Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Родната "футболна" драма

Започната от oldgraf, Ноември 04, 2020, 05:55:48 PM

« назад - напред »

katopatisia

Цитат на: Атас;580620:)Немските футболисти след загубата от Япония: "Маллееееее, докъде докарахме германския футбол с нашия педер@стлък!!!" :):):)

Хах, тия снимки май ги правят ПРЕДИ загубите, ама карай да върви...;;basi

Атас

Цитат на: katopatisia;580628Хах, тия снимки май ги правят ПРЕДИ загубите, ама карай да върви...;;basi
Да, разбира се, прав си колега. Снимката е преди загубата, просто се изгаврих с тях :). Със запушване на устата си те изразиха "дълбокото си възмущение" от факта, че ФИФА им забрани да развяват ЛГБТ-флага по трибуните, а също капитаните на отборите да носят ЛГБТ-ленти на ръкава си. Искаха "В чужд манастир свои канони да въвеждат", ама не им се получи. :)
https://topsport.bg/mondial-2022/germaniya-za-zhesta-sas-zapushenite-usti-tova-ne-e-politichesko-izyavlenie-a-pozitsiya.html

katopatisia

Цитат на: Атас;580632...
По-ефектно щеше да е ако визираш Дания, която вече обмисля да напусне ФИФА, а и ФузбалВелтМайстършафта като цяло. А май и те не са някакъв ососбен прецедент, тъй като капитаните на Англия, Германия, Белгия, Нидерландия, Швейцария, Уелс ....щяха да играят с лентата "One Love". Дет са вика, голямо чудо станало у наше село.... :)

Дедал

На Аржентина - смешна дузпа, на Германия - смешна дузпа... , ма тая дето я дадоха сега на ПУртугалия ... е нЕма такъв смях;;573
Уж ВАР, мар, киреч ;;573;;basi

dzumba

Най вероятно катафалката от Разград е пристигнала в Катар!
А сега Сърбия-Бразилия,препоръчвам сръбски коментар,пред Петела и Мексикото !

Атас

"Толерастите" победиха. ЛГБТ-флага от днес е разрешен в Катар. Скандинавците предлагат следващата крачка да е борба за разрешаване и на педофилията.

katopatisia

Цитат на: Атас;580675"Толерастите" победиха. ЛГБТ-флага от днес е разрешен в Катар. Скандинавците предлагат следващата крачка да е борба за разрешаване и на педофилията.

Важен е футболът и играта, а не флаговете. :a0335:

бендо

Цитат на: Атас;580675"Толерастите" победиха. ЛГБТ-флага от днес е разрешен в Катар. Скандинавците предлагат следващата крачка да е борба за разрешаване и на педофилията.

Започва да ми се повръща;;basiмай няма да го догледам това световно;;basi

TUISTERa

Личното ми мнение е, че ако не ги бяха говорили въобще изобщо нямаше да разбера защо е цветна лентата на ръката на капитана. Вероятно тия циркове си бяха умишлени с цел PR. И в допълнение относно толерастите - ако не ме ебе дали ти например се ебеш с мъжко или с женско аз толераст ли съм ? А относно педофилията, не те виждам да страдаш че в България е законна разпространена и толерирана от хората и държавата, ама щото няма цветно флагче и не си се сетил за нея ? Или циганетата не са деца ?

Атас

Цитат на: TUISTERa;580686И в допълнение относно толерастите - ако не ме ебе дали ти например се ебеш с мъжко или с женско аз толераст ли съм ?
Въобще не ме ебе с кого си бъркате по дупките, стига да го правите тихо и да не агитирате другите хора с разни "прайдове"и  какво готино нещо е това СОДОМИЯТА. Ако някой ми дойде на вилата да играем футбол и заедно с футбола започне да ми агитира фамилията, че няма по-прекрасно и естествено от това да си бъркаме по г@зовете, ще му счупя главата.

TUISTERa

Това което написа по никакъв начин не отговаря на това което те питах. Въпреки, че съм на същото мнение като тебе, не излизам да ги плюя по твоя начин просто защото това им дава още повече популярност. Като ми обясняваш пред цялата фамилия как ще ми чупиш главата дали няма да те чуят и комшиите ? А можжеш чисто и просто като ми видиш лентата на ръката да ми кажеш ай сиктир ...  Тва па е най-якото нещо, ако може да ходят маркирани

Атас

Цитат на: Атас;580689Въобще не ме ебе с кого си бъркате по дупките, стига да го правите тихо и да не агитирате другите хора с разни "прайдове"и  какво готино нещо е това СОДОМИЯТА. Ако някой ми дойде на вилата да играем футбол и заедно с футбола започне да ми агитира фамилията, че няма по-прекрасно и естествено от това да си бъркаме по г@зовете, ще му счупя главата.
Колега, нямам лично теб предвид в горния си пост, да не се обидиш, говоря по принцип само за "обратните". Допуснал съм "лапсус лингве" за което се извинявам.

Дедал

Поредна смешна дузпа ;;573;;573;;573
Тоя ВАР хептен го опропастиха ;)

Добре, че вратаря спаси тоя гавра!

an

Освен за педерасчетата, разбра ли се нещо за правата на жените в Иран?!

oldgraf

Мен пък ме интересуват правата на Айшетата

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания