Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

EON - Turn Your TV EON

Започната от ЗЗлатев, Април 04, 2021, 08:55:36 PM

« назад - напред »

BULLET

Някой имали apk за anddroid tv

Изпратено от моят STK-LX1 с помощта на Tapatalk
OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

бачора

Цитат на: BULLET;564986Някой имали apk за anddroid tv

https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZqSudXZaVs2TkVBNFFqUjbnluKFhpXfwxTy

BULLET

Явно нарочно не подържат дистанионно на мобилното приложение

OCTAGON SF8008, VU+ SOLO SE V2 , Diseq 10X1 + 13.0Е,16.0Е,19.2E,23.5E,39.0E,45.0E,1.9E + 2X200 sm 43.0w <->90.0e Lg47la690 + Philips 55PUS7906

макс+

Някой може ли да ме посъветва как да подкарам EON на x96 max+? От Google Play не ми дава да сваля апа, защото не го поддържа устройството, а досега си ползвах това, за да гледам TV GO. Благодаря предварително!

бачора

Цитат на: макс+;564991Някой може ли да ме посъветва как да подкарам EON на x96 max+? От Google Play не ми дава да сваля апа, защото не го поддържа устройството, а досега си ползвах това, за да гледам TV GO. Благодаря предварително!

Най-елементарния вариант е да си инсталираш на бокса алтернатива на Google store. Например Aptoide. В търсачката на някой браузер на бокса теглиш инсталираш и след това имаш магазин който ти предлага всички приложение които ги няма в гугълския.

Мартин7

Цитат на: Мартин7;563988Аз имам профил в MyVivacom, и там нямам опция да създам акаунт, вероятно защото нямам план към EON TV. Аз не искам да имам акаунт за приложението за Android TV и смарт телевизори (за него е нужен договор), а такъв за PC, който според сайта им е включен към EON TV Mobile (такъв имам към мобилния план поради миграцията от TVGO->EON).

Според сайта на виваком за мобилното приложение EON, което е включено към мобилни планове, присъства и ползване на PC:
https://www.vivacom.bg/bg/tv/eon-mobilno-prilojenie
"...широка гама от устройства, включително смартфони, таблети, лаптопи (PC, MAC)"

Единственото, което в момента мога да правя е да ползвам EON TV приложението за телефон, защото има опция за Log In чрез телефонен номер без регистрация. В приложението в Microsoft Store и сайта eon.tv такива опции няма. Това е целия казус. Когато намеря решение ще споделя.

Днес говорих с Виваком отново, заради "новата" им информация от 1-ви септември и ми казаха че със сигурност ми се отнема възможността да гледам през компютър/web, когато затворят TVGO. Ще може вече само през мобилното приложение. Нищо че документацията им в сайта друго казва, но "там не е вярно". Това си е фалшива реклама. Дано се усетят и го коригират до края на месеца, иначе е доста некоректно.

mmony

Цитат на: Мартин7;565002Днес говорих с Виваком отново, заради "новата" им информация от 1-ви септември и ми казаха че със сигурност ми се отнема възможността да гледам през компютър/web, когато затворят TVGO. Ще може вече само през мобилното приложение. Нищо че документацията им в сайта друго казва, но "там не е вярно". Това си е фалшива реклама. Дано се усетят и го коригират до края на месеца, иначе е доста некоректно.

https://github.com/dnikic/eon-desktop-app/releases/tag/1.0.0

Пробвай с това неофициално приложение.

Сплендор

Цитат на: макс+;564991Някой може ли да ме посъветва как да подкарам EON на x96 max+? От Google Play не ми дава да сваля апа, защото не го поддържа устройството, а досега си ползвах това, за да гледам TV GO. Благодаря предварително!

Аз съм  си  флашнал  андроид  тв  на  моите макс-ове и  нямам проблем с  инсталирането  на  ЕОН.  Също  ме  съмнява,  че  дори  и  да  го  инсталираш,  приложението  ще  мисли,  че  си  с  телефон  и  ще  ти  пусне качество  като за  телефон  а  не  като за  ЕОН приемник  или  андроид тв.

бачора

Цитат на: mmony;565003https://github.com/dnikic/eon-desktop-app/releases/tag/1.0.0

Пробвай с това неофициално приложение.

Това няма как да помогне защото е с имейл и парола. Колегата коментира казуса за потребителите с мобилен план които ползват/ползвахме към плана си TV GO и сега ни местят към EON Mobile-mini. Ние НЯМАМЕ договор за телевизия към Виваком. Единствения начин който ни предоставят да влезем в EON Mobile-mini е с телефонен номер.

yavor1

Цитат на: Сплендор;565004Аз съм  си  флашнал  андроид  тв  на  моите макс-ове и  нямам проблем с  инсталирането  на  ЕОН.  Също  ме  съмнява,  че  дори  и  да  го  инсталираш,  приложението ще  мисли,  че  си  с  телефон  и  ще  ти  пусне качество  като за  телефон а  не  като за  ЕОН приемник  или  андроид тв.
Ами не е точно така,защото на ТВ-боксовете си иска секюрити код,като ги възприема за Андроид ТВ!

Сплендор

Цитат на: yavor1;565017Ами не е точно така,защото на ТВ-боксовете си иска секюрити код,като ги възприема за Андроид ТВ!

Когато  е  с  инсталиран  андроид  тв ос  плей  стора  е  напълно  различен  от  стандартния  андроидски  стор.  При  стандартният андроид  ти  зарежда стора,  какъвто  е  и  при  мобилните  телефони.  
Дали  ще  го  детектне като  андроид тв  не съм  сигурен,  понеже  от  няколко години  ползвам  само  андроид  тв ос.  Факт е,  че  при  андроид  тв ос  на  96Макс+  ЕОН се  инсталира  без проблем  и  върви  та  дрънка :)

демиров

Цитат на: бачора;565012Това няма как да помогне защото е с имейл и парола. Колегата коментира казуса за потребителите с мобилен план които ползват/ползвахме към плана си TV GO и сега ни местят към EON Mobile-mini. Ние НЯМАМЕ договор за телевизия към Виваком. Единствения начин който ни предоставят да влезем в EON Mobile-mini е с телефонен номер.

Не ти трябва договор за ЕОН телевизия.
Щом си абонат на Виваком - имаш профил Май Виваком. Със данните от Май Виваком се влиза във всички ЕОН приложения.
Може да си инсталираш мобилното приложение и на настолен компютър с голям монитор.Но качеството на излъчване няма да ти хареса въобще.

Мартин7

Цитат на: демиров;565019Не ти трябва договор за ЕОН телевизия.
Щом си абонат на Виваком - имаш профил Май Виваком. Със данните от Май Виваком се влиза във всички ЕОН приложения.
Може да си инсталираш мобилното приложение и на настолен компютър с голям монитор.Но качеството на излъчване няма да ти хареса въобще.
Това не е вярно, поне за голяма част от нас. Акаунта от MyVivacom =/= EON акаунт. Можеш да влезеш само с телефонен номер. При разговори с Виваком, това не е грешка и така трябва да бъде. Който може само с мобилен план да има user и парола за ЕОН явно е изкарал късмет.

бачора

Напълно си прав.....но само за това,че не ми трябва договор за EON телевизия. Не искам и да ги чувам даже. ;;basi  Но ще ми е много интересно градски, да ми покажеш ти как точно влизаш с юзер и парола. Като ти уточнявам,че става въпрос за EON Mobile-mini, което е точно 0,00лв в Май Виваком. По рано имаше възможност за 3лв. да си пуснеш EON и точно за него да става това което пишеш,но не и за нас. Дори и в хелпа за инсталиране на EON Mobile-mini е показано,че само с телефонен номер може да се инсталира.

респект

Пълни глупости пишеш. Не подвеждай хората.
За клиенти на мобилни услуги логването е само с МОБИЛЕН НОМЕР и само през мобилното приложение за таблет или телефон.
За клиенти с телевизионна услуга  - С МЕЙЛ И ПАРОЛА, като там може и през web/pc.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания