Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

b-box цени.

Започната от Leoni, Януари 26, 2022, 08:21:06 AM

« назад - напред »

Leoni

Разглеждайки цените б-бокса.Забелязах, че цената с договор и без договор е една и съща.С тази разлика, че
Таксата включва  за нови клиенти с 18 месечен договор, за основен b-box приемник - 79лв.
Цена за без договор закупуване b-box приемник - 150лв./преди бе 120лв/.тук тенденцията е да се бутнат клиентите да купуват приемника с едногодишна програма.200-300-400 кинти трябват.Нови собсвеници 130 милиона платиха

Извод-Тези на договор ги минават.

Така и не разбирам, защо була има толкова много клиенти, като на пазара има и други сат.доставчици.Дори цените на някои са по евтини.:D

м.панайотов.82

аз примерно съм с 18 месечен договор с bbox с промоция за 45лв на месец (всички канали спорт и HBO и глобус и 7/8 и т.н.) и два безплатни приемника за целия срок на договора. Тоест пестя 6 лв на месец само от допълнителни приемници.
Другото,което вероятно на много от вас убягва е че приемниците фюжън и ббокс работят на всякакъв интернет, което автоматично значи ,че с един договор можеш да си гледаш и на вилата и в гърция,както е в рекламата.
Ама нали се сещате ,че с тоя един договор могат да се захранят 3-4 различни места (апартамента или къщи) с по 1 приемник или андроид ТВ. Всеки абонат има право на до 4 приемника + още толкова приложения за андроид = 8.
Това нещо на друг оператор ще струва сумата умножена по 4

Leoni

Цитат на: м.панайотов.82;571293аз примерно съм с 18 месечен договор с bbox с промоция за 45лв на месец (всички канали спорт и HBO и глобус и 7/8 и т.н.) и два безплатни приемника за целия срок на договора. Тоест пестя 6 лв на месец само от допълнителни приемници.
Другото,което вероятно на много от вас убягва е че приемниците фюжън и ббокс работят на всякакъв интернет, което автоматично значи ,че с един договор можеш да си гледаш и на вилата и в гърция,както е в рекламата.
Ама нали се сещате ,че с тоя един договор могат да се захранят 3-4 различни места (апартамента или къщи) с по 1 приемник или андроид ТВ. Всеки абонат има право на до 4 приемника + още толкова приложения за андроид = 8.
Това нещо на друг оператор ще струва сумата умножена по 4

Значи ти излиза 3 приемника по 15лв -супер.Със всичката предлагана тв, затова викам, че легално тв предлагащите за чужбина държат цени като на б-бокса, а предлагат едно нищо

м.панайотов.82

Цитат на: Leoni;571294Значи ти излиза 3 приемника по 15лв -супер.Със всичката предлагана тв, затова викам, че легално тв предлагащите за чужбина държат цени като на б-бокса, а предлагат едно нищо

В моя случай съм го организирал не точно за 3 приемника.
1. Вкъщи имам 1 ббокс (жената не иска ТВ в спалнята)
2. При майка ми във Враца - 1 фюжън (живее сама и има ТВ само в хола)
3. При на жена ми майка й в София - 1 фюжън (живее сама и има ТВ само в хола)
4. Апартамен в Поморие - 1 фюжън (това е последния фирмен приемник). използва се само лятото когато някой ходи на почивка,но си стои там
.5. Брат ми с android TV в София

Остават ми още 3 android приложения свободни , които си гледам или на телефона ,или ако реша да си сложа в спалнята или в детска стая (андроид ТВ) ще ме устройват напълно.

Всичко си е напълно законно с един договор и това е възможно още от 2015 година ,когато пуснаха фюжъните и Булсат приложението за андроид.

Това е моята лична причина да съм с Булсат :), за съжаление новите собственици ,като влязат в реално владение вероятно ще направят като при Виваком да се заплащат мобилните приложения или да е само 1бр.

Leoni

Цитат на: м.панайотов.82;571299В моя случай съм го организирал не точно за 3 приемника.
1. Вкъщи имам 1 ббокс (жената не иска ТВ в спалнята)
2. При майка ми във Враца - 1 фюжън (живее сама и има ТВ само в хола)
3. При на жена ми майка й в София - 1 фюжън (живее сама и има ТВ само в хола)
4. Апартамен в Поморие - 1 фюжън (това е последния фирмен приемник). използва се само лятото когато някой ходи на почивка,но си стои там
.5. Брат ми с android TV в София

Остават ми още 3 android приложения свободни , които си гледам или на телефона ,или ако реша да си сложа в спалнята или в детска стая (андроид ТВ) ще ме устройват напълно.

Всичко си е напълно законно с един договор и това е възможно още от 2015 година ,когато пуснаха фюжъните и Булсат приложението за андроид.

Това е моята лична причина да съм с Булсат :), за съжаление новите собственици ,като влязат в реално владение вероятно ще направят като при Виваком да се заплащат мобилните приложения или да е само 1бр.

Колко плащаш за всичко?

м.панайотов.82

Цитат на: Leoni;571300Колко плащаш за всичко?

45(за ббокса + 2 безплатни фюжъна в договора)+2,99 за 4-я примник
Трябва да се отбележи, че спортните излизат на приложението, но Hbo е само за фирмените приемници.

Leoni

Цитат на: м.панайотов.82;57130145(за ббокса + 2 безплатни фюжъна в договора)+2,99 за 4-я примник
Трябва да се отбележи, че спортните излизат на приложението, но Hbo е само за фирмените приемници.
приложенията само булсатком тв ли са, дето нямат архив?

м.панайотов.82

Цитат на: Leoni;571302приложенията само булсатком тв ли са, дето нямат архив?
Да, архива е само за фирмените приемници. Вече има архив и на ббокс приложението за андроид ТВ (пуснаха го на 31 декември 2021г.), но то си се брои за допълнителен приемник и влиза в общия брой - 4. Тоест ако искам да го ползвам трябва да е вместо някой от фюжъните. Но пък фюжъните също си имат архив ,вече до 7 дни назад. Преди да се пусне ббокса (като бокс) - фюжъните можеха само 24 часа назад, но вече го оправиха за 7 дни назад.

Leoni

Цитат на: м.панайотов.82;571303Да, архива е само за фирмените приемници. Вече има архив и на ббокс приложението за андроид ТВ (пуснаха го на 31 декември 2021г.), но то си се брои за допълнителен приемник и влиза в общия брой - 4. Тоест ако искам да го ползвам трябва да е вместо някой от фюжъните. Но пък фюжъните също си имат архив ,вече до 7 дни назад. Преди да се пусне ббокса (като бокс) - фюжъните можеха само 24 часа назад, но вече го оправиха за 7 дни назад.

Остават ми още 3 android приложения свободни , които си гледам или на  телефона ,или ако реша да си сложа в спалнята или в детска стая (андроид  ТВ) ще ме устройват напълно.

за тях ставаше въпрос имат ли архив, защото, ако е да в поморие махаш приемника и го слсгаш другаде, а там слагаш приложение, защото  не се гледа много.

м.панайотов.82

Цитат на: Leoni;571304Остават ми още 3 android приложения свободни , които си гледам или на  телефона ,или ако реша да си сложа в спалнята или в детска стая (андроид  ТВ) ще ме устройват напълно.

за тях ставаше въпрос имат ли архив, защото, ако е да в поморие махаш приемника и го слсгаш другаде, а там слагаш приложение, защото  не се гледа много.

да разбира се, просто там телевизора е по стар и не е андроид, и за сега ме устройва да е с фюжън. Ако ми потрябва има варианти, но с нов телевизор

Leoni

Цитат на: м.панайотов.82;571305да разбира се, просто там телевизора е по стар и не е андроид, и за сега ме устройва да е с фюжън. Ако ми потрябва има варианти, но с нов телевизор

Хубава промоция си хванал 8 възможности за 45лв:)
Аз имам приложението булсатком тв/това, което го дават безплатно към тяхна сателитна/, но няма архиви.Ти кое ползваш?

м.панайотов.82

Ако някой не иска спортни и Hbo , може с такса 12.80 , 15,80 или 19,99 лв да гледа на 4 фирмени приемника (по 2,99 на допълнителен приемник) + 4 апликации за андроид и пак да захрани няколко места без договор.
Мен лично ме устройва и мисля,че това отговаря на най първия въпрос в темата защо Булсат има толкова много клиенти.
Това при другите български оператори (с чужда собственост) не е възможно, а не е възможно дори и при пиратските.

м.панайотов.82

Цитат на: Leoni;571306Хубава промоция си хванал 8 възможности за 45лв:)
Аз имам приложението булсатком тв/това, което го дават безплатно към тяхна сателитна/, но няма архиви.Ти кое ползваш?

Ако искаш архив, вече има ббокс приложение за андроид Тв, но ще ти струва 4,99 на месец. Нямам информация дали не е бъгаво,понеже все още е бая ново и никой не го е ползвал.

Leoni

Цитат на: м.панайотов.82;571308Ако искаш архив, вече има ббокс приложение за андроид Тв, но ще ти струва 4,99 на месец. Нямам информация дали не е бъгаво,понеже все още е бая ново и никой не го е ползвал.
Да така е, но не го предлагат за абонати на сателитна тв, ако го предлагаха нямаше да имат конкуренти.Да имаш варианти или безплатното булсатком или платеното б-бокс.

м.панайотов.82

Цитат на: Leoni;571309Да така е, но не го предлагат за абонати на сателитна тв, ако го предлагаха нямаше да имат конкуренти.Да имаш варианти или безплатното булсатком или платеното б-бокс.

Да, това явно е доста добре обмислено от страна на новите собственици. Притеснява ме ,че с времето до 1-2 години още повече ще орежат благинките, които ползваме.
Но пък дотогава Полариса ще са пуснали  Iptv със сегашните условия на Булсата и договора ми ще е изтекъл

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания