Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Предложения за подобряване на услугата

Започната от satuser, Септември 19, 2020, 03:13:54 PM

« назад - напред »

ogibo

Цитат на: Ивован;563409Була имаха преди някакви. Бях преди в Гърция и като гледам ми е интересно ;;675

Имаше и още има, но не са на була.

mistor

Цитат на: ogibo;563414Имаше и още има, но не са на була.

Да де .Това е въпрос на договор между оператора и правоносителя .

ogibo

Имах предвид че са свободни на хелата, и можеш да си ги добавиш ръчно евентуално.

Ивован

Цитат на: ogibo;563433Имах предвид че са свободни на хелата, и можеш да си ги добавиш ръчно евентуално.

Да, ще го направя. И без това още ми стои едната ччиния на 39 гр.

spaice

Услугата доста може да се подобри ако бъдат пуснати CA модули. Така ще могат да се ползват тунерите на съвременните телевизори и неоператорски приемници.

dzumba

И за какво са ви гръцките простотии! Тъпия византиец ,слуша ли българска чалга?

ogibo

Слуша, слуша та и българска народна слуша, че и хоро играе. :):)

ангел_л

Само на мен ли ми се струва, че качеството на Диемите беше по-добро в началото? Вчера гледам Арсенал - Челси и нещо мн зле изглежда. Все едно не е HD качество... Направи ми впечатление и на Европейското, че нещо качеството куца като че ли. Въобразявам ли си или и някой друг е видял нещо такова?

демиров

Цитат на: ангел_л;564180Вчера гледам Арсенал - Челси и нещо мн зле изглежда.

Не е виновен оператора ти - бъди сигурен!

Самият мач снощи Арсенал - Челси по Диема спорт 2  от 18.30 ч. беше излъчен в много мазно качество и от първоизточника - собственик - Виваком/Юнайтед Груп/ -
 За сметка на това Бундеслигата от 19 ч. по Диема спорт 3 беше кристална.

Традиционно студията и записите са си зверска мазня при Диема спорт.

Лошото е че снощи осраха качеството дори за мега дербито на Висшата лига на живо!

Проблема с качеството на излъчване на Диема екстра пакета се задълбочава на фона на рязко вдигната цена.

PhilipZ

Цитат на: демиров;564181Проблема с качеството на излъчване на Диема екстра пакета се задълбочава на фона на рязко вдигната цена.
А може вдигната цена да е причина за влошаването на качеството :) Ако повечето абонати на Диема пакета са решили да им бият шут ;)

Реалния

Някой може ли да сподели какво е качеството на Макс 4 и Диема Спорт 3 в момента на Неосат? На Виваком сателитната тия два канала яко пикселизират около логото на канала, а картината е леко замазана, тв-то ми е сони 40инчово. ;)

djidjibidji

При мен с техен приемник няма проблеми и на тениса и сега на мача Наполи-Спартак е ок. Друг е въпроса, че от време на време има забиване поне при мен на някой от каналите за няколко секунди и после тръгва :s101

Човек

Гледам Euronews Bulgaria на Неосат все още е SD, а има и HD версия този канал в BIX. Някой ако може да сподели на ИПТВ на националните оператори как е, ако може, да знам дали да ги натискам да си оправят резолюцията. :s101

Мартин_89

Цитат на: Човек;582599Гледам Euronews Bulgaria на Неосат все още е SD, а има и HD версия този канал в BIX. Някой ако може да сподели на ИПТВ на националните оператори как е, ако може, да знам дали да ги натискам да си оправят резолюцията. :s101

При А1 е в HD формат Euronews Bulgaria.

Човек

Канал EuroNews Bulgaria продължава да е с отвратително качество. Не стига че не са го трансформирали в ХД, ами и насича, а картината трепти много дразнещо:worry: Неосат, спите ли?
Също и каналите Diema и Kino Nova са все още в СД резолюция и на голямо тв е някаква яка мацаница:hammer: Неосат имат ли намерение изобщо да ги оправят, или ще се мъчим безкрайно? Знам че от Нова сигурно искат допълнително заплащане за тия два канала, ама в началото тръгнахте със заявка всеки канал който има ХД версия, да се излъчва именно тя. Но
 до момента имате някои пропуски с каналите на Нова. Вече минаха две-три седмици откакто ги стартираха ХД... Неосат??;;basi

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания