Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Коя е най-ниската ценова тарифа за телефон?

Започната от teolink, Октомври 14, 2021, 08:59:09 AM

« назад - напред »

Veskop

Най-ме кефят "броячи на стотинки" на ваЛчер,които иначе като семейство дават поне 20лв за цигари на ден!Пърцуцата не я смятам...."Стрелички" ли пускате,"Еврейски СМСи" ли,не знам.... ;;573
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Гадьо

При предплатените карти, четете условията защото има някой уловоки. За вивата, ваучърите важат 28 дни или ако зареждате редовно стават 13 пъти в годината. При разговор първоначално ти вземат 3 минути, а след това по цяла минута, интернета първоначално взимат 100кб и след това на кб, апликациите на телефона които вървят във фонов режим може много бързо да източат интернета по 100кб по 100кб. Хубавото е, че не те връзват за 2 години и ако не те устройва можеш да преминеш на друг план.

katopatisia

Цитат на: Гадьо;570007При предплатените карти, четете условията защото има някой уловоки. За вивата, ваучърите важат 28 дни или ако зареждате редовно стават 13 пъти в годината...

Това за валидността сега го чувам, че не ползвам предплатени карти. Т.е. зареждаш примерно 10 лв, не ползваш никакви услуги, и след 28 дни имаш 0 лв. в картата ли? ;;601

Huligan4o

Цитат на: katopatisia;570008Това за валидността сега го чувам, че не ползвам предплатени карти. Т.е. зареждаш примерно 10 лв, не ползваш никакви услуги, и след 28 дни имаш 0 лв. в картата ли? ;;601
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/predplatena-karta/free2go#tab-pravila-i-uslovija

Хоризонт

Цитат на: hector21;570003За А1 офертата пише, че мегабайти и минути не се прехвърлят "Минутите и МВ влизат в сила до 2 часа от презареждането на картата (след  получаването на потвърдителен SMS ) и са валидни 20 дни от датата на  презареждане."
Да така е но ако заредиш след двадесетия ден вече всичко се нулира. Остават левовете и стотинките които са в излишък.  Просто трябва да заредиш на двадесетия ден няколко минути преди в часа в който си заредил предният път. В приложението моят А1 ги има тези данни и просто гледаш да не ги изтървеш.
;;513

Гадьо

Цитат на: katopatisia;570008Това за валидността сега го чувам, че не ползвам предплатени карти. Т.е. зареждаш примерно 10 лв, не ползваш никакви услуги, и след 28 дни имаш 0 лв. в картата ли? ;;601
Не левовете си остават, но бонус минутите и мегабайтите не.

hector21

Бонусите от минути и мб ги губиш след 20 я ден от презареждането, а 10 те лева ги губиш на 90 я ден от презареждането както и самата сим карта ще изфиряса, освен ако не заредиш преди това. Но може да са ти активирали някакви екстри, които да ти източват от сумата по картата.
Skystar S2, 1,1m офсет, Amiko 2400

Глаголица

Цитат на: Veskop;570005Най-ме кефят "броячи на стотинки" на ваЛчер,които иначе като семейство дават поне 20лв за цигари на ден!Пърцуцата не я смятам...."Стрелички" ли пускате,"Еврейски СМСи" ли,не знам.... ;;573
Ти купуваш ли по пет хлеба на ден всеки ден, от които после изхвърляш 4 и половина? Не, нали? Е за какво човек да плаща за минути и данни, които не ползва?

dolby

Каква е разликата в парите между предплатените и тези на договор на месец? И каква е разликата в интернета?

dolby

Цитат на: Глаголица;570020Ти купуваш ли по пет хлеба на ден всеки ден, от които после изхвърляш 4 и половина? Не, нали? Е за какво човек да плаща за минути и данни, които не ползва?

Да перефразирам въпроса ти, каква полза имаш от цигарите та купуваш всеки ден по кутия? Примерно...

Хоризонт

Цитат на: dolby;570021Каква е разликата в парите между предплатените и тези на договор на месец? И каква е разликата в интернета?[/QU

Разликата е при предплатената ако нямаш нужда и не зареждаш а при договора говориш не говориш плащащ си като поп а ако се забавиш с плащането ти чукат лихви и те изключват. Разликата в нета да кажат тези които имат телефони с 5 ж .
За чужбина на предплатената досега А1 и вивата те цакаха от към нет  обаче от новата година вече ще играят по правилата на Брюксел.
;;513

Глаголица

Не знам що решихте кой пуши и кой пие, че да му държите сметка защо за такива неща си дава парите, а не на мобилните оператори за услиги, които не ползва.

Вие на абонаментни планове, които имат една камара услуги, които не ползвате ли сте?

fox

На Виваком предплатена карта за 10лв месец е много по на сметка от плана който ми предлагаха за 24лв.Това ми се е събрало за 7 месеца предплатена карта.

dolby

Цитат на: Глаголица;570034Не знам що решихте кой пуши и кой пие, че да му държите сметка защо за такива неща си дава парите, а не на мобилните оператори за услиги, които не ползва.

Вие на абонаментни планове, които имат една камара услуги, които не ползвате ли сте?

А що реши че трябва 5 хляба да купуваме? Само ти перефразирах въпроса, никой не съдя, всеки си има глава на раменете

Хоризонт

Цитат на: fox;570036На Виваком предплатена карта за 10лв месец е много по на сметка от плана който ми предлагаха за 24лв.Това ми се е събрало за 7 месеца предплатена карта.

При виваком веднъж подпишеш ли договор и после само преподписване и не можеш се върна на предплатена. При А1 може и съм го правил.
На времето имах мобифон и като минаха на цифрово и ми дадоха предплатена карта и така я карам вече повече от 20 години. През това време какви ли не чудесии са ми предлагали само и само да им подпиша договор. През следващата година ще е много по-добре за роуминга на предплатените карти.
;;513

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания