Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Виваком се срина

Започната от taewu, Ноември 29, 2021, 09:34:39 AM

« назад - напред »

taewu

при мен само на виваком дойде на а1 не нямаше поздрав от президента:)
азиатец и половина

Underworld

Цитат на: taewu;592672при мен само на виваком дойде на а1 не нямаше поздрав от президента:)
А тестовите аларми на виваком телефона, позволени ли са?

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

AGT

В предният пост го спестих но сега ще го напиша . Рядко гледам новини , но май по канал 1 беше споменаха , че проблема бил в софтуерната компания която вместо в тестов режим го нацепила в нормален и всички телефони писнали :) . Да обобщя ..... поредните откраднати ( усвоени ) милиони вероятно от ЕС . :lol15:
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Калито

Уважаеми клиенти,

По време на тестове за автоматично изпращане на съобщения от системата БГ-алърт към Министерството на вътрешните работи, която се внедрява в момента, системен интегратор е изпратил тестово съобщение към абонатите на Vivacom, за което ние не бяхме уведомени.

Извиняваме се за причиненото неудобство и вярваме, че възложителят на системата ще вземе необходимите мерки, за да не бъде всяван смут в населението
Ще продължим да работим с институциите за внедряване на необходимата система по уведомяване, като ще настояваме за по-добри процедури за оповестяване.

Екипът на Vivacom
Triax110-23.5E,19E,16E,13E,9E Triax110-36E,39Е,42Е Triax110-52Е,46Е 90см-4.8Е,1.9Е,0.8W,80см-80Е
GIGABLUE ULTRA UE 4K,EDISION OS MIO+ 4K,OCTAGON SF8008 4K, ZGEMMA H7S 4K,SUNGATE TITAN 4K,SENATOR HULK 8K,TIGER ONE BILLION V2 ALEXANDER 8K,(SPIDER T21 PROMAX 8K NASHARE2)

Gena_Bs

Поредните некадърници от "нашите" компании.
Изключете си тези уведомявания от телефоните и не се шашкайте.
От написаното в нета излиза, че при подаване на "президентска" аларма се извършва и автоматична геолокация и прочие на съответното устройство с андро и иос.
И вероятно този "системен интегратор" не е държавна, а частна фирма. Съответно ще има достъп до всички включени в момента мобилни устройства.
Изводите оставям на вас...

manqka

И при мен също. На Виваком. :)

Хич да не е, ме стрестна. Понеже в него време си зареждах телефона, и си помислих че му се разказа играта. :)

bateradko

И веднага колажите.... :)

дрим

Да бяха пратили поне един реферален линк към гаргата за тест, а то пак некадърност ;;516;;516;;516
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

авантикс

При мен въпреки дъждът който валя около 4 часа,всичко е наред и сателита виваком и оптичния интернет и мобилния телефон.

Работилница

Изключете ги ,бе. Това се прави още при купуването на нов телефон, както и вссякакви ненужници дето точка и батерията.

Gena_Bs

При доста телефони при всяко обновяване на гугълските приложения се установяват default настройките им. Независимо какво си задал в личното си устройство. Особено това важи за разрешенията за достъп и уведомленията.
Аз съм забранил всякакви уведомления за updates, автоматични такива и прочие и пак ги намирам включени.
Нали се сещате, че няма да си губя времето да правя всички настройки наново след всеки update на Google/ Play.
Няма ли как да се забранят външните намеси в личните ни устройства?

Gena_Bs

Вчера имаше планирано тестване на прословутата система.
Бях на каса в магазин и видях, и чух алармата на телефона на касиерката. На моя нямаше нищо в този момент и се зарадвах, че съм успял да изключа алармата.
Да, ама не! Явно е била на друг оператор.
След 20sec дойде и на моя телефон. Оказа се, че от самото меню не е възможно да се изключи Президеншъл аларм. Може само другите от по-ниско ниво, но не и нея.
Някой успял ли е да я изключи, без да се рутне телефона?

авантикс

Цитат на: Gena_Bs;593225Вчера имаше планирано тестване на прословутата система.
Бях на каса в магазин и видях, и чух алармата на телефона на касиерката. На моя нямаше нищо в този момент и се зарадвах, че съм успял да изключа алармата.
Да, ама не! Явно е била на друг оператор.
След 20sec дойде и на моя телефон. Оказа се, че от самото меню не е възможно да се изключи Президеншъл аларм. Може само другите от по-ниско ниво, но не и нея.
Някой успял ли е да я изключи, без да се рутне телефона?
В такива моменти се радвам.че моят телефон няма ос и няма как да ми пращат алерт.понеже е нокия 105 :)

Underworld

Днес ще тестват в София. Изключил съм тестовите аларми. Ще пиша дали съм получил

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания