Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

БУЛСАТКОМ може да пристане на Виваком с държавни пари. Кумува ченгето от ДС Каролев !

Започната от Трапера, Март 10, 2021, 11:42:39 AM

« назад - напред »

Трапера

КАРТЕЛ, ТА ДРЪНКА.

Спас Русев управлява и двете национални телевизии – БТВ и Нова.

Той определя кадровата политика, с кои продуценти да се работи, какви филми да се правят. Спас Русев дори не се свени да посещава офисите на БТВ и Нова, за което има стотици свидетели. Паркира Мерцедеса си на служебния паркинг и започва да възлага задачите.

По-последни данни Русев е изцяло привлечен към корпулентното тяло на Борисов и в определени кръгове дори си позволява да се подиграва на вече отслабналия Пеевски. Вероятно е забравил да се отчита и финансово на втория.

Що се отнася до картела между Виваком и Мтел, то вече има сигнали в централата в Австрия, че спортните канали на А1 се правят от екипа на Нова/Виваком, което е брутален конфликт на интереси. Та такива ми ти работи по нашите телевизии. Картел, та дрънка.

Иван Иванов ;;650

register

аз се чудя защо тези телевизии са негледаема повърня а то било защото некъв шифер номенклатурчик ги кара:lol15:
баси селянията в тая държава шофьори на мутри и шофьори на цека я управляват
докога така бе българино...

vasilstf

Цитат на: Трапера;558219Що се отнася до картела между Виваком и Мтел, то вече има сигнали в централата в Австрия, че спортните канали на А1 се правят от екипа на Нова/Виваком, което е брутален конфликт на интереси. Та такива ми ти работи по нашите телевизии. Картел, та дрънка.

Иван Иванов ;;650
Това не е тайна за никой. Още от стартирането им.

register

Neo64

Цитат на: register;558567баси мафията, не остана нищо неомазано...

Как бе , те тия от ОПГ-то "Граби Екстремно Република България" са чисти като момина сълза.Те даже не знаят що е кради , при тях е заложено в ДНК теста им!
Но мисля ,че бухалката омекна и на 11 юли ще има Прощай Григорий, Пардон Ганьо Балканьски!:):):)

dzumba

Цитат на: Neo64;558588и на 11 юли ще има Прощай Григорий
Ха,ха,да нема Давай Гришо!:)

manechi

Цитат на: Neo64;558588Как бе , те тия от ОПГ-то "Граби Екстремно Република България" са чисти като момина сълза.Те даже не знаят що е кради , при тях е заложено в ДНК теста им!
Но мисля ,че бухалката омекна и на 11 юли ще има Прощай Григорий, Пардон Ганьо Балканьски!:):):)

Айде бе! Умник!

Neo64

Цитат на: manechi;558605Айде бе! Умник!

Къде ...айде бе, посредствен ученик:):):)????
11 юли е далече още, или искаш да взимаме Ние Булясат?!?!

manechi

Цитат на: Neo64;558606Къде ...айде бе, посредствен ученик:):):)????
11 юли е далече още, или искаш да взимаме Ние Булясат?!?!

Болни мозъци бол!

Neo64

Цитат на: manechi;558613Болни мозъци бол!

Прочувствено болни са ти и постовете и умствените напъни ,които демонстрираш!
А и ръкопляскането ти е в правилната посока.......към привържениците на Бай Ставри :):):):)!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания