Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

Любо91

Цитат на: AleksK;555727Сега го пробвах в мобилната мрежа на A1 всички канали си работят без проблем.

Явно са го ограничили за български оператори. Току що опитах и пак не става през Vodafone. До преди 2-3 дни работеше  без никакви проблеми.

Любо91

Здравейте,

Преди малко говорих с оператор от виваком. Казаха ми, че в момента няма абсолютно никакъв вариант за работа на EON във Великобритания. Затова и мобилното ми приложение престана да работи. Казаха ми също, че услугата ще работи във всички държави от съюза. Интересното е че успях да си пусна 7 дни тестов период на сръбския EON и той си работи безпроблемно... Явно става дума за същата ситуация както с HBO GO която описах няколко мнения по нагоре – конфликт между ЕС и UK от който потребителя страда...

TUISTERa

Цитат на: Любо91;555749Здравейте,

Преди малко говорих с оператор от виваком. Казаха ми, че в момента няма абсолютно никакъв вариант за работа на EON във Великобритания. Затова и мобилното ми приложение престана да работи. Казаха ми също, че услугата ще работи във всички държави от съюза. Интересното е че успях да си пусна 7 дни тестов период на сръбския EON и той си работи безпроблемно... Явно става дума за същата ситуация както с HBO GO която описах няколко мнения по нагоре – конфликт между ЕС и UK от който потребителя страда...

Да са мислили умниците от острова като излизаха... да не би някоя английска услуга да работи в Европа? Кой точно страда ?

AleksK

Сръбската nettv+ си е за цял свят тя не е ограничена регионално, даже с един абонамент активираш до 6 устройства. Въобще условията на сръбския и българския оператор са коренно различни, само приложението е едно.

Любо91

Цитат на: TUISTERa;555757Да са мислили умниците от острова като излизаха... да не би някоя английска услуга да работи в Европа? Кой точно страда ?

Аз, плюс още няколко сторин хиляди българи тук, дето нямаме нищо общо с излизането... Пък и не се сещам каква точно английска услуга би му потрябвала на българин в България.

angelvarna

Нали си има британско HBO Go, а вие като живеещ там би трябвало да владеете езика?

Основните български тв канали се разпространяват свободно и може да се гледат както онлайн, така и по сателит.

Отделно има iptv услуги от доставчици (български или не), предлагащи всички канали, които се излъчват в България.

Вече, ако ви е необходимо наистина HBO Go да е с бг локализация....може да се помисли за вариант с прокси.

демиров

Цитат на: Любо91;555714Съжалявам за двете поредни мнения, но не намерих бутон  за редакция.

От вчера (или поне аз вчера забелязах) ЕОН Мобаил престана да работи в чужди мрежи. Тръгва само на теефона с виваком карта през мобилни данни. Закача ли го на Wi-Fi изписва, че каналът не е наличен в мрежата на оператора... Явно го ограничават както и ТВ приложението и дединственият вариант е да се поръча услугата извън мрежата на виваком.

Работи ЕОН за смартфони в чужди бг. мрежи различни от Виваком.

За трети път го пиша - на Теленор съм за смартфон и си гледам ЕОН ФУЛЛ пакета на телефона!  

НБО ГО България и Диема Екстра през български оператор!!!  Са достъпни за територията на Евросъюза - Еврозоната + Норвегия-Исландия.
Същото е и за ЕОН на телефона.

Велков

Някой знае ли дали не-EON допълнителните приемници са с различен софтуер от тези на старата IPTV платформа? :s101

Българин

Здрасти старите приемници си вървят със стария софтуер новите са ;;675 андроид с приложение на ЕОН :)

tok82

Я Енергото направили телевизия следващата ще е EOFF :)
extrend et4000;5xdm500s;1xdb500-c;cryptobox 500hd;1x ariva 102e;1 x goldenmedia black;3,60m,1,50m,2x1m antena linear motor superjack18;mag250

Светия Дух

Аз ще си чакам офертата на ЧЕЗ.
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

заркопопов

А може ли да обясниш как точно активира 7дневен пробен период от Сръбския EON?
Нашите Vivacom не предлагат тестов период

Станимир СС

Регистрираш се с GSM номера си и ти дава 7 дни гратис. С имейл е за 30 дни, но ти иска да въведеш карта.

https://nettvplus.com/shop/bundle/?hash=GuqajeXKqzaD1h1fePE6xjmv0KcdAflBfGVIOFJf_n5fBF3f15JQ8zi-Fl9CT9c&lang_code=OTHER

Калин Паскалев

А ще може ли някой, ако не е проблем да снима работата с устройството у тях.
Смяна на канали, epg, размери на менютата, шрифта, скорости при превъртане, а бе общо зето всичко онова което има за сръбските устройства, дали е и при нас толкова ефектно, да не са ни орязали с нещо : (

демиров

Абсолютно същото е всичко със сръбския.

То директно си изписва и на вивакомския - ЕОН Serbia 2018 c' - all right reseved

Някой колега на ЕОН на телевизор да каже след онзиденшния ъпдейт  -

иска ли му на всеки три минути парола за еротичния пакет и най-вече на Екстази 4К?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания