; никакви глупави реклами, които да те бомбардират всеки път като влезеш в сайта. Да не говорим, че в Замунда се качват само най-комерсиалните им шоута и филми, а не всички... всеки сам си преценя.

HBO max имат само 11 заглавия в 4k в Испания. Едва ли в БГ ще е различно.

n.botov

Цитат на: timothy;572062Е, има смисъл да плащаш, за да не нарушаваш закона и да уважаваш труда на продуценти, актьори и т.н. Но в крайна сметка всеки сам си "преценя" :)
Иначе Нетфликс е с перфектно качество, ХБО е зле, но като им тръгне новата услуга, може и да се подобри. Ще видим Дисни какво ще пусне тук, малко ме съмнява да има субтитри/дублаж на български..

Според информацията всичко ще бъде локализирано на български.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Калито

Цитат на: sasho1bs;572061Аз съм за замунда, и най вече за това че имах нетфликс и хбо го, и филмите и сериалите в замунда бяха с по добро качество.Да не говорим че хбо е стерео.Еми няма смисъл да плащам след ,като получавам по добро качество от замунда, и на всичко отгоре получавам всички филми и сериали :)
Скоро ще ви секнат крадливата Замундичка.
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

djidjibidji

Да бе вервай си. Те от сто години я секват, а пък те станаха две. Най-много да станат 3. Иначе аз за това чудо на дисни и другите тъпотии и стотинка нема да дам.

bojko84

Цитат на: djidjibidji;572068Да бе вервай си. Те от сто години я секват, а пък те станаха две. Най-много да станат 3. Иначе аз за това чудо на дисни и другите тъпотии и стотинка нема да дам.

Ще се увеличи натискът за спирането им със старта на толкова глобални стрийминг оператори на наша територия.

Иначе аз не мога да разбера акъла на тези, които казват че не искали да плащат за тези услуги, а в същото време си плащат за кабелна телевизия, в която масово им предлагат филми от преди 10 години и други евтини канали за пълнеж. Преди като съм имал кабелна тв не съм я пускал със седмици. То по-добре youtube да гледаш.

Калито

Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

ogibo

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания