Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Виваком се срина

Започната от taewu, Ноември 29, 2021, 09:34:39 AM

« назад - напред »

авантикс

Цитат на: Underworld;593230Днес ще тестват в София. Изключил съм тестовите аларми. Ще пиша дали съм получил

Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Би трявбало да не получиш, но по новините мисля че казаха,дори да си ги спрял от настройки ,пак ще получиш БГ алерта.

Underworld

Сега ще изключа всичко и да видим.

Underworld

Всички опции бяха изключени, не рутнат тел, и пак ги получих.

111111

Цитат на: авантикс;593231Би трявбало да не получиш, но по новините мисля че казаха,дори да си ги спрял от настройки ,пак ще получиш БГ алерта.

Получих съобщението без звук и вибрация.
Страшно надеждна система нема що.
и то на 2 телефона

Китайските надписи които се появиха на HTC-то направо къртят
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

ЗММ-111

Минавате като мен на nokia с фенерче и нищо няма да получите ;)

Глаголица

При мене беше всичко на неква странна шльокавица, много не му обърнах внимание и го затворих, старичък телефон, а и менюто не ми е на български, но все пак не би следвало това да чупи съобщението.
Беше доста по-тихо отколкото очаквах, не знам дали други хора го намират за много по-гадно и шумно отколкото е или телефоните им пищят повече.

турбо

Или като мен на WiFi calling с активиран самолетен режим :) Пак недомислица изтървали всички възможни интерфейси В момента в който изключих самолетния режим получих теста

Момчил Минков

Цитат на: авантикс;593229В такива моменти се радвам.че моят телефон няма ос и няма как да ми пращат алерт.понеже е нокия 105 :)
нося все още и сименс CX75, в менюто му има CB service (това не е ли cell broadcats, защото вътре има топици), активирах го да видим на общодържавния тест дали ще дойде нещо. С андроид 9 съм и не получих нищо, майка и жината, също са с 9ки и получиха. Вземали пример от Румъния, като правили системата, а като бях в Гърция (септември по наводненията) си ги получавах там алертите - странна работа... :s101
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Gena_Bs

В крайна сметка може ли да се изключва Президеншъл без рут и как става номерът?

Underworld

Какво е това "Презеденшъл"?

uniqad

Цитат на: Gena_Bs;593260В крайна сметка може ли да се изключва Президеншъл без рут и как става номерът?
В крайна сметка пробвай така и може и да те огрее, ако успееш да го излъжеш:
adb shell pm disable-user --user 0 com.google.android.cellbroadcastreceiver
С черен хайвер се хранят големите риби... Малките риби се хранят със зелен хайвер!

авантикс

Цитат на: ЗММ-111;593243Минавате като мен на nokia с фенерче и нищо няма да получите ;)
Аз съм отдавна с Нокия 105. с радио и фенерче,за какво ми е скъп  телефон,за да имам 2 години договор към някой моб.оператор и да ги храня че са бедни :). И аз не получавам БГ-алерт!

компира

Цитат на: авантикс;593266Аз съм отдавна с Нокия 105. с радио и фенерче,за какво ми е скъп  телефон,за да имам 2 години договор към някой моб.оператор и да ги храня че са бедни :). И аз не получавам БГ-алерт!

И аз така бях допреди няколко месеца. Но минах на смартфон, защото мобилният интернет го ползвам и като домашен, с екстрата HotSpot Tethering. За моите потребности няма нужда да плащам и за домашен интернет. БГ алерта не ми пречи, все пак рядко ще се случва.

bateradko

Една интересна особеност:
Два смартфона един до друг. Единят е с 2 СИМ-карти, а вторият - без. На този без - нама АЛЕРТ, а на този с двете - само един АЛЕРТ. А позвънявания и SMSи си идват за всяка карта по отделно.

авантикс

Цитат на: bateradko;593270Една интересна особеност:
Два смартфона един до друг. Единят е с 2 СИМ-карти, а вторият - без. На този без - нама АЛЕРТ, а на този с двете - само един АЛЕРТ. А позвънявания и SMSи си идват за всяка карта по отделно.
Зависи картата която не си получуил БГ-алерт , към кой моб.оператор е ?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания