Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родната "футболна" драма

Започната от oldgraf, Ноември 04, 2020, 05:55:48 PM

« назад - напред »

mistor

Е на това му се вика подпиране . Съдията просто е абсолютна мишка . Нашите пасти да ядат

дрим

Отначало си помислих, че съм пристрастен и затова така ми се вижда, но след така лесно извадения жълт картон, няма две мнения по въпроса. Дано нашите не пропиляват повече положения, за да не се хапеме накрая.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

дрим

Да му се и невиди, трябваше поне един гол да вкараме. Добра игра, но този лукс от пропуски, не може да си го позволим когато играем в Европа...

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!

mistor

Тия ливади в София след седмица само ще лежат и ще реват за фалове и картони . Жалки и слаби .Не знам къде и с кого са играли , но не са това за което ги представят , поне не и в този мач

dzumba

Абе важно е ,че пресата беше докрайи направо ги удушиха!Съдията не свири 5-6 нарушения и един корнер в наша полза,което при 60/40 контрол,трябваше да завърши 3:0!Мача си остава 50/50 с оглед на каръщината пред гола!

дрим

И друго ми прави впечатление, понеже не сме паднали и затова само Ние си водим диалог :)
Представям си какво щеше да бъде при един пасив примерно :)
100% е имало молитви и стискане на палци за провал на сините :) :) :)
Споко пичове, работата е тегава и може да ви огрее след седмица...

bu12tras

Стискаме палци :);;573:D
;;650;;650;;650

dzumba

dzumba

Цитат на: bu12tras;590156Иначе когато свирят в тяхна ползва са тихи и не виждат ,не чуват

При тая безконтактна дузпа,някакъв анализ???;;basi Чувате ли?

фокус

Хаха не бях влизал повече от година,ама си е така както го оставих!Не се карайте,тия пИдали футбалерите си лапат кинтите без нищо да играят,вече не ги и гледан,безмисленно е!
На похлупака му намерих глупака!

bu12tras

Цитат на: dzumba;590297При тая безконтактна дузпа,някакъв анализ???;;basi Чувате ли?

Решиха да ни подарят дузпа от бсфс заради това,че сме първи по най-много глоби, но индианците са толкова зле,че успяха да я вкарат. Изпадаме тази година,няма кой да ни спре!

mistor

Цитат на: bu12tras;590303Изпадаме тази година,няма кой да ни спре!

Рано е още , доста мачове има да се изиграят . Едва ли Ботев умишлено ще го засилят към отпадане .

bu12tras

С този собственик това ни чака. Виж му биографията и какви клубове е притежавал и къде са те сега. Един пример само - Рединг
Тези в момента са всичко друго но не и футболисти.
Не виждам първо да има желание ,второ да се намерят 10-12 читави в момента с които да се сглоби отбор.

Веско

Той кой БГ клуб има читав собственик, с много малки изключения.
Всички са боклуци от класа, там са само заради далаверите. Много е рано още за да се каже кой ще изпада и кой не. Миналия сезон Берое през първата половина  се въртеше около 7-10 място , накрая играхме бараж. 2,3 мача и обръщат тренда.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

ГДС11

левскиту ,да са не пазат за другата седмица

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания