Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

БУЛСАТКОМ може да пристане на Виваком с държавни пари. Кумува ченгето от ДС Каролев !

Започната от Трапера, Март 10, 2021, 11:42:39 AM

« назад - напред »

Сплендор

Цитат на: dzumba;553123Значи трябва да оправиш зрението!

А спътника сменили ли са?Та да има HBO?Или от А1 го вземат?
Зрението ми е наред, за разлика от твоето:)
Обади им се и ще разбереш:)

Велков

Цитат на: Сплендор;553124Та този пост е специално за неверниците :)
https://imageupload.io/g/cGixIzkLdQ

12117 H
DVB-S2/8PSK
HEVC
A1 Bulgaria

:s101

vasilstf

На мен това ми прилича на поредния опит от мтел да откраднат клиенти на булсат. Но този път много агресивно. Или продажба на булсат под масата.

Milenrec

Явно наистина врътката ше е с А1 ,ама с това мазало кой ше им се върже.

dzumba

Цитат на: vasilstf;553129На мен това ми прилича на поредния опит от мтел да откраднат клиенти на булсат. Но този път много агресивно. Или продажба на булсат под масата.
Те затова изгониха Генчев!Щото префърля на А1!

Цец0

Дзумба, Генчев ли прехвърля, настоящият им изпълнителен директор, заедно с голяма част от екипа си, които са бивши служители на Мтел ли, едва ли ще разберем. Но едно със сигурност се знае. Положението в момента там очевидно е абсолютна мъгла и далавера.... ;;basi

dzumba

Той,той!И беше изгонен,някак си са го върнали!И сега пак!
Бързат да гепят приемниците на булсата,да не ходят при Макс!

TUISTERa

Ок, приемаме снимките ;;650 Включваме се в разследването(такъв оператор няма регистриран в крс и сем). Анализ на нит таблицата на трите транспондера на А1 показват, че мрежата вече не се казва А1 България, ами Polaris Media HellasSat 39E . За да сме наясно - в таблицата може да има повече от една описана мрежа, но в случая няма описани ДВЕ мрежи, а А1 е преименувана на Поларис Медия. Изводи всеки може да си прави каквито иска, според мен ако А1 даваха така наречената White Label услуга на нова фирма, щяха да добавят втора мрежа.
Тук вече идва въпроса - с кого има договор въпросния клиент, на кого плаща и на кого ще плаща  след подмяната на този приемник. И дали става дума за мрежа на булсатком, или малка мрежа от тези, които се продадоха на булсат, но продължават да бъдат управлявани от старите си собственици, които фактически могат да подменят по-този начин приемниците в клиентите и да ги изместят на друг оператор... Според мен отговор на този въпрос ще даде КАСОВИЯ БОН при следващото плащане

Сплендор - Моите извинения, подходих към теб като към фейк профил. Когато греша - греша, просто свикнахме във форума ежедневно да се регистрират едни и същи хора и да започват на чисто с някакви си собствени идеи и тролски глупости, трудно се отсяват истинските нови членове ;;650

Milenrec

Значи реално човека без да знае е минал на А1 с новото име поларис?

Сплендор

Цитат на: TUISTERa;553149Ок, приемаме снимките ;;650 Включваме се в разследването(такъв оператор няма регистриран в крс и сем). Анализ на нит таблицата на трите транспондера на А1 показват, че мрежата вече не се казва А1 България, ами Polaris Media HellasSat 39E . За да сме наясно - в таблицата може да има повече от една описана мрежа, но в случая няма описани ДВЕ мрежи, а А1 е преименувана на Поларис Медия. Изводи всеки може да си прави каквито иска, според мен ако А1 даваха така наречената White Label услуга на нова фирма, щяха да добавят втора мрежа.
Тук вече идва въпроса - с кого има договор въпросния клиент, на кого плаща и на кого ще плаща  след подмяната на този приемник. И дали става дума за мрежа на булсатком, или малка мрежа от тези, които се продадоха на булсат, но продължават да бъдат управлявани от старите си собственици, които фактически могат да подменят по-този начин приемниците в клиентите и да ги изместят на друг оператор... Според мен отговор на този въпрос ще даде КАСОВИЯ БОН при следващото плащане

Сплендор - Моите извинения, подходих към теб като към фейк профил. Когато греша - греша, просто свикнахме във форума ежедневно да се регистрират едни и същи хора и да започват на чисто с някакви си собствени идеи и тролски глупости, трудно се отсяват истинските нови членове ;;650
За касов бон ще го питам, ама той е отпуска от понеделник и не знам кога пак ще се засечем, но когато се видим ще го разпитам по-подробно за това, защо се е наложило смяната на предните приемници.

Колкото до моя профил, той си е оригинален и ника, който използвам е на повече от 16 години.(splendor) Учудващо е защо тук трябва да е на кирилица, ама щом е такова условието. Като цяло избягвам българските форуми по обезателни причини. Реално членувам и съм активен в 2 такива, този става 3-ти, засега.
Както се вика времето е ценно и имам доста по-полезни неща за правене, отколкото да се регистрирам във форуми за да троля. Та ако не се искаше регистрация за да видиш качени файлове, сигурно нямаше и да се  регистрирам :)

Чък Норис

Да не се окаже накрая, че була са купили а1 и ги ребрандират на поларис ;;573

dzumba

vasilstf

Цитат на: TUISTERa;553149Анализ на нит таблицата на трите транспондера на А1 показват, че мрежата вече не се казва А1 България, ами Polaris Media HellasSat 39E . За да сме наясно - в таблицата може да има повече от една описана мрежа, но в случая няма описани ДВЕ мрежи, а А1 е преименувана на Поларис Медия. Изводи всеки може да си прави каквито иска, според мен ако А1 даваха така наречената White Label услуга на нова фирма, щяха да добавят втора мрежа.
В такъв случай да не би а1 да са се отказали от сателитната телевизия и да са я прехвърлили на поларис? Тогава идва следващ върпрос - кой и от къде извади връзката на поларис с булсат, дали не е свързана с а1?

@Сплендор, сигурен ли си, че приятеля ти е бил абонат на булсат, а не на а1, а той дали е сигурен? Извинявай за тъпия въпрос, но само ти даваш някаква адекватна информация към момента.
Първоначално и аз си помислих за нещо като "виртуален оператор", каквато практика има при мобилните - създава си билинг и ползва мрежата и ресурса на съществуващ такъв.

dzumba

Цитат на: vasilstf;553160@Сплендор, сигурен ли си, че приятеля ти е бил абонат на булсат

Нали са взели приемници на булсата!

Сега е момента Макс да изключи кретенския хевк и местенето ще започне!
А както е планирал да пусне безплатно другия Поларис,истинския към абонамента на неосат,както върви на картите на сърбите,направо ще изкърти ефира с 300 канала от които 100 в HD и 30 порняги!
Надцакването да започне!

аас

Според мен това няма как да стане. Човека, явно си е на булсатком и ще си плаща на тях. Сега друг е въпроса, защо подменят оператора с име Поларис и защо изобщо се прави нов оператор. Мога да направя следния извод:

Няма как да дойдат у вас и да ти сменят приемниците и хоп вече си на А1 или Поларис без да подпишеш договор.. това звучи абсурдно и невъзможно.
Поларис са си точно Булсатком. Явно с няква цел са създадени, но каква ще разберем скоро. Разковничето е  че ползват транспондери от А1 и ще имат и HBO поне така е писано напред в темата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания