Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Коя е най-ниската ценова тарифа за телефон?

Започната от teolink, Октомври 14, 2021, 08:59:09 AM

« назад - напред »

Veskop

Абе,Леони ли си,къв си,ти май за гугутки ни взе!Kъде в Германия ще достигнеш 280 мбита/секунда,че не се сещам!Айде да съм интергирал поне 200-300 базови станции на Дойче телеком,Водафон,о2 и Телефоника,включително и 5G!При баба ти меркелица ако имаш 50мбита пляскаш с ръце и си плюеш в пазвата!Виж,в Австрия е друга бира,там А1 къртят!
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

dolby

Има ли  карта само с  дейта? И какво пари е?

редспас

Цитат на: Huligan4o;567183Free 2 go - Тарифирането е на минута. Минималната продължителност на разговор е 180 секунди. Разговори към всички мрежи в страната
0.09 лв. на минута, Срокът на валидност на левовия баланс, включен в стартовия пакет, е 60 дни. Минути и MB, включени в стартовия пакет, са валидни до изчерпването им, но за не повече от 28 дни. Сроковете започват да текат от датата на активация.

Oпа - Тарифирането е на секунда. Минималната продължителност на разговор е 30 секунди, след това разговорът се тарифира на секунда. Разговори 0,34 на мин,

Цитат на: dolby;567194Има ли  карта само с  дейта? И какво пари е?

Има data2go, но не съм чел за нея. В сайта на виваком може да погледнеш.

Leoni

Цитат на: Veskop;567193Абе,Леони ли си,къв си,ти май за гугутки ни взе!Kъде в Германия ще достигнеш 280 мбита/секунда,че не се сещам!Айде да съм интергирал поне 200-300 базови станции на Дойче телеком,Водафон,о2 и Телефоника,включително и 5G!При баба ти меркелица ако имаш 50мбита пляскаш с ръце и си плюеш в пазвата!Виж,в Австрия е друга бира,там А1 къртят!

Ало гугутката ето линк https://www.o2online.de/tarife/unbegrenzt/

умишлено не взех кабелен нет.На 180 метра от клетката съм

25 евро плащам и съм я сложил в къщи на рутер.Затворил съм разговори и нет.Взел съм 2ра карта със същия номер за 10 евро на месец и си бича със нея карта. ръиш ли.

Veskop

Тия писания си избърши с тях д-то!Дай да видим спиидтест с 280мб/с резултат.И да те светна,на 180м от клетката не означава нищо,щото въобще не ти е ясно накъде лъчат антените в кутията!Или си мислиш,че "сивото нещо" е антената? ;) Пич с мобилни комуникации се прехранвам от 95та година!

Leoni

Цитат на: Veskop;567197Тия писания си избърши с тях д-то!Дай да видим спиидтест с 280мб/с резултат.И да те светна,на 180м от клетката не означава нищо,щото въобще не ти е ясно накъде лъчат антените в кутията!Или си мислиш,че "сивото нещо" е антената? ;) Пич с мобилни комуникации се прехранвам от 95та година!

Баш майстора началник:;808.
Значи преди да взема картата, пробвах и  телеком и  водафон, но в това шибано кварталче най-добрите са о2.Макар о2 да са трети по обхват след Телеком и после водафон тук с убийствен нет, за който ти майсторе има да мечтаеш.Към центъра о2 ги няма никакви.Нали знаеш мога с фотошопа супер скриншот да ти измайсторя.Е щом не верваш.На село имаме лаф.За мен истина, за теб лъжа.Същото казвах,след като  83 бях в Ресифе Бразилия.Той никой не вярваше, аз социализъм и чужбина.Затова, като им разправях в казармата за ко иде реч никой не вярваше освен ЗКПЧето;;573

fox

Какъв е приоритета на предплатена карта на Виваком , бях в Пловдив и цял ден беше на много ниска скорост.В Пазарджик няма такъв проблем.

Veskop

Бла,бла,бла,както винаги!Дай шот-а от ултра бързия нет?И гугутке,аз не мечтая а постигам! ;)

dolby

Цитат на: редспас;567195Има data2go, но не съм чел за нея. В сайта на виваком може да погледнеш.

Давам го само като идея, нямам представа от цените дейта в България, та взимате си дейта сим само, предполага се че срока ще е по дълъг и сип като планетфон примерно и сте в джаза

редспас

Цитат на: dolby;567205Давам го само като идея, нямам представа от цените дейта в България, та взимате си дейта сим само, предполага се че срока ще е по дълъг и сип като планетфон примерно и сте в джаза

Дал съм картата на детето. От абонаментните му подарявам пакетите с 2 гб нет, които раздават при онлайн плащане и за 7 лв има 500 мин към всички с 4 гб нет на бърза скорост и неограничен на бавна.

морандис

Цитат на: teolink;567144Доскоро като си плащах сметките в офисите постоянно ме ръчкаха че трябвало да преподпиша договор, щото не важели вече старите отстъпки, правех се на ударен че ще отсъствам, нямам лична карта и т.н, После почнах да си плащам онлайн и си мислех че съм се отървал и ще продължава така, но оня ден ме набара една мадама от централата и след нейни убеждения и мои възражения стигнахме до някаква договорка за 7.99 лв. Не че е много но аз почти не разговарям и тия 100 минути ще са ми прекалено много.. Договора вече е в офиса на спиди но още не съм отишъл да го прочета и подпиша. Въпроса ми е има ли някаква по-ниска тарифа от тази?

Аз до преди година бях на BOB с такаса 2 лв/мес(с 11 включени минути), но от A1 ме изръчкаха, че вече нямало такива такси при тях и ме принудиха да мина на безсрочен договор(т.е. мога да го прекратя, когато поискам) - услугата се казва A1 ONE 4
и таксата е 4 лв за месец с включени 50 мин към всички нац. мрежи

Глаголица

Цитат на: Veskop;567191Тоя народ съвсем изтрещя!Пуши 2 кутии цигари на ден,а тъни за телефон и зарежда по 10лв на 3 месеца?!?И за какво ви е тоя телефон,като не смееш да звъннеш да не ти хаби минути от ваЛчера?Ерата на "стреличките" отдавна умря....:s101
А защо човек да надплаща за нещо, което не ползва? Скапаните оператори така или иначе ни цакат мръсно.

dolby

teolink

Нещо се измести акцента на темата - много ли била висока таксата и след като всеки пилее пари за щяло и нещяло да си плаща като поп.
Като идеш в магазина с 10 лв за един хляб чакаш за ресто нали, а не си тръгваш, въпреки че колко са 10 лв за твойта фирма..., с други думи цената трябва да е адекватна на стоката или услугата.
Имам друг договор за мобилен нет - ползвам си го рационално и нямам претенции, но тук въпроса беше за телефона. Отказах им договора и си оставам като преди на ваучер.

редспас

Цитат на: dolby;567227И за кво са ви тия смартфони тогава?

За вътрешен комфорт.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания