Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

сателитен приемник булсатком

Започната от fortschrit, Ноември 06, 2020, 10:49:34 PM

« назад - напред »

куку

2 дена го държа пуснато на бнт и не тръгва, но ще го пробвам и на бтв.

ХаМаВ

Цитат на: куку;5777612 дена го държа пуснато на бнт и не тръгва, но ще го пробвам и на бтв.

Обади им се и им кажи да го рефрешнат, може и да не тръгне иначе. Дъжиш после на някой кодиран канал и до час ще тръгне.

куку

аз им пиша на чата в страицата и там ми отговориха, че е активиран, но утре ще им  кажа да го рефрешнат да видимкакво ще стане

DIMCHO

Цитат на: куку;577767аз им пиша на чата в страицата и там ми отговориха, че е активиран, но утре ще им  кажа да го рефрешнат да видимкакво ще стане

Обади им се на тел. почти веднага ще тръгне.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Neo64

Цитат на: Sentello;577021да питам, на този приемник къде точно му е картата?

той нЕма такава.......................

куку

днес се обадих на булсатком и те рефрешнаха приемникаи и тръгна след 20 минути. Благодаря на всички за помощта.

Пинк Пантер

Някой да има успех с приложение за Андроид, което да замества дистанционното на този малкия приемник ?

Самия приемник има ли функция за автоматично изключване през определен интервал от време и ако да, как се настройва ?

Благодаря ви предварително!

ktd

От днес съм с beacon bsc 2022-6. Но този приемник не ми стартира TV. Има ли решение този проблем, или аз не намирам настройката на HDMI CEC.

oldgraf

Захарин 210 може ли да се върже към такъв конвертор?

На конвертора не може да му се програмират честоти, само в динамичен режим е. За легаси изходите е ясно, че може, питането е към уникейбъла дали става. Гледах в менюто и не виждам чак такива настройки. Първите 8 честоти на конвертора са за "глупави" приемници, но не виждам как може да се настрои.

klapana

Имам един малко тъп въпрос но...
Някой да ми каже как да сканирам 28.2Е автоматично с новия бокс ( черните кутии) ??
Всеки път като отида на автоматично сканиране, сканира само 39Е, а 28.2Е, става само като вкарвам ръчно параметрите на транспондерите.
Ще съм благодарен някой ако ми каже как стават нещата.:)

Момчил Минков

Цитат на: klapana;584156Имам един малко тъп въпрос но...
Някой да ми каже как да сканирам 28.2Е автоматично с новия бокс ( черните кутии) ??
Всеки път като отида на автоматично сканиране, сканира само 39Е, а 28.2Е, става само като вкарвам ръчно параметрите на транспондерите.
Ще съм благодарен някой ако ми каже как стават нещата.:)
това све пак е операторски приемник, и е редно оператора да те затрудни...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

ЕмБрадър

Понеже няма кой да ми го публикува (а не ползвам ФБ) - написах това в моя профил в Линкедин.
No Cert!

(Регистриран съм в тамошния им Форум, но някак публикация не мога да осъществя; ясно ми е защо.)

AGT

Цитат на: ЕмБрадър;589509Понеже няма кой да ми го публикува (а не ползвам ФБ) - написах това в моя профил в Линкедин.

(Регистриран съм в тамошния им Форум, но някак публикация не мога да осъществя; ясно ми е защо.)

Page not found

Uh oh, we can't seem to find the page you're looking for. Try going back to the previous page or see our Help Center for more information
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Момчил Минков

Цитат на: ЕмБрадър;589509Понеже няма кой да ми го публикува (а не ползвам ФБ) - написах това в моя профил в Линкедин.
No Cert!

изобщо не моа да разбера смисълЪ на този пост, за това се говори от Великден...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

TUISTERa

Цитат на: Момчил Минков;589516изобщо не моа да разбера смисълЪ на този пост, за това се говори от Великден...

И аз, ама си замълчах, рекох, че някой поне ще знае , ама уви, май никой не мое го вдене.... Може би, новобранеца иска да каже, че проблема все още съществува и продължават да се счупват приемници ....

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания