Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родната "футболна" драма

Започната от oldgraf, Ноември 04, 2020, 05:55:48 PM

« назад - напред »

Neo64

Шъ ставам Лескар ,немой да изпусна туй шоу язи!!!!!:):):):)
Насо Гъзо да ме пише в сдружението!!!!

dzumba

Сваляш гащурките и ходатайствам!;;602

Neo64

Насо е по свалянето , аз съм за Сдружението на длъжниците с 11 милки към НАП!!!!!:):)

dzumba

дон педро

Цитат на: dzumba;586156

Тва да не са на мурко яичицата.

дрим

75та минута, най-накрая влезна първият българин за състава на ЦСКА-София :)

п п  Единственият играч, това е Бузато, винаги е във форма и играе адекватно.
Иначе тъп мач между два спънати отбора (единият със шампионски амбиции). Отдавна го няма заряда, а ако това е дерби, с два удара към червената и нула към синята... заеби...
На десет малки негърчета, ако им вържат ръцете, не могат да играят!

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Neo64

Гледах второто полувреме само , няма такива селски отбори и двата .И фолк певеца и дузпа не вкара, няма такава пародия на дерби!;;650

бендо

Очаквах повече и от двата отбора;;650

dzumba

Левски си го изиграха мача очаквано,кротко контролирано и бездушно,с оглед ситуацията и просто подариха точката!

teolink

В един момент логиката взема връх и шампионските мечти се сгромолясват.
Със 100 килогрмови шопари в нападение ще расте още много рекорда от нулеви мачове

бендо

dzumba

Бендьо ,айде  да не пробутваш чорбарски творения!
Щото другия отбор имаше точно два половинчати, уж удари за 1 минута и това за цял мач,насрани,страхливи,неможачи,за които и в депото няма да има коловози!
Дузпи изпускат и други колоси ,снощи Жиру и Наполи пропуснаха да се върнат в мача! Кура да му целуват Армейците титани и ловешкото шефче,радваха се все едно КЕШ са взели! Уважение към кой да прояви,кой от другото отборче го заслужава с големите си оранжеви яйчица!?

бендо

Е никой,ама не се изхвърлят като чикия на мокър песък;;650

бендо

И мен ако питаш оня мухльо със свирката спокойно можеше да не дава дузпа,ама това е друга бира;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания